Puiuti de Randunici 2008!! (313)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Tuchi odihna placuta sa ai!
ma mai mulg dar e cam chinuiala,cu tot cu galafor si
galactogil abia ii scot de o masa toata ziua
nici nu stiu daca sa ii mai dau sau nu
din pacate l-a durut si burtica nu i-a fost doar foame
acuma a adormit si fug si eu in pat
Eric a plecat cu bona in parc
abia inghite rahatul ala de zinnat ,e foarte gumos
si dulce
tre sa ii dam de 2 ori 5 mil
macar de si-ar face efectul
marti il ducem la eco,analize

Cris multumim de urari!

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

am mai pus cateva poze la Marc
in ultima poza e Eric dupa ce i-a scos lui
Marc bibi din gura
Eric nu mai are bibi de la 4 luni dar vad
ca i sa facut pofta
se prosteste
sa aveti o zi buna!

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Luny, Ho-i isi spune Sophie. Acum reuseste sa il zica pe S ca inceputul lui "thirst" si iese un So-i. Foarte tare suna "sus" cu s-urile alea sasaite

Blanka, de obicei, copiii alimentati cu formula fac colici mai pregnant decat cei alimentati la san ( si cei hraniti la san fac colici ). Tine-l cat mai mult in brate, lipit de tine cu burtica, face minuni. Da-i cat lapte iti cere, cand iti cere, tine-l in brate, vor trece. E o lume noua la care el trebuie sa se adapteze, matucele lui trebuie sa invete sa se descurce cu o alimentatie noua, asta cere timp si rabdare din partea ta.

Klodutel, voi sunteti bine? Sovi, ratusca?

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mi-a sters Iulia ditamai mesajul
Blanka, ideea era sa nu uiti si de foenul pus pe burtica, la noi a functionat cel mai bine la colici.
Olgule, ideea e simpla: tu inca alaptezi! si e normal sa percepi o plecare fara So-i ca pe o amputatie, lucrurile vor fi cu siguranta regandite dupa ce intarci. Si nu uita se te gandesti ca, in fond, POTI pleca, o lasi pe maini bune, fara griji. Eu nici la Sinaia la Congresul national de Cardio nu m-am putut duce, daramite sa visez la o plecare doar eu cu Petrica...he, he, fost-ai lele cat ai fost! Deci, in privinta asta, afara din butoi ca nu e cazul, da? Si sper ca maimutica e bine acum; deci tot de la colectivitate venea carcaiasul, fir-ar el!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sa va zic ca Mufarinul s-a culcat la 10, la 11,30 s-a trezit ca ne-a auzit, cred, prin casa, luptandu-ne cu gogosarii aia, si daca noi nu dormim, el de ce sa se culce la loc?...si a stat planton pana la 3..si s-a trezit la 7,30..sunt praf!
tuchi stiu cum e cu doftoriceala, si eu am acelasi sentiment, ca numai eu fac toate partile nasoale, si e clar ca el pe ta-su il prefera...dupa mine nu plange daca plec, dupa ta-su, se rupe cerul si se crapa pamantul..despre putzi...eu d-aia am preferat sa o rezolvam cat era micut, sa uite repede, dar la el nu a fost brusc..l-am luat usor, treptat, si a fost super ok!
bitza i-am luat olita, body-uri, un trenulet din cuburi dragut, 2 carticele cu legume si fructe, si alte maruntisuri, nimic deosebit...am vrut si eu sa-i iau ghete de iarna de la Hokide, dar deja terminasera aproape tot, mai aveau doar cateva modele..gaseam ceva dragut, dar nu am luat totusi...si ma cam oftic acum..sunt super!!
blanka l-ati tuns pe Marc?..
olgule si Mufa vorbeste english!
simo am citit de baieti, bine ca au scapat si de asta...tu cum mai esti?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Olga exact asta nu am vrut sa fac: sa il tin mult
in brate ca se obisnuieste
tot ce nu am facut cu Eric fac cu el
il tin in brate mult,noaptea il pun cu mine in pat
ca ma satur sa ma ridic la el de 100 de ori si uite asa
cu el nu pot sa imi pun in aplicare principiile
cred ca il bulversez numai cu o masa de lapte de la mine
oare sa ii mai dau?
am zis ca daca tot am dat 60 de lei pe cutia de galactogil
atunci o si beau si ma opresc dupa aceea

Luny l-am tuns pe Marc ca era tare pletos si ne chinuiam
mult seara sa ii uscam parul,si cu 2 nu ai timp de pierdut
se si suprapun programele lor
daca ati vedea ce nebunie e la noi seara intre 9-10
abia de 2 zile l-am cantarit si eu pe Marc ca efectiv nu aveam
timp
al meu il culca pe Eric,eu pe Marc
el are avantajul ca Eric adoarme in 10 min

Naty m-am gandit si eu la foen dar mi-e ca se trezeste Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, da, cred ca ai dreptate...

Luny, jale mare cu somnul lui Muffy..., ca altceva nu stiu ce sa zic...

Blanka, crezi ca il vei tine in brate pana la majorat? L-ai purtat in tine 9 luni, pe tine te cunoaste, de ce vrei brusc, dupa ce a intalnit lumea asta plina de zgomote si de lumina si de lucruri necunoscute lui, sa il lasi singur? Singurul principiu de urmat lunile astea este sa ii fie bine lui bebe. Si daca el e linistit si fericit la tine in brate, daca vrea 150 ml lapte ( al tau sau praf ), so be it. Citisem candva o teorie ca, colicii ar fi exprimarea fizica a stresului bebeilor in urma adaptarii la lumea extrauterina. Unii sunt mai sensibili, altii mai puternici. Si inca ceva: eu nu pot sa iti spun daca sa renunti sau nu la a-i da laptele tau. Stiu cat de anevoios este mulsul...Ce nu inteleg e de ce l-ai bulversa cu un biberon de lapte de al tau, cat timp nu refuza formula? Daca l-ai bea direct de la san, as intelege bulversarea, dar in conditiile date...Si inca ceva, nu vezi ca instinctul tau de a-l tine in brate pe Marc, primeaza in fata principiilor dobandite? Asculta-ti instinctul, lasa-te in voia lucrurilor si o sa fie bine!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Olgu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Blanka, de la polul opus al experientei Olgai, si mie mi se pare ca, daca poti si te tin nervii, atata timp cat mai obtii un strop de lapte de al tau trebuie sa i-l dai lui Marc. Din cate imi amintesc, Sanziana a mers mult timp pe alimentatie mixta, san plus formula, nu e nicio problema...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sigur ca nu e nicio problema cu alimentatia mixta, nu il bulversezi deloc, blanka, din contra, lupti ptr el..sunt de acord cu tot ce a zis Olguta! si orice picatura de laptic de la tine este pretioasa ptr Marc...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput