Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 16
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenic Azi noapte am visat ca am nascut, era un bb cam mare, baiat si ma simteam asa straina de el... brrrr, nasol vis! Dar e dintr-o serie intreaga! Cred ca mi se trage de la un articol pe care l-am citit ieri, despre o mama care la 42 sapt inca nu nascuse si intr-o zi nu l-a mai simtit deloc pe bebe si a fugit la medic, care i-a spus ca e totul ok, sa nu-si faca probleme. La cateva zile (timp in care tot nu l-a mai simtit) i-au provocat nasterea. A nascut un copil de 4300 g care a primit nota 3 parca. Nu mai avea lichid amniotic, copilasul incepuse sa-si roada unghiile si buricul (nu stiu cum, asa scria!) L-au resuscitat cu greu, dar au reusit, traieste! M-a impresionat povestea ei... 27+ ![]() www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze |
Vai..e chiar horror ce povestesti tu acolo
. Doamne fereste de asa ceva.Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
simonette spune:
Elenic, am ramas muta legat de articolul ala!!! Si tu saracutza cred ca ai fost marcata de ai avut asa un vis
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
27+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
elenic spune:
| citat din mesajul lui simonette Elenic, am ramas muta legat de articolul ala!!! Si tu saracutza cred ca ai fost marcata de ai avut asa un vis ![]() mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in 27+ cu Nicholas!www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! |
Mi-a adus mama niste reviste din RO in iulie si nu apucasem sa le citesc pe toate. Aseara le-am luat la rasfoit si am dat de articolul asta...

27+ 
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
elenic spune:
Stiti ca in fiecare zi la 19:00 este o emisiune "Birth Stories" pe rality zone? Eu ma uit cand apuc, sunt interesante, am vazut cateva nasteri deja.
27+ 
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
Edit: *Reality Zone 
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui elenic Stiti ca in fiecare zi la 19:00 este o emisiune "Birth Stories" pe rality zone? Eu ma uit cand apuc, sunt interesante, am vazut cateva nasteri deja. 27+ ![]() www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze |
Da...si eu le urmaresc cu sufletul la gura si mai de fiecare data imi dau lacrmile. Sotul cand se nimereste acasa imi schimba programul, ca zice ca ma infricosez si ma sperii mai tare si cine stie ce patesc.
De fapt eu chiar acum am deschis tv-ul pe zone reality, ca trebuie sa inceapa in max juma de ora emisiunea respectiva, iar seara la 19 este reluare.
Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
tinonino81 spune:
Buna fetele!
Diana Ram votat,tare dragalasi sunt
Stephy
esti o draguta ca intotdeauna

Ramona Cmutumesc ca m-ai invatat

Laurairinafelicitari pentru casuta si cu ratele stai linistita,eu mai am am "numai"22 de ani de rata tot pt apartament![]()
: 34+
Radu Stefan
poze
tinonino81 spune:
Fetele eu experimentez o senzatie foarte ciudata,cand stau pe partea stanga,simt in stanga sus la burtica ca si cum impinge foarte tare si mi se pare ca se aude si un pacanit asa,par cam nebuna,dar asa simt
,clar lui nu-i place pe partea stanga,abia am dormit azi noapte
: 34+
Radu Stefan
poze
DianaR spune:
| citat din mesajul lui tinonino81 Buna fetele! Diana Ram votat,tare dragalasi sunt ![]() : 34+ Radu Stefanpoze |
Multumesc!

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2Diana
(31+),
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui tinonino81 Buna fetele! Diana Ram votat,tare dragalasi sunt ![]() Stephy esti o draguta ca intotdeauna![]() ![]() Ramona Cmutumesc ca m-ai invatat ![]() ![]() Laurairinafelicitari pentru casuta si cu ratele stai linistita,eu mai am am "numai"22 de ani de rata tot pt apartament : 34+ Radu Stefanpoze |
si ma bucur ca ai reusit!
Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui tinonino81 Fetele eu experimentez o senzatie foarte ciudata,cand stau pe partea stanga,simt in stanga sus la burtica ca si cum impinge foarte tare si mi se pare ca se aude si un pacanit asa,par cam nebuna,dar asa simt ,clar lui nu-i place pe partea stanga,abia am dormit azi noapte |
Si eu am o problema cu dormitul pe partea stanga... mai ales ca la eco, dar si dupa cum il simt, cand stau pe stanga el ar trebui sa doarma fix in nasuc
29+
Mihneaaniversarea nuntii noastre
POZE