Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 18
MADALINA_T spune:
LAVINIA-De ce ti-e teama ca n-o sa ai laptic, fi optimista.Si chiar si asa desi sper sa nu se intample, nu e draga mea nici o tragedie.intr-adevar ideal e sa pape de la tine, dar acum...nu toate mamicile au lapte.Nu te mai gandi la prostioare fara motiv.
SIMO- stai linistita, imi mai si eu de lucru si ma fac si utila
ca m-am saturat sa statul asta in pat.Doar ca ti-am zis, nu dau de nimeni.
29
+ david 16.01.2005
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laviniablaga Madalina, ce fain ca ai avut laptic mult si cu David...esti o fericita...eu chiar ma gandesc cu groaza ca nu o sa am laptic pentru bebelus! ![]() Lavi, 33+ mami de Rares CristianAu mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh! Camera lui Rares Poze HainuteRares HaineRares2 |
Lavi..de ce crezi ca nu o sa ai laptic pt bebe?
Eu cred ca o sa avem toate...insa depinde de noi sa nu il pierdem. Stresul de dupa e f important pt asta. Si eu ma gandesc ca am ditamai laptariile si parca vad ca o sa ma streseze soacra la culme si o sa pierd laptele...dar o sa o anunt ca daca nu ma lasa in pace...si pierd laptele din cauza ei (de fapt din cauza mea, ca eu is rpoasta si o bag in seama), o sa o pun sa-i cumpere ea din banii ei lapte la bebe
Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
MADALINA_T spune:
Ase e mai fetelor, no stress pe perioada alaptarii desi e cam greu
29
+ david 16.01.2005
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot Lavi..de ce crezi ca nu o sa ai laptic pt bebe? Eu cred ca o sa avem toate...insa depinde de noi sa nu il pierdem. Stresul de dupa e f important pt asta. Si eu ma gandesc ca am ditamai laptariile si parca vad ca o sa ma streseze soacra la culme si o sa pierd laptele...dar o sa o anunt ca daca nu ma lasa in pace...si pierd laptele din cauza ei (de fapt din cauza mea, ca eu is rpoasta si o bag in seama), o sa o pun sa-i cumpere ea din banii ei lapte la bebe Ramona, 34+ DOMINIC ANDREI |

Lavi,
33+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
vias spune:
m-am intors de afara...nu am ami ajuns la cumparaturi ca nu mai pot...gata...nu ma mai aventurez ca-s varza...renunt la ideea asta...

Cred ca mai pup cumparaturi doar saptamana viitoare sambata si GATA! 

...desi a fost asa frumos perioada de cumparaturi...
o sa-mi fie tare dor de ea..
Am fost in parc cu prietena si cu copilul ei
...am cumparat pufuleti si am mancat impreuna cu copilasii din parc..care veneau toti la mine si cereau 

erau niste dragalasi...dar ei luau pufuleti, ii aruncau pe jos si apoi ii luau sa-i pape...mamele lor ziceau ca asa fac toti 

Am mai vazut cum se certau pe jucarii, desi erau foarte mici, 1an, 1an si ceva...se caertau pe jucarii, trageau de ele..si de obicei cine era mai puternic ramanea cu jucaria![]()
DianaR cred ac este o atmosfera super la tine acasa cu 2 copii sia cum si al 3lea...

...vreau si eu...
Monis nu am vazut geanta desfacuta a celor de la Sanosan, dar am vb la tel cu cei de la fabrica (fabrica e aici in Brasov) si mi-au zis ca este mare, incapatoare, primesti si un scutec dint-ala pe care poti schimba copilasu in deplasari...si aici costa doar 85 ron.
Daca vrei, iti cumpar eu de la sursa si-ti trimit prin posta 
Suzyca Doamne Ajuta sa fie intr-un ceas bun cezariana, oricand ar fi ea....ce putin mai este 

Roxyaly cred ce te-ai uitat la alte poze..ca eu arat oricum, numai bine nu mai arat..o sa arat bine dupa ce o sa ansc si o sa slabesc..pana atunci 

Dar de vazut, o sa ne vedem neaparat cu printisotii nostrii 
Laviniablaga ai grija cu febra ca nu-i ok...suna medicul si intreaba-l ce medicamente sa iei..sau ce sa faci...
Sanatate multa! 

Simonette
sper din tot sufletul sa rezolvi situatia...as vrea sa et ajut..oare pot eu de aici din Bv?...sa ma interesez..ok???
Si da....parca, parca ..am dormit mai binisor azi-noapte...
Elenic groaznica povestea spusa de tine...brrrr...banuiesc ca era ceva ce s-a intamplat aici in Romanica noastra, nu???

Cosmynik 

iti doresc multa sanatate tie si copilasului tau...si sper sa intrii cat mai curand si cat mai des pe aici..te asteptam! 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
33+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 5 SAPTAMANI
POZE
shtephy spune:
| citat din mesajul lui cristinica09 AAA si vroiam sa va intreb bebelinele voastre din burtici sughit tot atat de des ca al meu? Cred ca de 3 ori pe zi a cate 5 minute sughite si ma scoate din minti ca nu am nici o putere sa-l pot opri mititelul ![]() 28+ |
Nu il deranjeaza absolut DELOC sughitul pe bebe ,nici in burtica ,nici dupa nastere.
Imi vine sa
pe medicii care recomanda la nou nascuti o picatura de lamaie pentru sughit._
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+
Ramonika spune:
si eu am mici temeri in legatura cu laptele, insa din cauza ca am sanii mici. si de cand am ramas
nu mi-au crescut decat poate cativa milimetri...
unde sa-ncapa dom'le laptele ala? 
laviniablaga spune:
Camy, ma bucur ca ai iesit in parc si te-ai relaxat...am primit dezlegare de la medicul meu sa iau paracetamol...1 pe zi...la nevoie chiar doua...dar dupa ce m-am alimentat bine in prealabil...tu sa ai grija sa nu faci efort prea mare....

Lavi,
33+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
shtephy spune:
Simonette vad ca esti pe punctul de a rezolva,sper sa o faci.Eu nu ma simt in stare sa caut ceva in sensul asta,de fapt nici nu stiu exact unde ar trebui sa caut.
PS Mi se pare ca ai scapat de bazdaci![]()
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+ 
Mussica spune:
| citat din mesajul lui douradoudou am revenit si eu...multumesc pt urari..va pe toate...acum va mai citesc din urma ca sa fiu si eu la curent cu voi...cred ca o sa nasc si eu de fiecare data cand naste vreuna dintre voi...eu am fost luata complet prin surprindere ...nici macar nu ma gandisem pana atunci ce o sa-mi iau cu mine la spital cand o sa nasc..totul s-a intamplat in maxim doua ore iar nasterea in 5 minute ( normala, chiar daca a mea Nabila era in pozitie "gresita" )...vroiam sa le zic celor care sunt la 1 bb sa nu va fie frica deloc..si sa stiti ca orice durere o sa o uitati imediat dupa ce va vedeti copilul...cele care aveti contractii aveti grija ..si de fapt toate ..nu faceti efort si nu exagerati cu statul in picioare sau plimbari la drum prea lung( la mine se pare ca am nascut prrematur din cauza ca am fost cam prea activa din toate punctele de vedere)..la viitorul bb stau mai linistita![]() 29+ cu ![]() |
Ma bucur mult ca totul a decurs ok. Sa-ti traiasca puiuta!
28 saptamani