Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 8
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Si eu si eu as naste si maine![]() Suzyca, bine ca totul decurge bine..Deci esti mamica de octombrie ..Fetelor, se strange latuuuu , incepem incet incet sa facem listutele cu programari cezariana, cu nasteri normale...![]() Laura, 33+ Mara TeodoraAMR 7 saptamani !! poze |
Cine stie ce va fi si cum va fi! Cert este ca de acum trebuie sa ne ingrijim si mai mult de noi si de burticile noastre!Si sa ne asteptam minunile cat mai relaxate si cat mai bine pregatite!Uneori stau si ma gandesc la cum va fi marele moment...daca o sa fiu curajoasa sau daca o sa imi fie teama...la prima clipa cand o sa imi vad beblusul...ma iau emotiile si tot felul de idei...oricum...mai sunt inca 7 saptamani...sper ca saptamanile alea sa nu se transforme in 10...sa ajung si eu sa depasesc termenul...oricum daca trec de 42 de saptamani ma duc sa ma internez si sa fac cezariana...!
Lavi,
33+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
raluci_b spune:
neata fetele, gata cursul de puerilitate, aseara nu s-a mai discutat nimic, in timp ce noi am vizionat un filmuletz, moasa a completat Atestatele taticilor si gata
30+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
luciandrea spune:
Neatza si de la mine fetili! Vreau si eu o cafea cu muuuult laptic!
Ce faci Lavi , pe mine nu ma chemasi la apel?

CAMY, plimbare placuta
LAURAIRINA- ce faina intamplarea cu burta tuguiata si petele pe fata, oricum daca e sa se schimbe sexul intre timp, eu zic sa scoti la licitatie minunatiile pe care le-ai crosetat pentru bebelina ta...sa se bucure fetili nostre de ele![]()

29+
MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui luciandrea Neatza si de la mine fetili! Vreau si eu o cafea cu muuuult laptic! Ce faci Lavi , pe mine nu ma chemasi la apel? ![]() ![]() CAMY, plimbare placuta LAURAIRINA- ce faina intamplarea cu burta tuguiata si petele pe fata, oricum daca e sa se schimbe sexul intre timp, eu zic sa scoti la licitatie minunatiile pe care le-ai crosetat pentru bebelina ta...sa se bucure fetili nostre de ele ![]() ![]() ![]() ![]() 29+ MARIA www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi |
Scuza-ma iubita...ca te-am omis

nu se mai intampla!Promit!Sper ca esti ok...eu is bine....relativ...cam obosita..dar toate trec!
Lavi,
33+ mami de
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui raluci_b neata fetele, gata cursul de puerilitate, aseara nu s-a mai discutat nimic, in timp ce noi am vizionat un filmuletz, moasa a completat Atestatele taticilor si gata 30+ Remus Andreihttp://www.popasmusic.com www.inimacopiilor.ro |
Atestatele taticilor? Adica? Explica...pls

Lavi,
33+ mami de
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
lorelix spune:
buna dimineata,
ma pregatesc sa plec la babyexpo.
revin cu concluzii

inre 11:00-12:30 voi fi acolo.
poate ne vedem
acolo
LORELIX
DANIEL 32+ TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
ionelamaria spune:
buna dimineata,
Stau si eu cu o
in fata,
de nu pot deschide bine ochii... atat de somnoroasa ca Mihnea inca doarme . Cred si eu... ca noaptea trecuta nimic nu i-a convenit... mi-am luat dea picioare... sa tin minte. Sanatos sa fie, ca pun eu mana pe el![]()
Felicitari pentru vestile bune tuturor
pe mine nu m-ati strigat la cafea.... dar nu-i suparare... tot beau una![]()
29+
Mihneaaniversarea nuntii noastre
POZE
Cory_B spune:
MErci Monis pt lamuriri.
Deci tb sa am peste 12 mesaje ca sa le puteti citi in timp real. hmm...si eu deja ma gandeam ca nu vrea nimeni sa-mi raspunda..
O sa incerc sa tot scriu...ca sa ne conversam in timp real. Dar pb cu sangerarile nazale tot n-am lamurit-o...
scriu in urmatorul mesaj ca sa fie mai multe hihi
[pupe
32+
lylyana.ion spune:
Buna dimineata!!!
Astazi parca m-am trezit mai vioaie, dar cred ca-mi trece repede, ca m-a cam luat deja somnu...deci am stat treaza o ora ![]()
Am schimbat semnatura AMR 7 SAPTAMANI si la mine 
Abia astept sa-l sun maine pe dr. sa vad daca ma duc sambata la control.
Lavinia, eu m baut doar lapticu din cafea ![]()
Monis, m-ai bagat si mai in ceata cu intrebarile tale. Tb sa ajung in Auchan...
Lili
33 cu
Alexandru
Cory_B spune:
Deci pb mea era ca de fiecare data cand imi suflu nasul sangerez. Stiu ca sangerarile nazale sunt oarecum normale avend in vedere modificarile care au loc in sarcina. Dar in luna VIII e normal oare? Abia sapt viitoare merg la dr insa am mai discutat cu dr mea despre asta. Ea mi-a recomandat Vit C efervescenta...insa nu am luat cum mi-a zis ea. Luam cand imi aminteam. Voi ati patit asa ceva? Va confruntati cu pb asta? CA eu ma panichez repede...![]()

32+

si eu as naste si maine
, incepem incet incet sa facem listutele cu programari cezariana, cu nasteri normale...