Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 11
raluci_b spune:
Cosmynik - la multi ani sa ne traiesti
, asteptam sa ne cinstesti ![]()
30+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
Andrecluj spune:
Good morning. Lavi off off, si tu? Miany Monis
nu prea pricep cum stau. Ma ustura gatul, ma ard ochii, nasul parca ar vrea sa curga dar nu curge si transpir. Am facut acusi ceai de lamaie si incerc sa dreg ceva. Cred ca frica de gripa si ca-mi pleaca medicul e mai mare decat raceala. Om dovedi-o cumva. Monis cum e sa anunti nasteri, te mai bagi? Eu o singura nascare am avut de anuntat la sept oct si tremuram toata de parca nasteam eu.
29+
Chiara Ada
Cory_B spune:
Hihi, in sfarsit...v-am ajuns din urma si acum pot posta si voi puteti citi in timp real
Am trimis ce-i drept vreo 8-9 mesaje la rand...cu intrebari,nelamuriri...poate imi raspundrti si mie
Va pup burtici
32+
raluci_b spune:
lylyana - frumoase pozele tale 
ancutza - super frumoasa paturica cu winnie 
busymummy - pe unde umblii mai da si tu un semn
asadar eu ma tot chinui sa o pun de inalneala, initial am zis sa leg cu o plimbare la expo dar nu se poate, a ramas apoi pe duminica, dar am aflat ca unele burtoase ar putea in cursul saptamanii pe seara.
asadar mai fac o strigare, cine este pt duminica ora 16 si cine este pt o seara in cursul saptamanii?
30+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
lylyana.ion spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluci_b lylyana - frumoase pozele tale ![]() asadar mai fac o strigare, cine este pt duminica ora 16 si cine este pt o seara in cursul saptamanii? 30+ Remus Andreihttp://www.popasmusic.com www.inimacopiilor.ro |
raluci, eu una nu pot duminica, iar seara depind de sotz, ca nu prea ma pot cara singura prin oras, tb sa ma aduca el...daca se stabileste ceva si am sa pot veni si eu, vin cu mare drag

Lili
33 cu
Alexandru
miany75 spune:
buna dimineata,fetele!
Sa aveti o zi buna!
Alexa ne bucuram ca ai intrat sa ne dai vesti depsre tine si mica ta printesa..multumim de incurajari si ne rugam pt.Nabilasa creasca cat mai repede sa o poata duce mami acasa s-o tina in brate toata ziulica..

Monis ce matinala ai fost!! Imi pare rau ca ai insomnii..doamne,eu dorm de pe la 12-1 pana la 6 fara intrerupere..
Lavi cele 10 zile nu au legatura cu celelalte 5 ,alea le primeste oricum...astea numai daca urmeaza acel curs..
In alta ordine de idei,imi pare rau ca ai racit ..inearca si tu compotul de care am zis...
trimit mesajul ca mi-a sunat tel si nu mai stiu ce am citit si cui trebuia sa raspund..
miany
33+
DAVID ANDREI
MADALINA_T spune:
Neata!
ROXALY,KATY, LORELIX,DANA.N-Felicitari pt bebelusii sanatosi
CRISTINICA-Ai grija sa nu fie contractii, intinde si incearca sa nu mai faci efort.
DANKUTA-Acum nu m-am modificat deloc, ca sa zic asa
, dar cand am fost insarcinata cu david da.Pur si simplu mi se modificase fizionomia.
LAURADI-Si mie mi-e teama sa nu nasc prematur din cauza contrcatiilor.Mi-ar fi f greu sa stau atata timp fara fi-miu
SUZIKA-Felicitari pt bb si programarea cezarienei
LAURAIRINA-Si eu am contractii de azi dim...cred ca vreo 4 pana acum
. Nu iei nimik pentru anemie?
CORY-La prima sarcina mi-a curs sange din nas pana in ziua in care am nascut, asa ca nu cred ca e vreo probl daca esti la inceputul sau sf. sarcinii.
LAVI-Imi pare rau sa aud ca ai febra. Ia paracetamol ca nu e de gluma.
ANDRE-Valabil si pentru tine.
LYLYANA- Da, cam asa sta treaba cu golitul sanilor![]()
COSMYNIK-
Ma intind ca ma omoara contractiile astea. Nu le mai suport.
29
+ david 16.01.2005
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
lylyana.ion spune:
au inceput si voua sa va curga sanii? m-am tezit azi dimineata cu pijamaua patata
mai simteam si ziua umed si se vedea o picatura in "motz" dar nici chiar asa..
Lili
33 cu
Alexandru
miany75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Miany Monis nu prea pricep cum stau. Ma ustura gatul, ma ard ochii, nasul parca ar vrea sa curga dar nu curge si transpir. Am facut acusi ceai de lamaie si incerc sa dreg ceva. Cred ca frica de gripa si ca-mi pleaca medicul e mai mare decat raceala. Om dovedi-o cumva. 29+ Chiara Ada |
ai grija...daca te ustura gatul ..poti incerca si o gargara cu apa sarata...daca nu ti-e rau....sau ,cu riscul de a ma repeta propolis sau tinctura pusa pe un cubulet de zahar..
miany
33+
DAVID ANDREI