Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 13
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Monis cum e sa anunti nasteri, te mai bagi? Eu o singura nascare am avut de anuntat la sept oct si tremuram toata de parca nasteam eu. 29+ Chiara Ada |
Pai asta deja e a doua... prima a fost Alexa, n-a mai fost asa stresant parca
Una peste alta, ma mai bag, ca devin batucita si nu ma mai stresez. Doar ma bucur. A, si am vazut si eu reportajul despre Madalina84
monis
33acum si cu poze noi
miany75 spune:
Andre asae mai bine nu risca...pacat ca nu stii..ca face minuni..nu as fi crezut ,daca nu as fi testat..
Cred si eu ca Moni baga somn ..la ce noapte a avut!!
miany
33+
DAVID ANDREI
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cory_B MErci pt raspuns. Deci nu e o asa mare tragedie ca imi curge sange din nas |
Cory, vezi ca ai mai in spte multe raspunsuri legate de intrebarea ta cu sangerarile nazale.

monis
33acum si cu poze noi
monis5 spune:
Mda, am mai dormit 1 ora jumate, la serialul meu preferat
. Dar tot tuta ma simt.
Imi pare rau daca am creat ceva confuzie cu intrebarile mele generate ieri la Cora... dar daca pe voi nu va intreb, pe cine? 
monis
33
acum si cu poze noi
Rony spune:
Buna dimineata,
Ieri nu am iesit la apel; am citit mesajele insa am intrat intr-o faza melancolico-depresiva si m-am uitat la TV am plans, abia pe la 3 mi-am revenit ca sa o iau pe fiica-mea de la gradi;
Astazi e altceva , mobilizare generala , voi baga aspiratorul, voi face cumparaturi si voi merge la petrecere de copii![]()
Cu somnul stau foarte foarte rau: de obicei la 10 sunt in pat , citim povesti , deci in jur de 11 dorm insa la 2 noaptea fix sunt in picioare si ma tine pana la 4 cand incepe Anais foiala- si mami mi-e sete , mami ma duc la toaleta , mami vin langa tine , mami , te iubesc ( ultima este intrebarea de verificare: intai mami! eu : hmmm[/i]; ea :
te iubesc- ei, ce sa mai te superi ca e 5 dimineata ! insa astzi ne-am trezit la 8:30 si am alergat pana la gradi! inca mai sunt in forma buna
Am visat ca am nascut , ca nu mai aveam burta si ma simteam super ok , iar bebe manca lapte mult de la san ![]()
am auzit niste fete de pe forum care vor sa se intalneasca-dar nu mai retin unde si cand asa ca poate mai discutai subiectul acesta!
pupici pe burtici!
RamonaCopot spune:
Buna dimineata,
In dimineata asta as fi vrut sa dorm si eu mai mult..ca imi gasisem o pozitie mai buna in pat, mi-am rugat sotul sa traga draperiile sa fie mai intuneric...dar de unde frate...la blocul de langa mine se placheaza exterior si se dau gauri de la 8.... o nebunie...as pleca de acasa, da la cine sa ma duc?
. Ma irita zgomotele puternice in utlima vreme cam rau. Nici muzica nu o mai suport tare...
Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
RamonaCopot spune:
Douradoudou ma bucur ca ai intrat la noi sa ne mai dai de veste despre voi. Sper sa fie cat mai usoara luna asta pt tine si micuta Nabila sa puna repede in greutate sa o poti lua acasa si sa nu va mai dezlipiti de ea
. 

Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
RamonaCopot spune:
Monis m-ai intrebat ce zice dr despre fluctuatiile mele de tensiune si puls. El inca nu stie ca sunt chiar asa, pt ca de abia 2 sapt de cand a venit mama la mine si mi-a adus tensiometrul am putut sa ma monitorizez si eu, iar la control o sa merg abia sapt viitoare. Dr de familie mi-a zis ca daca vreodata trece de 14/8 sa o anunt imediat, insa pana acum nu a trecut.
Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
RamonaCopot spune:
Suzyca...ce putin mai ai. Si eu vreau sa nasc in 16 oct, ca atunci e ziua mea si cred ca ar fi cel mai frumos cadou din lumea asta ce l-as putea primi
.
Tot am zis ca ma apuc sa-mi fac bagajul de sapt asta, dar parca nu ma trage inima deloc. Ma gandesc ca dupa aceea ce mai fac? Il fac, il desfac..si tot asa pana oi naste???? Ca asa am facut si cu hainele lui bebe, spalate si calcate din timp...si de atunci pipaite si scoase din dulap de nspe ori. Oricum tre sa le mai iau o data la mana sa le sortez pe marimi, ca is puse la gramada in dulapul cel mare si tre sa le mut aici la mine in camera.
Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI

Chiara Ada