Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (111)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Camy ce fain de tine ca ai fost in parc la pici. La asa spectacole m-as incumeta si eu sa ies .
Si cu cumparaturile alea, eu stiu ca tu deja ai tot ce iti trebuie...dar asa vrei tu..sa mai iei cate ceva, ca parca niciodata nu-s destule. Lasa ca pana sambata cealalata nu e nici o rupere de nori daca nu mai achizitionezi nimic nou pt Flavius.
Gentuta respectiva de la Sanosan, am vazut-o si eu, doar impachetata, dar parca era in jur de 115...sau cam asa ceva. Si eu am luat sampon si gel de dus de la Sanosan...am auzit ca-s destul de bune.

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Citat:
citat din mesajul lui cristinica09

AAA si vroiam sa va intreb bebelinele voastre din burtici sughit tot atat de des ca al meu? Cred ca de 3 ori pe zi a cate 5 minute sughite si ma scoate din minti ca nu am nici o putere sa-l pot opri mititelul

28+

Nu il deranjeaza absolut DELOC sughitul pe bebe ,nici in burtica ,nici dupa nastere.
Imi vine sa pe medicii care recomanda la nou nascuti o picatura de lamaie pentru sughit.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 29+

Deci nu e buna picatura de lamaie??? si eu tocmai mi-am luat agenda langa mine si am scris mare acolo :"pt sughit - picaturi de lamaie"...ca sa nu uit.

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

RAMONIK- hai sa-ti zic cv de incurajare. Mama prietenei mele aproape ca nu are sani deloc si totusi a alaptat ambii copii pana pe la 1 an si cv fiecare.Chiar si ea imi zice uneori ca nu stie de unde a alaptat atata timp.In schim am o prietena u super sani si care nu a avut lapte nici la primul si nici la al doilea bb. Nu are legatura marimea sub nici o forma.

29+ david 16.01.2005

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

si eu am mici temeri in legatura cu laptele, insa din cauza ca am sanii mici. si de cand am ramas nu mi-au crescut decat poate cativa milimetri... unde sa-ncapa dom'le laptele ala?

nu stiu daca dimensiunea sanilor are vreo legatura!...anatomic vorbind toate avem glande producatoare de lapte...depinde daca functioneaza...eu stiu o tipa care avea niste sani imensi...si nu a avut deloc lapte...deci...nue neaparat o regula ca daca ai sani mari ai si lapte...si eu am avut sanii mici inainte de a ramane dar acum pot sa zic ca mi-au crescut...si sotul meu e tare multumit...a zis ca asta e unul din motivele pentru care e foarte bucuros ca a devenit tatic din nou...si ca nue nevoie sa investeasca bani intr-o eventuala operatie estetica pentru mine-bineinteles ca face glume pe seama mea, fiindca oricum nu m-as lasa pe mana niciunui chirurg in acest scop!

Una peste alta...sper sa ne bucuram cu toate de privilegiul alaptarii!Ma la Shefu cel mare....sa ne ajute!

Lavi, 33+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

si eu am mici temeri in legatura cu laptele, insa din cauza ca am sanii mici. si de cand am ramas nu mi-au crescut decat poate cativa milimetri... unde sa-ncapa dom'le laptele ala?

Nu,nu-ti fa griji de genul asta.Si eu am sanii mici si nu au crescut in nici o sarcina si nici nu au curs.
Am avut lapte de la inceput,fetita mea nu a primit completare deloc.Din a saptea zi am avut nevoie de tampoane pentru ca curgeau rau si nu m-am mai despartit de ele vreo 11 luni.Atata mi-au curs sanii ,desi Stefi a papat foarte bine laptic de la mami.
Si mai stiu ca toate o sa avem lapte,important e sa pompam la inceput foarte bine daca bebelusul e somnoros.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mussica spune:

Salutare fetele!
Am fost azi si mi-am facut screeningul de diabet gestational si spre fericirea mea rezultatele sunt f. ok. Primul rezultat 75mg/dl si dupa paharul de glucoza: 127mg/dl. Deci suntem OK!!! In schimb am un nod in gat de toooooate frumusetea.

Si mai nou "little dude" care era pozitionat transversal si-a luat si el pozitia de start cu capul in jos...deci iese soarele pe straduta noastra.

Lavinia insanatosire grabnica. Eu m-am pottolit cu paracetamol si ceai cu muulte miere cand am fost nitel prinsa de raceala. Sa te faci bine!

28 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

of, multumesc de incurajare fetelor shtephy, lavinia, madalina

sper sa fie asa. oricum de la inceputul odiseei citesc pe aici ca vi s-au marit sanii la majoritatea, insa la mine aproape nimic, sutienele de dinainte imi vin la fel, unele chiar imi sunt largi de fapt daca ma gandesc bine, in afara de burta, chiar nu-s schimbata cu nimic acum. nici pete pe fatza, nici simptome prea multe, nici ingrasat, nik...
oi vedea eu cand nasc, sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
Elenic groaznica povestea spusa de tine...brrrr...banuiesc ca era ceva ce s-a intamplat aici in Romanica noastra, nu???

Da, din pacate. O sa scanez articolul, daca nu uit sa iau revista de acasa...

27+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Ce bine ca nu-l afecteaza pe bb...eu nu sufar sa sughit...am o stare de nervi cand ma apuca...si ma gandeam ca si pt ei e neplacut.
La capitolul alaptat eu sigur nu o sa am lapte ca mi sa spus la eco de sani ca am pierdut glandele mamare,ca de obicei se pierd odata cu varsta mai inaintata dar la mine sau pierdut mai devreme
Am avut multi noduli la sani si am inteles ca o sarcina ii mai fac sa dispara.Sunt tare curioasa dupa ce nasc sa vad daca e adevarat.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenic

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Salutare dragele mele!

dana.n chiar vroiam sa te intreb cate ceva, avand in vedere ca sarcina ta e mai avansata. Eu inca nu am cumparat absolut nimic!
Ce carucior ai cumparat? Eu ma gandeam la Maxi Cosi, dar nu sunt hotarata. Am vazut ca se poate lua si landou si scoica la el si din cate stiu sunt bune.
Ce hainute pt bb ai luat? Cu ce le speli?
Mobila de unde?
Hai ca te-am bombardat!

Pe 2 noiembrie incep si eu cursul de pregatire pt nastere, la spital. Sunt curioasa, sper sa fie ok si sa aflu cat mai multe info. E tot lunea, 4 la rand, de la 18:15 - 21:50 ... sper sa rezist! Mi-au spus sa ma prezint in haine comode, cu o perina si un prosop...
Si de conditiile din spital sunt curioasa, sper sa fie ok, ca e foarte aproape de mine, la 5 min!

Cand ai putin timp scrie-mi si mie, te rog

27+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Elenic, eu am luat carutul Teutonia Cosmo. Landou si carutul sport. Scaunelul l-am cumparat separat. Este Maxi Cosi...la el am luat si un adaptor ptr carut.
Hainute am cumparat diverse marimi: incepand de la 50 pana la 62. Ptr dormit am luat pijamalute din alea cu totul,din bumbac. Ziua, in casa, il voi tine in costumas (nicki-strampler sau nicki-overall). Pe dedesupt ii voi da un body din bumbac cu maneca scurta. Le-am spalat cu Persil Sensitive.
Mobila am comandat-o pe net. Este Pinolino, seria Ritter Artus.
Voi face un album cu cumparaturile ptr bebe. Cum este gata postez linkul aici.

Apropo...poate facem si noi schimb de telefoane. Sa ne anuntam in caz de ceva. Cred ca este mai bine asa. Asta daca esti de acord. Daca ajung la spital il pun pe sot sa iti scrie...sau eu, daca voi fi in stare

------------------------
34+ David

Albume foto

Mergi la inceput