Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (111)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

de tine, monis, avalon si de mine stiam de asta n-am mai intrebat. desi eu cred ca am ales...
ma gandeam ca fetele mentionate au ales nume si au uitat sa-l anunte, sa-l trecem in listuta.

Il tii secret? Sau vrei sa fie 100%,nu?

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Monis nu am vazut geanta desfacuta a celor de la Sanosan, dar am vb la tel cu cei de la fabrica (fabrica e aici in Brasov) si mi-au zis ca este mare, incapatoare, primesti si un scutec dint-ala pe care poti schimba copilasu in deplasari...si aici costa doar 85 ron.
Daca vrei, iti cumpar eu de la sursa si-ti trimit prin posta

Camy - sarumana de oferta. Ma gandesc si daca e sa ma hotarasc, te anunt... merci mult

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
1. folosim saci menajeri si GATA
2.nici nu stiam ca exista asa scutece....da nu vreau sa ma complic
3.Geanta nu am vazut, dar mi-am cumparat produsele sanosan din Cora de pe raft
4.termometru si pt bebe si pt apa...alea pt apa sunt fff haioase

Simina mercic de raspunsuri, dar vroiam sa adaug ca utilitatea sacilor speciali pt scutece este ca poti izola fiecare scutec folosit cand il arunci, pt ca daca pui 2 scutece cu kk in sacul tau mare menajer, faci clabuci de la miros . Exista desigur varianta sa mergi de fiecare cu scutecul murdar la ghena.... . Asta ca sa stii de ce ma intrebam eu de sacii aia...
Cu Sanosanu m-am cam linistit, ca spuma de baie si sampon sau ce mai au ei sunt cu parafina (parabeni) si doar gama senzitiv e fara. A, si uleiul de corp e fara. Deci.... ma mai gandesc mai studiez . Plus ca am auzit si ca e bine ca - daca ii merge ok copilului - sa nu schimbi marca proselor cosmetice in primul an de viata. O fi, n-o fi, ma gandesc sa aleg cu atentie....

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput