Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 6
douradoudou spune:
da katyusha ..este bine ..stabila..tot in spital ..cel putin o luna o sa stea ..ne rugam sa fie totul perfect si sa o luam acasa cat mai repede ...mi-e f f f f dor de ea chiar daca o vad in fiecare zi...cred ca o sa fiu mereu numai cu ea in brate..

Alexa, mami de
Nabila (17.09.2009)
shtephy spune:
Lavinia foarte tare metoda de cantarire
Lumi,Ancutza,Lylyana sper ca chiuliti pentru ca faceti nani,da?
Imediat fug si eu.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+ 
Katyuscha21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui douradoudou da katyusha ..este bine ..stabila..tot in spital ..cel putin o luna o sa stea ..ne rugam sa fie totul perfect si sa o luam acasa cat mai repede ...mi-e f f f f dor de ea chiar daca o vad in fiecare zi...cred ca o sa fiu mereu numai cu ea in brate.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alexa, mami de Nabila (17.09.2009) |
slava Domnului ca este bine.sa dea DD sa fie in continuare bine si sa vina cat de repede acasa sanatoasa.

Alexandra
32 + si lumina ochilor mei
Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Katyuscha21 spune:
acum va las ma duc sa fac si eu ceva haleala ca azi am cam lenevit toata ziulica si ma trezesc ca nu oi avea ce manca![]()
poate mai revin mai tarziu desi nu cre
eu va urez o noapte buna la voi sa aveti un somn linistit si dulce si aveti grija de puiutii vostri si de burticute![]()

Alexandra
Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
Katyuscha21 spune:
| citat din mesajul lui douradoudou da katyusha ..este bine ..stabila..tot in spital ..cel putin o luna o sa stea ..ne rugam sa fie totul perfect si sa o luam acasa cat mai repede ...mi-e f f f f dor de ea chiar daca o vad in fiecare zi...cred ca o sa fiu mereu numai cu ea in brate.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alexa, mami de Nabila (17.09.2009) |
scuze daca te bombardez cu intrebari
papa bine? laptic de la mami

Alexandra
Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

lylyana.ion spune:
| citat din mesajul lui shtephy Lavinia foarte tare metoda de cantarire ![]() Lumi,Ancutza,Lylyana sper ca chiuliti pentru ca faceti nani,da? ![]() Imediat fug si eu. _ Ramona,mami de Stefitza (20.11.2006) si 29+ ![]() |
din pacate nu fac nani, doar ca a fost calculatoru' ocupat de sotz
mai este careva p-aici?
32
Alexandru
lylyana.ion spune:
felicitari inca o data si multa multa sanatate puiului tau

32
Alexandru
monis5 spune:
Buna dimineata
io am avut cam cea mai proasta noapte de la aia din spital incoace... am adormit la 11 juma' si m-am trezit la 2 si apoi am facut intoarceri de pe stanga pe dreapta pana la 6 cand am renuntat... dar macar la 6.45 am transmis o noua nastere la odiseea de septoct 

. Asa ca macar am inceput ziua bine. A, si rasaritul a fost super ![]()
Pana leneviti voi, ma duc sa fac recuperari. Si cafea.
Na, ca am luat-o pe Lavinia ![]()
monis
33
acum si cu poze noi
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui monis5 Buna dimineata io am avut cam cea mai proasta noapte de la aia din spital incoace... am adormit la 11 juma' si m-am trezit la 2 si apoi am facut intoarceri de pe stanga pe dreapta pana la 6 cand am renuntat... dar macar la 6.45 am transmis o noua nastere la odiseea de septoct ![]() ![]() . Asa ca macar am inceput ziua bine. A, si rasaritul a fost super Pana leneviti voi, ma duc sa fac recuperari. Si cafea. Na, ca am luat-o pe Lavinia monis 33acum si cu poze noi |
Neatza! Eu citeam din urma si am vazut ca postasei la sept octombrie! Daca ai pus tu de
te las pe tine sa faci onorurile! Ce sa-i faci...cu insomniile o sa ne mai confruntam! Nici eu nu am dormit prea bine pentru ca pe la 1 fara 10 am primit un telefon...dar nu mai stiu de la cine pentru ca nu am inteles nimic din ce mi s-a comunicat! Dar telefonul respectiv a reusit sa ma trezeasca ulterior...si am adormit cu greu pe la vreo 3...la 6 jumate a sunat alarma...s-a trezit sotul sa mearga la munca...l-am pregatit...si acum is pe net...
iti doresc o zi frumoasa!
Lavi,
33+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2