Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 12
Geea spune:
Buna dimineata! ![]()
Citeam mai in urma d'ale babelor...cu sarea, cu forma burtii, cu petele, etc. Asta este cea mai mare naivitate...sa mai crezi in asa ceva. Si mie la birou mi s-a facut, fara sa stiu testul cu sarea si cu acul si la ambele mi-a iesit copilul baiat si eu am fata in toata regula. Ca nu mai zic ca nu sint deloc patata pe fata, asa cum se zice... Prostii, babisme... Dar ne mai amuzam si noi pe seama lor... ![]()
Cory_B spune:
MErci pt raspuns. Deci nu e o asa mare tragedie ca imi curge sange din nas
Eu sunt mai panicoasa , mai ales ca e prima sarcina, totul e nou pt mine si na...orice chestie ma cam...sperie
Norocul meu ca am avut pana acum (si sper si pana nasc sa fie la fel) o sarcina SUPER: o binecuvantare cum imi place mie s-o numesc. Voua nu vi se pare ca acum, pe ultima suta de m , trece timpul fff greu??? Ca eu am intrat in sapt 33 si mi se pare ca trece f greu timpul pana la "MAREA INATALNIRE" cu printul meu scump
Ma amuz oricum cu el zilnic, din burtica. Il fac gimnast la cat se rostogoleste ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui MADALINA_T Neata! ROXALY,KATY, LORELIX,DANA.N-Felicitari pt bebelusii sanatosi CRISTINICA-Ai grija sa nu fie contractii, intinde si incearca sa nu mai faci efort. DANKUTA-Acum nu m-am modificat deloc, ca sa zic asa SUZIKA-Felicitari pt bb si programarea cezarienei LAURAIRINA-Si eu am contractii de azi dim...cred ca vreo 4 pana acum . Nu iei nimik pentru anemie?CORY-La prima sarcina mi-a curs sange din nas pana in ziua in care am nascut, asa ca nu cred ca e vreo probl daca esti la inceputul sau sf. sarcinii.LAVI-Imi pare rau sa aud ca ai febra. Ia paracetamol ca nu e de gluma.ANDRE-Valabil si pentru tine.LYLYANA- Da, cam asa sta treaba cu golitul sanilor Ma intind ca ma omoara contractiile astea. Nu le mai suport. 29 + david 16.01.2005http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/ |
32+
miany75 spune:
citat din mesajul lui lylyana.ion au inceput si voua sa va curga sanii? m-am tezit azi dimineata cu pijamaua patata mai simteam si ziua umed si se vedea o picatura in "motz" dar nici chiar asa..Lili 33 cu Alexandru |
Stai linistita ..bucura-te, asta e semn bun...

miany
33+
DAVID ANDREI
raluci_b spune:
citat din mesajul lui lylyana.ion au inceput si voua sa va curga sanii? m-am tezit azi dimineata cu pijamaua patata mai simteam si ziua umed si se vedea o picatura in "motz" dar nici chiar asa..Lili 33 cu Alexandru |
nu te impacienta, este de bine
, o sa aiba bebe ce papa, i-ati tampoane ca sa nu-ti patezi hainele
30+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui miany75ai grija...daca te ustura gatul ..poti incerca si o gargara cu apa sarata...daca nu ti-e rau....sau ,cu riscul de a ma repeta propolis sau tinctura pusa pe un cubulet de zahar.. |
Monis cred ca s-a bagat la un somnic de dimineata. Cosminic La multi ani frumosi si sanatosi 
29+
Chiara Ada
lacramioara2 spune:
| citat din mesajul lui Evy30 buna fetelor vaccinul Rhogam eu l-am luat de la farmacia 2NA Dristor . insa , am auzit ca ar fi problema acum cu el , ca nu s-ar aduce in tara de ceva timp . eu l-am luat acum 3 luni , pt ca desi sunt la prima sarcina medicul mi-a recomandat sa il fac preventiv si in saptamana 28. am luat atunci 2 (si pt dupa nastere) , daca e nevoie ,depinde ce Rh are bebe . a costat 640 ron/buc am inteles ca il aveau si la Medlife . succes . sanatate multa fetelor scumpe va naste cineva de aici la Elias ? as vrea sa schimbam cateva pareri . PS . si eu la 34 de sapt trebuie sa fac sange , flora col +streptococ B. mi-e groaza de scena minunata pe masa si de recoltare in sine . ma ia cu fruguri de pe acum.... pupici Evy 31+ ![]() |
Eu nasc la Elias cu doctorul Ion Parvu
Saptamana 27
lylyana.ion spune:
mi-am lipit deja dischetele sa vad cum sunt. arat asa caraghios 

Lili
33 cu
Alexandru
Cory_B spune:
Fetele, care dintre voi mai naste la Polizu(si cam in ce perioada)? Sa schimbam impresii..![]()
32+
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui Cory_B Fetele, care dintre voi mai naste la Polizu(si cam in ce perioada)? Sa schimbam impresii.. 32+ |
uita-te pe prima pagina unde e listuta. poate gasesti pe cineva.
MADALINA_T spune:
CORY ma bucur ca am reusit sa te mai linistesc un pic.
LYLYANA mie im curg sanii de la 5 luni
. Nici nu mi-a venit sa cred ca s-a declansat asa de rpd, dar probabil pt ca e a doua sarcina. La David am avut mult laptic.
29
+ david 16.01.2005
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

SUZIKA-Felicitari pt bb si programarea cezarienei
. Nu iei nimik pentru anemie?CORY-La prima sarcina mi-a curs sange din nas pana in ziua in care am nascut, asa ca nu cred ca e vreo probl daca esti la inceputul sau sf. sarcinii.LAVI-Imi pare rau sa aud ca ai febra. Ia paracetamol ca nu e de gluma.ANDRE-Valabil si pentru tine.LYLYANA- Da, cam asa sta treaba cu golitul sanilor
Ma intind ca ma omoara contractiile astea. Nu le mai suport.
au inceput si voua sa va curga sanii? m-am tezit azi dimineata cu pijamaua patata