Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (111)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata fetelor

eu am dormit ceva mai bine parca..de pe la 11:00 la 3:30....e ceva...apoi m-am foit..dar am ramas langa buburuza (sot)

Dana.n multumesc mult pt urare

Katy si pe mine ma ustura acteodata cezariana...cred ca este normal...zic si eu...

....cafea am baut...bunaaaaaaaa ...si azi as vrea sa merg in plimbari ..sa vad daca si reusesc

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Raportez miscari de trupe la mine in burtica!Micutul meu cred ca joaca fotbal!

Fetele hai trezirea! LUMI, RAMOC,CAMY,ANCUTZA, MIANY,ANDRE, AVA(pe unde esti dragutza mea?),RALUCI, SHTEPHY, RAMONIK, LAURAG, LORELIX,LAURAIRINA, SIMINA, SIMONETTE, DIENUTZE, A_DRIANA, LYLYANA, DANKUTZA, RALIA, etc....pe toate pe care le-am uitat sorry...haideti la -ua pregatita de Monis....

Lavi, 33+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Raluci - vazut fecior adevarat . Super
Chiar, l-a prins cineva pe bebe la echo cu ochii deschisi pana acum? ca ma tot intreb de o vreme cum ar fi...
RamonaC - ai intrebat dr si ce spune de asemenea efecte ale Gynipralului... adica modificari de puls si tensiune... dar astea sunt ok pentru sarcina?!?!
Andre - ce-ti face raceala?
Shtephy - ieri nu am dormit... am iesit putin din casa ca innebuneam de stare proasta...
Roxyaly - ai vazut ca e totul ok?
Lorelix - felicitari pentru Daniel cel marisor
Evy - mi-am luat si eu culturi din col in trim II si nu a fost dureros... sper sa fie la fel si acum , dar uite ca nu m-am gandit ca de asta ar putea sa doara si tuseul... de la lipsa de prestare
Lauradi - si eu sunt cam stresata cu contractiile astea si nu am nici un piticut in jurul meu care sa ma alerge ca pe tine. Ai mare grija pls
Dana n - bine ai dat pe la noi

Pup pe toata lumea
si pe Lavinia asa de dimineata

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

am chef sa pap ceva de dimineata....dar nu prea stiu ce, ca sa nu imi trezesc arsurile si aciditatea de la prima ora...cred ca o sa ma trantesc in pat din nou si o sa mai lenevesc putin pentru ca inca nu mi-a sarit somnul-desi cafelutza lui monis a fost excelenta-iar apoi o sa revin!

Camy...daca iesi in plimbari...enjoy ca azi se anunta o zi frumoasa!

Monis

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Am dat si eu ieri o tura de 1 ora (pe ceas) in Cora, unde am prospectat niste itemi din celebra lista si m-am intors cu urmatoarele intrebari:
- a gasit cineva ever acolo chiloti de unica folosinta si folii pt capacul de wc? sau doar in Auchan... (la care eu habar nu am sa ajung )
- de unde luati tifon de ala mai mare (nu comprese)... exista in farmacie?
- ati vazut pe undeva pungi pentru scutece folosite?
- ati luat scutece cu gauta pt buric? fetele cu experienta, are sens gaura aia? sau e doar o alta gaselnita in trend?
- a vazut cineva geanta de la Sanosan pe care o au astia in farmacii la vanzare impreuna cu produse Sanosan? ca o au ambalata si obtuzi cum sunt la noi comerciantii nu vor s-o desfaca... sa asteapta s-o cumperi si sa te minunezi dupa aia despre produs...
- ce fel de termometru trebuie cumparat ?

Ar mai fi, dar ma pastrez si pt mai tarziu

Mercic

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Deci! Chiloti din aia de unica folosinta eu am cautat in selgros...dar voi merge si la Metro...si daca zici tu ca este la Auchan...merg si acolo...ca am noroc ca este in Tg Mures...Din pacate nu avem Carrefour...dar trece...Tifon din ala lat de care zici eu am gasit in farmacie! Am cerut cea mai lata fasa de tifon...si mi s-au adus mai multe sortimente....Termometru...eu zic sa optam totusi pentru unul din ala de fundulet...ca acolo se ia cel mai bine temperatura la bebei! Prietena mea, cea de care va povesteam ca nu mai naste....a cumparat un termometru gen suzeta...digital...pentru gurita...am intrebat si eu pe medicul meu de familie, care a zis ca mai bine optez pentru unul din ala pentru fundulet!Inca nu am luat termometru...nu stiu ce o sa fac...am luat insa vreo doua biberoane de sticla si cateva tetine din silicon.

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzyca spune:

fetelor nu ma asteptati??am vesti bune am fost la dr si lichidul amniotic a mai scazut un pic deci e de bine fatuca mea are 2200 si bomba bombelor imi face cezariana la 37 de sapt adica pe 16 oct sau pe 23 oct la 38 de sapt.aseara mi am nr zilele cate credeti?22 de zile sau 29,am emotii sper sa nu se grabeasca bebelina.colul este bine doar pt ca nu ma dezlipescde pat.am intrebat dc pot sa incep macar un pic sa mai ma plimb.raspuns nuuuuuuuuu.am vazut la ati pomenit de amorteala la maini sa stiti ca de la 5 6 luni ma confrunt cu treaba asta cica e normal.imi este tare greu cand ma dau jos din pat am senzatia ca nu mai ajung la toaleta ,ca il pierd pe drum..... ati inteles da?am luat 14 kg eu zic ca e bine ,glicemia o controlez de 2 3 ori pe zi stiti ca am dg.somnul nu va zic......5 6 ore pe noapte de aseara imi fac tot felul de scenarii legate de nastere cum o sa fie dc doare cum arata bebita dc are par si nu va mai zic.va pup si va citesc non stop multa sanatate tuturor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui suzyca

fetelor nu ma asteptati??am vesti bune am fost la dr si lichidul amniotic a mai scazut un pic deci e de bine fatuca mea are 2200 si bomba bombelor imi face cezariana la 37 de sapt adica pe 16 oct sau pe 23 oct la 38 de sapt.aseara mi am nr zilele cate credeti?22 de zile sau 29,am emotii sper sa nu se grabeasca bebelina.colul este bine doar pt ca nu ma dezlipescde pat.am intrebat dc pot sa incep macar un pic sa mai ma plimb.raspuns nuuuuuuuuu.am vazut la ati pomenit de amorteala la maini sa stiti ca de la 5 6 luni ma confrunt cu treaba asta cica e normal.imi este tare greu cand ma dau jos din pat am senzatia ca nu mai ajung la toaleta ,ca il pierd pe drum..... ati inteles da?am luat 14 kg eu zic ca e bine ,glicemia o controlez de 2 3 ori pe zi stiti ca am dg.somnul nu va zic......5 6 ore pe noapte de aseara imi fac tot felul de scenarii legate de nastere cum o sa fie dc doare cum arata bebita dc are par si nu va mai zic.va pup si va citesc non stop multa sanatate tuturor

no ce fain...inca o mamica de nov.dec. a carui bebelus se va naste mai repede...daca ar fi dupa mine si maine m-as duce sa nasc...insa stiu ca bebele mai trebuie sa stea in burtica cel putin 4 saptamani...asa ca o sa astept rabdatoare...pe cat posibil!

Dragutza mea...felicitarile mele...sa dea DD sa mergi pana la termenul dat de medic si sa fie bebele sanatos, si totul sa decurga cum trebuie

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neataa!

Vad ca Monis e matinala azi

Si eu sunt treaza din motive de mers si donat sange sa vad cum stau cu anemia..si o urocultura.Maine ma sperii cand ma duc, pan atunci stau linistita

Alexa, ma bucur tare ca ne-ai scris si despre nastere putin, si despre fetita! Sa ne zici mai multe detalii gen, cate kg la nastere, lungime, ora, nota apgar ,saptamanile..sa te noteze fetele la tabelu cu fulgusorii! Sa creasca mare repede Nabila sa o puteti lua cat mai repede acasa!

Monis, bune intrebarile ...Deci pt. produse de bebel se recomanda Sanosan? Sau Nivea? Ma refer si la pret, ca asa mai sunt game destul de scumpute gen Mustela bla bla..Prefer sa merg pe ceva ce gasesc tot timpul prin farmacii, cand e vorba de aprovizionat. Si ce anume tre sa luam ca lista de prima necesitate pt zi cu zi? Sa vina fetili care au luat sa stiu si eu ce sa imi trec pe listuta, ca asa habar nu am..banuiesc ca sampon/crema/si mai ce?? Fetele, treceti va rog o listuta cu ce luati de la farmacie, si pt mamica...dac se poate si nu cer prea multee Ca asa am mai citit listutele de spital/acas...da eu le vreau comasate, cand intru o data in farmacie sa cumpar toate..

Katy, bine ca te-ai mai linistit dupa discutia cu nenea doctoru!

Hmm..se discuta de culturi de col..tre sa trec pe listuta de intrebat la dr ginecolog cand merg la 36de saptamani..ca nu am vb de asta pana acum...

De contractii, de dimineata am avut deja vreo 3-4..Desi iau cate 2 no-spa pe zi, vad ca nu trec nicidecum. Si eu ca si Ramonacopot patesc la fel, cum ma intind putin sa ma odihnesc, cum incepe burtica sa se contracte la greu!!! Eu discutasem cu doctorul de ginipral, si mie mi-a confirmat ca medicamentu asta creste pulsul, si nu prea da bine cu anemia mea..A spus oricum ca daca ma simt rau si am din ce in ce mai multe contractii probabil o sa trec pe gynipral..

Iar vad ca ma ia cu ameteli si stari nasoale....ma duc sa ma intind putin, da stau prin zona!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 33+ Mara Teodora
AMR 7 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

no ce fain...inca o mamica de nov.dec. a carui bebelus se va naste mai repede...daca ar fi dupa mine si maine m-as duce sa nasc...insa stiu ca bebele mai trebuie sa stea in burtica cel putin 4 saptamani...asa ca o sa astept rabdatoare...pe cat posibil!

Si eu si eu as naste si maine daca as sti ca bebitza nu ar mai trebui sa stea la dospit bine bine inca macar 4 saptamani

Suzyca, bine ca totul decurge bine..Deci esti mamica de octombrie..

Fetelor, se strange latuuuu, incepem incet incet sa facem listutele cu programari cezariana, cu nasteri normale...

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 33+ Mara Teodora
AMR 7 saptamani !!
poze

Mergi la inceput