Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 10
lylyana.ion spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luciandrea Lavi, pentru prima oara dupa multe nopti in care m-am foit si amortit in pat, m-am trezit intr-o forma de zile mari. Aseara am reusit sa fac pui cu samantana si niste cartofiori prajiti, apoi am picat plomba in pat. Atestatele despre care se vorbeste sunt atestatele prin care taticii au dreptul sa isi ia liber de la servici, dar nu mai stiu sigur cate zile! 29+ MARIA www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi |
pe langa cele 5 pt toti taticii, mai au dreptul la inca 10 zile lucratoare, pt ca au facut acest curs de puericultura
Lili
33 cu
Alexandru
laviniablaga spune:
multumesc lylyana! o sa incerc!
dar trebuiesc si atestate din alea? sotul meu trebuie sa duc doar certificatul de nastere sau dovada din spital...si are dreptul la 5 zile din cate stiu....o sa intreb si eu la spital sa vedem despre ce e vorba!merci de inf luciandreea
Lavi,
33+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Cory_B spune:
Ce porcarie, am scris la semnatura cu rosu...hmmm...neatentia asta
Oricum ai inteles mesajul..Te pup si ai grija
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Cory_B
32+ |
32+
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui lylyana.ion raluci, tu o sa nasti tot la Filantropia? Lili 33 cu Alexandru |
nu, la giulesti
30+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
lylyana.ion spune:
deci tb sa cumparam si VIGANTOL...
faza cu golitul unui san si apoi trecut la celalalt nu o stiam. deci unu o sa fluture si unu o sa atarne? ![]()

multam de info raluci
Lili
33 cu
Alexandru
laviniablaga spune:
si cursul asta se face la toate maternitatile???? sau....ca eu sunt cam
si habar nu am!
Lavi,
33+ mami de
Rares Cristian
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Ramonika spune:
neata ![]()
felicitari tuturor care au venit cu vesti bune de la eco. 
cosmynik -
la multi ani!
intra si tu mai des pe la noi. 
suzyca, Ancutza, LauraB, floricik, Mussica, elenic - nu ati ales inca nume la bebe?
laviniablaga spune:
Raluci
multumim de mail
Lavi,
33+ mami de
Rares Cristian
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui laviniablaga si cursul asta se face la toate maternitatile???? sau....ca eu sunt cam si habar nu am!Lavi, 33+ mami de Rares CristianAu mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh! |
nu se fac la toate, am inteles insa ca medicul de familie este obligat sa faca, intreaba si tu pe al tau
30+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

MARIA