Puiuti de Randunici 2008!! (313)
Raspunsuri - Pagina 13
Olgutzika spune:
Blanka, Naty, cu stilul meu alambicat, s-o fi inteles ca si eu sustin combinatia formula-san
?
Am facut ordine in casa si am spalat geamurile la bucatarie. Mai am restul bucatariei...cred ca ma apuc de cautat menajera, nu am nervi si timp pentru curatenie 
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
ramo_cata spune:
blankar si eu sunt de aceiasi parere..mergi si cu formula si cu lapte de la tine..stiu ca este greu sa te mulgi,te inteleg perfect,eu am facut asta 5 luni de zile,si ma mulgeam pentru fiecare masa si ziua si noaptea...cand au inceput tzitili sa sece am mers o perioada,ce-i drept cam scurta si cu lapte de la mine si cu formula..dar m-am muls pana la ultima picatura,am renuntat cand abia cand mai scoteam 5-10 ml de lapte...
pentru marc papacios si eric scumpic foc...si eu ii dau zinnat lui andru si la fel ma chiunui ca nu vrea sa-l ia
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
amira_roxana spune:
ce dulce e bb Marc
!
ccris
mi-a zis soacra-mea ca v-ati intalnit. asa e mah, e cumsecade si de treaba, dar cand face vreo boacana parca uit tot si mi se pune iar pata pe ea!
de ex i-a prins degetul Amirei la carucior, si acum i s-a innegrit degetul si cred ca o sa-i cada unghia
. ma bucur ca ANdreea e mai bine cu funduletul, poate cand mai ai timp ne pui si noua poze cu ea.
cuscra
gata gogosarii?
si mie imi plac de mor!!!
eu am facut aripioare pane dupa reteta lui bubu
si imi astept sotzul sa vina acasa sa papam.
Amira de 3 zile e cu mucii in gura, ii bag colargol dar vad ca nu vor sa cedeze
. asa ca am trimis-o pe soacra-mea sa ia un aparat de aerosoli , sa-si mai spele din pacate

acum intrebarea e cu ce substante se fac aerosolii? ser fiziologic si mai ce? tuchi
stiu ca tu le aveai p-astea (si nu numai...)
symo sa stii ca chiar ma gandeam la tine ce mai faci de nu ai mai intrat si cand colo...imi pare rau ca sunteti bolnaviori, multi 
sa va faceti bine. si multi 
si celorlati puiutzi bolnaviori sophie, matei de valentina, andru de ramo si mamicilor lor!
ma duc sa 
luny spune:
care inc e parcuri iesiti???????![]()
Cuscra, gata gogosarii!
..mai cu aventuri asa, ca mi-a bubuit un borcan mare la bain-marie..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Salut.
Noi suntem ok, eu am baut must, dar nu mai poate fi numit chiar asa...
Olgule, deci nu vedem pe plaiuri vieneze curand... Voi ati fi venit pentru un concert, fara S? Sper ca micuta este mai bine. Te inteleg perfect cu plecatul fara copil, eu am avut sentimente de-astea si cand era Stefan mai micut, pana acum vreun an si ceva, cand oricum nu eram pregatita sa-l las cu altcineva, dar am inmultit teama cu 2 si am impartit-o la 2, reiesind o teama... mai complexa. Nu cred ca tine doar de alaptat. Este un factor important, dar mai sunt (am dormit departe de Stefan cred ca 9 nopti pana acum? de 2 ori cate 3 cand am mers la 2 cursuri, apoi o data cand am mers la o prezentare scurta, unde am ramas peste noapte - tot de la serviciu, inca o noapte cand am mers la intalnirea de 10 ani a sotului, de la terminarea facultatii... siinca una cand am stat in spital, la urgente... dar cine le mai numara?
)
Simo, ma gandeam eu de ce nu mai apari... Uf, sper sa fi trecut, asteptam poze cu rochita si mirii
.
Blanka, micutul tau suge si de la san direct?
Un week-end fain, cat a mai ramas.
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
VALENTINA C spune:
Noi suntem bine, vad..
De ieri de la 1 n-a mai facut febra si este intr-o forma maxima. M-a alergat azi de nu mai puteam ( prin casa)..plus faptul ca la 6 jumate era in picioare..si abia la 2 jumate a picat lat. Normal ca si eu am dormit 2 ore cu el![]()
Si sper sa nu cobesc, dar azi a mancat super bine:
- dimineata un ou cu paine;
- la pranz ciulama cu pui si ciuperci si mamaliga ( reteta lui Bubu)
;
- dupa amiaza paste cu aripioare de pui( reteta lui Luny
);
- acum un iaurt;
- plus 270 de lapte cand am incercat in vreo 2 randuri sa-l adorm.
N-a mai mancat atata de ...De fapt, cu mine n-a mancat niciodata atata...Dar a stat pe masa, a batut toba in niste cutii si eu ii bagam...![]()
Valentina cu
Matei si
19+ cu Luca/ Mihnea
VALENTINA C spune:
Tuchi, cum mai e fata Ilincai? Arata mai bine?![]()
Valentina cu
Matei si
19+ cu Luca/ Mihnea
luny spune:
deci liniste si pace si p-aici...
vali ma bucur ca e de succes reteta mea, sa va fie de bine!
ptiu, sa nu-l deochi pe Mateiul tau, ce bine a papat!
si la noi a fost zi cu succes dpdv al meselor! a papat oua de prepelita 3 buc, prima data..tras impins, dar le-a mancat, jumate de dimineata, restul la pranz...plus Almette, mama ei, ce-or pune in ea???
si rosie, piept de curcan, si seara mamliga cu branza si smantana..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
blankar spune:
fetelor va multumesc pentru raspunsuri!
Nicoleta ,numai cu bibe ii dau ca nu putea sa suga
din cauza ca am sfarcurile ombilicate
am incercat cu din alea de silicon dar nu aveam nervi
intr-o ora sugea 10 ml,plus ca ba cadea ala de silicon,el se enerva
eu eram obosita ,ma durea spatele
asa ca ma mulg si ii dau cu bibele
va pup
http://community.webshots.com/user/blanka75
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny deci liniste si pace si p-aici... vali ma bucur ca e de succes reteta mea, sa va fie de bine! si la noi a fost zi cu succes dpdv al meselor! a papat oua de prepelita 3 buc, prima data..tras impins, dar le-a mancat, jumate de dimineata, restul la pranz...plus Almette, mama ei, ce-or pune in ea??? ![]() si rosie, piept de curcan, si seara mamliga cu branza si smantana..Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Vad ca si la voi a fost un succes cu mancarea azi. Doamne ajuta!

Valentina cu
Matei si
19+ cu Luca/ Mihnea