Puiuti de Randunici 2008!! (313)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Clodute, am vazut pozele cu voi, de ce esti in butoi cu asa copii frumosi? Hai ca va fi bine, timpul trece, copiii cresc si problemele par sa se rezolve de la sine cateodata. Capul sus!

L-am vazut si pe Surubel cum se alimenteaza el direct de la cutie.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Klodutel ( cu K de la Karo, nu gresesc nick-ul ), sunteti ATAT de frumosi! Iar tu pari atat de fericita in pozele alea!!! Sa nu te mai vad cu mutra aia care plange pe forum, ca Io cred ca nu vezi soarele ala de orbitor ce e !

Clau, !

Bubule, tu esti mami cu experienta, noi suntem inca in faza de acomodare cu pici de abia vorbitori.

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eiii, am facut nani, adineauri ne-am trezit , bine a fost! Am adormit cu Stefu si Vladut singurel la mine in camera

Clodet, chiar mai, sunteti tare frumosi si tu esti o fericita! Mi-a placut lumea ta Zau, nu mai plange!!!

Olgutza, asa e, deja la al doilea copil vezi altfel lucrurile, si o sa vezi ca poate plecati si singurei undeva Bine, eu cunosc familii care n-au plecat singuri de 5-6 ani...la fel mame lesinate dupa copii, dar lumea e mare, merita vazuta, sa traiesti putin si altfel Daca ai cu cine sa lasi copilul, ai incredere, stai linistita complet pe partea asta, go!

Mai...pana una-alta, miercuri e ziua lui Cata si zau daca stiu ce cadou sa-i iau...pliz, dati-mi si mie idei!!
Miercuri avem musafiri, sambata iar, o sa fiu tare prinsa in pregateli, vreau sa fie special...asa...iar joi mergem la concert la Cesaria Evora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Hello everybody!

Am intrat sa va pupicesc pe toate si sa va urez o saptamana binecuvantata si muuulta sanatate!

Saptamana mea a inceput fffff frumos dar a continuat cu un program foarte incarcat la servici, ca atare am lipsit de pe forum. Nu inseamna ca nu m-am gandit la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gudinde, multumim pentru urari, asemenea si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am fost p-afara prin centru, m-a rupt Muffy, acasa am izbucnit in plans sa ma racoresc, o data cu el, care era inplina criza ca nu l-am mai lasat sa arunce cu pamant pe bulevard, dupa ce a facut asta pret de 30 min..totusi, trebuia sa mai ajungem si acasa..
Andreea multumim ptr urari, sa ai o saptamana frumoasa si usoara si tu!..ma facusi curioasa ce s-a intamplat atat de frumos de te-a facut fericita, dar ma multumesc si numai sa te stiu asa!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

cina de succes, o recomand: fidea scurta vermicelli de la Barilla, cu fagrasul Lacteea, unt si miere cu nuca maruntita!

Mergi la inceput

Pai Luny, Luny a fost ziua mea. De asta ziceam ca a inceput frumos.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Pai Luny, Luny a fost ziua mea. De asta ziceam ca a inceput frumos.

asa e, ca doar te-am urat si te-am serbat pe crenguta! de cand cu copchil, memoria mea se poate limita la 'ieri' si 'maine', si cateodata si cu astea dau gres..

Mergi la inceput

In rest, am facut in we niste clatite Brasovene (cu pui si ciuperci) ... o minune if I may say so myself. Ptiu, ptiu ... da stiu ca-s modesta.

Mergi la inceput