Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 17
tinonino81 spune:
Si mie imi curg sanii din luna 5,m-am speriat prima data la gandul ca ar fii prea devreme,dar apoi m-am incurajat gandindu-ma ca este un semn bun![]()
Abia astept sa vad si eu ce zic fetele de baby expo sa vad daca se merita sa "dau si eu o fuga"![]()
: 34+
Radu Stefan
poze
Andrecluj spune:
Elenic s-a rezolvat, iti trimit PM Simonette
multumesc de sfaturi, le incercam pe toate
29+
Chiara Ada
elenic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana n. Salutare dragele mele! Doamne ce spor aveti la scris...nu mai pot tine pasul cu voi. Am avut o perioada incarcata. Amenajari, cumparaturi...suntem in toiul pregatirilor. De luni am inceput si cursul de pregatire ptr nastere. Se tine in fiecare zi de luni, timp de 6 saptamani. Ptr inceput ne-a vorbit despre sarcina in general si ne-a prezentat sala de nasteri, conditiile de cazare. Am fost foarte incantati. |
dana.n chiar vroiam sa te intreb cate ceva, avand in vedere ca sarcina ta e mai avansata. Eu inca nu am cumparat absolut nimic!
Ce carucior ai cumparat? Eu ma gandeam la Maxi Cosi, dar nu sunt hotarata. Am vazut ca se poate lua si landou si scoica la el si din cate stiu sunt bune.
Ce hainute pt bb ai luat? Cu ce le speli?
Mobila de unde?
Hai ca te-am bombardat!
Pe 2 noiembrie incep si eu cursul de pregatire pt nastere, la spital. Sunt curioasa, sper sa fie ok si sa aflu cat mai multe info. E tot lunea, 4 la rand, de la 18:15 - 21:50 ... sper sa rezist! Mi-au spus sa ma prezint in haine comode, cu o perina si un prosop...

Si de conditiile din spital sunt curioasa, sper sa fie ok, ca e foarte aproape de mine, la 5 min!
Cand ai putin timp scrie-mi si mie, te rog

27+ 
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
RamonaCopot spune:
Tinonino nici la al meu nu-i place pe stanga. El e pozitionat pe dreapta si pe mine ma inteapa mereu sus de tot sub tzatza dreapta, mai ales cand stau pe scaun la masa. Pocnituri nu aud inca acolo, insa parca le-am auzit la oasele de la pasa
. Cred ca asta se pregateste sa-si ia zborul si isi indreapta oasele
.
Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
MADALINA_T spune:
SIMO tot incerc la astia din Hambarului da ba nu rasp nimeni, ba suna ocupat, ba post telefonic deranjat.
. Adevarul e ca numai asa merg la noi treburile, ca un
.Mai incerc oricum, poate poate vb cu cineva. Si parca vad cand la intreb habar n-au nici cum le cheama.
29
+ david 16.01.2005
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
laviniablaga spune:
i am back...pana acum am stat in pat si am instruit barbatzelul sa imi aduca lamaie si portocale...miere mai am...febra nu mai am...ca am luat paracetamol dar experimentez o stare generala proasta!
Andre, Miany, Madalina, Simonette...o sa beau si ceai, si compot,o sa mananc si lamaie...poate reusesc si imi revin
...multumesc de sfaturi

Lavi,
33+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
tinonino81 spune:
RamonaCasa ma gandeam si eu
,dar mami il mangaie tot timpul si ii zice sa mai aiba rabdare acolo la caldurica![]()
: 34+
Radu Stefan
poze
lorelix spune:
Fetelor, am revenit de la BABYEXPO

MARE BRAMBUREALA, MULTE BURTICI SI MULTE CARUCIOARE

sunt multe de vazut, dar putine de cumparat.
preturile ca la supermarket.
am luat cateva LUCRURI(paturica, cearsaf prosop de baie)
si un biberon NUK. intrarea este 8 ron.
DACA VA DUCETI ACOLO VA UREZ CUMPARATURI PLACUTE
LORELIX
DANIEL 32+ TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
simonette spune:
Vai Madalina!!!!!!! Tu chiar dai tel la ei??????????? N-as fi vrut sa deranjez totusi asa de mult!!!!! Lasa ca rezolv eu cumva! Iti multumesc, esti tare scumpa dar e prea mult......;;;sincer!
Uite acum imi face cineva niste cereri tip si mi le trimite pe mail!!! Multi 

ici!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
27+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
laviniablaga spune:
Madalina, ce fain ca ai avut laptic mult si cu David...esti o fericita...eu chiar ma gandesc cu groaza ca nu o sa am laptic pentru bebelus!
Lavi,
33+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2