Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (111)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Elenic ce fain ca si tu esti nascuta tot in 16 oct . Mai am 3 cunostinte nascute in aceeasi zi..si ma tot intreaba daca imi fac un cadou, sau daca le fac lor un cadou in ziua aia....si asa mult as vrea si eu. Oricum si daca nu e de cadou, sigur ne petrecem atunci .

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Zaua buna dragi surate
Aici este asa de urata vremea si parca te tot trage la patulean da naaa, ce sa fac daca eu is la munca

Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la dr Doamne Ajuta in continuare tuturor burticilor!!!

Am vazut ca Alexa vine incet,incet cu detalii..ce ma bucur! Da Doamne sa vina Nabila acasa cat mai repede sa-i treaca dorul lui mami!!!

Am mai vazut ca Monis, e mesagerul nasterilor in direct si cred si eu ca are emotii........da ia zi fata, de dimineatza ti-e pofta de hlizit

Am vazut si ca Lavi se lupta cu raceala........asta nu e bine, dar daca te bagi la caldurik cu 2 lamai taiate cubulete si peste ele turnata niste miere, langa asta un ceai caldut, o sa treaca repede La fel si Andre

Oare ce-am mai vazut????? Am vazut ca doamna Camy a dormit ceva mai bine noaptea asta.ma bucur!

Suzyca cred si eu mami ca te-a apucat batzul de emotie cand ai numarat zilele ramase Doamne Ajuta sa fie bine!!!!

Revin cu o rugaminte ca daca o scriu tot aici poate n-o observa nimeni si chiar trebuie observata

O zi buuunaaa!!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
27+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinica09

AAA si vroiam sa va intreb bebelinele voastre din burtici sughit tot atat de des ca al meu? Cred ca de 3 ori pe zi a cate 5 minute sughite si ma scoate din minti ca nu am nici o putere sa-l pot opri mititelul

28+

Da, de 4-5 ori pe zi. Dar de ce sa-l opresti?!?! (nu ca ai putea ofc)
E firesc si reprezinta pregatiri pentru respiratie... cica, zic cartile .

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Elenic ce fain ca si tu esti nascuta tot in 16 oct . Mai am 3 cunostinte nascute in aceeasi zi..si ma tot intreaba daca imi fac un cadou, sau daca le fac lor un cadou in ziua aia....si asa mult as vrea si eu. Oricum si daca nu e de cadou, sigur ne petrecem atunci .

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

Si eu am cunostinte nascute pe 16 oct, prietena mea buna de cand eram pustoaica, apoi un coleg la facultate, acum prietenul unei prietene... e ceva cu ziua asta

27+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Rugaminte!!!

Am si eu nevoie de o informatie....cine poate, cine stie si cine vrea!
Noi suntem in Belgia de 1 an si5 luni si inca nu ne-am invrednicit sa luam alocatie ptr cei mici desi avem dreptul! De curand am fost si noi la mutualitatea de care apartinem ca sa ne interesam si ne-au cerut dovada ca nu primesc alocatie in Ro! Am rugat pe cineva din Ro sa mearga in sect 2 de care apartinem pe Hambarului si acolo au cerut copiile actelor noastre si ale copiilor de identitate si cereri in care sa se specifice perioada din care vreau sa ateste ca nu au mai primit alocatie! Ideea e ca Luca (cel mare) nu si-a mai primit alocatia din momentul plecarii, iar Iannis (cel mic) inca primeste in contul din Ro, indemnizatia pana la 2 ani! Faza e ca nu stiu daca trebuie cereri tip (sau daca exista) ptr asa ceva sau trebuie sa formulez eu......si in cazul asta nu stiu sa formulez Stiu ca cer cam mult dar poate,poate se indura cineva de mine!!!!!

27+ cu Nicholas!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenic

monis cum te mai simti, ce mai face spatele?

... somnabula si incerc sa nu ma plang

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Rugaminte!!!

Am si eu nevoie de o informatie....cine poate, cine stie si cine vrea!
Noi suntem in Belgia de 1 an si5 luni si inca nu ne-am invrednicit sa luam alocatie ptr cei mici desi avem dreptul! De curand am fost si noi la mutualitatea de care apartinem ca sa ne interesam si ne-au cerut dovada ca nu primesc alocatie in Ro! Am rugat pe cineva din Ro sa mearga in sect 2 de care apartinem pe Hambarului si acolo au cerut copiile actelor noastre si ale copiilor de identitate si cereri in care sa se specifice perioada din care vreau sa ateste ca nu au mai primit alocatie! Ideea e ca Luca (cel mare) nu si-a mai primit alocatia din momentul plecarii, iar Iannis (cel mic) inca primeste in contul din Ro, indemnizatia pana la 2 ani! Faza e ca nu stiu daca trebuie cereri tip (sau daca exista) ptr asa ceva sau trebuie sa formulez eu......si in cazul asta nu stiu sa formulez Stiu ca cer cam mult dar poate,poate se indura cineva de mine!!!!!

27+ cu Nicholas!

Simo, daca nu gaseste nimeni pana ma intorc de la targ, caut si eu, bine?

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Eu sunt zuza rau la capitolul bebelusul sughita sau contractii: habar n-am cum arata sau cum ar trebui sa le simt; eu simt bebeleul ca face tumbe in burta si cam atat- cum mananc ceva incepe foiala ca vezi? nu cred ca mai are loc in burta! i sau mai scaote cate un cot ori picior prin burta ca sa-l mangai

Am termiat cu aspiratorul si mi s-a facut foame de atat treaba , merg sa mananc!

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui cristinica09

AAA si vroiam sa va intreb bebelinele voastre din burtici sughit tot atat de des ca al meu? Cred ca de 3 ori pe zi a cate 5 minute sughite si ma scoate din minti ca nu am nici o putere sa-l pot opri mititelul

28+

Da, de 4-5 ori pe zi. Dar de ce sa-l opresti?!?! (nu ca ai putea ofc)
E firesc si reprezinta pregatiri pentru respiratie... cica, zic cartile .

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Azi noapte am visat ca am nascut, era un bb cam mare, baiat si ma simteam asa straina de el... brrrr, nasol vis! Dar e dintr-o serie intreaga!
Cred ca mi se trage de la un articol pe care l-am citit ieri, despre o mama care la 42 sapt inca nu nascuse si intr-o zi nu l-a mai simtit deloc pe bebe si a fugit la medic, care i-a spus ca e totul ok, sa nu-si faca probleme. La cateva zile (timp in care tot nu l-a mai simtit) i-au provocat nasterea. A nascut un copil de 4300 g care a primit nota 3 parca. Nu mai avea lichid amniotic, copilasul incepuse sa-si roada unghiile si buricul (nu stiu cum, asa scria!) L-au resuscitat cu greu, dar au reusit, traieste! M-a impresionat povestea ei...

27+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Sigur Monis! Sau macar un sfat unde ar trebui sa caut Succes la targ...ce-as mai vrea si eu!!!! Sa ne dai poze cu ce targuiesti

27+ cu Nicholas!

Mergi la inceput