Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 20
shtephy spune:
Bravo Mussica pentru vestile bune.
Coryb in capitolul trecut la sfarsit sunt multe raspunsuri la intrebarea cu sangerarile nayale.
Ramonika si eu sunt pe lista fara nume la bebe,dar LauraB zicea ca sunt aproape hotarati pe Sophia Nicole.
RamoC lamaia este foarte acida si un bb trebuie sa primeasca doar lapte.Chiar daca este doar o picatura ,e mult pentru stomacelul lor.Citricele se introduc oricum destul de taryiu in alimentatia bebelusilor,nu mai stiu exact acum dar nu mai devreme de 8 luni.
Eu o puneam la san daca vroia,daca nu trecea de la sine in cateva minutele.Nu era deranjata deloc.
Aaaaa si mai si stranuta destul de mult nou nascutii.Nu e nici asta motiv de ingrijorare.
La multi ani Cosminik!!!Multa sanatate si un bebe perfect ,sanatos si la termen.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+ 
lacramioara2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui douradoudou mi-am schimbat semnatura Alexa, mami de Nabila (17.09.2009) |
Draga Alexa, felicitari pentru fetita ta, si ma bucur sa aud ca ai avut o experienta atat de fericita. Sa fiti sanatoase amandoua si sa auzim de bine in continuare.
Pupic
Saptamana 27
elenic spune:
Ma duc acasa sa o iau pe mama, care pleaca astazi.
Poate intru mai tarziu, daca nu, maine. Pupaturi! 
Andrecluj
esti foarte draguta, citit PM, raspuns la PM, mai "vorbim" cand ma intorc sau maine, ok? Sarutmana mult de tot 
27+ 
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui shtephy Ramonika si eu sunt pe lista fara nume la bebe,dar LauraB zicea ca sunt aproape hotarati pe Sophia Nicole. |
de tine, monis, avalon si de mine stiam
ma gandeam ca fetele mentionate au ales nume si au uitat sa-l anunte, sa-l trecem in listuta.
RamonaCopot spune:
Shtephy
si merci de lamurire. Acum ca am citit explicatia ta, mi se pare destul de logic ceea ce zici. Pot sa tai notita aceea din agenda...
Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
shtephy spune:
Andreuta hai ca din ce zici tu pare o forma usoara.Doamne ajuta sa fie asa.
Lavinia si tu ?Imi pare tare rau.Sanatate multa si tie.Sa treaca repede,ok?
Laurairina produsele Sanosan si Nivea au eugleni parabeni
,asta daca vrei sa tii cont de ei.Bine,am inteles ca la o firma e safe samponul,la alta sapunul etc.
Fara parabeni ar fi Bubchen ,Avene si Sebamed din ce am vazut eu pana acum.
Mustela au si pret mare si parabeni
.
Eu cred ca la inceput ne+ar trebui (daca ai intrebat si asta ori mi s+au amestecat mie informatiile prin capsor) sampon,sapun lichid sau o solutie 2 in 1 dar neaparat fara lacrimi,un lapte hidratant de corp(mie nu mi+a placut uleiul de corp), o crema pentru fundulet cu oxid de zinc de preferat, ca tine kk la distanta de piele si poate pentru ca va fi frig o crema de fata pentru vreme rece.Si e posibil sa fie nevoie si de o cremita pentru crustele de lapte,dar nu toti bbeii le fac.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+ 
lacramioara2 spune:
| citat din mesajul lui suzyca fetelor nu ma asteptati?? |
Suzica, oau, ce veste. Cred ca ti-a luat-o inima la trap cand ai vazut cate zile mai ai pana nasti. Doamne ce va invidiez pe voi cele care va apropiati de momentul magic in care nu doar ca scapati de burtica mare si problemele aferente ei dar va si tineti minunile in brate!
Saptamana 27
RamonaCopot spune:
Shtephy pe unde fac bebeii crustele alea de lapte? Pe langa gurita? si daca le dam cu crema din aia de iarna, mai dam, pe deasupra si cu crema impotriva crustelor?
Si am mai vazut ca unii bebei au cojite in cap, pe acolo cu ce le dam? e ok sa le indepartam, chiar si cu mana daca se desprind sau ii lasam asa?
Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
simina_kin spune:

| citat din mesajul lui monis5 Am dat si eu ieri o tura de 1 ora (pe ceas - a gasit cineva ever acolo chiloti de unica folosinta si folii pt capacul de wc? sau doar in Auchan... (la care eu habar nu am sa ajung |
-am inteles ca foitele pe wc se gasesc in benzinarii
Astea sunt parerile mele

- ati vazut pe undeva pungi pentru scutece folosite? - ati luat scutece cu gauta pt buric? fetele cu experienta, are sens gaura aia? sau e doar o alta gaselnita in trend? - a vazut cineva geanta de la Sanosan pe care o au astia in farmacii la vanzare impreuna cu produse Sanosan? ca o au ambalata si obtuzi cum sunt la noi comerciantii nu vor s-o desfaca... sa asteapta s-o cumperi si sa te minunezi dupa aia despre produs...- ce fel de termometru trebuie cumparat ? Ar mai fi, dar ma pastrez si pt mai tarziu Mercic ![]() monis 33acum si cu poze noi |
1. folosim saci menajeri si GATA
2.nici nu stiam ca exista asa scutece....da nu vreau sa ma complic
3.Geanta nu am vazut, dar mi-am cumparat produsele sanosan din Cora de pe raft
4.termometru si pt bebe si pt apa...alea pt apa sunt fff haioase

32+ cu
Maya AndreeaAMR 8 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Nabila (17.09.2009)
sa asteapta s-o cumperi si sa te minunezi dupa aia despre produs...