Colectia de toamna-iarna 2005 (248)
Raspunsuri - Pagina 9
lavi02 spune:
Catutza nu am observat o crestere a poftei de mancare de la vit C, desi la noi ar fi prins bine.
Ma bucur ca e mai bine Bia.
Pt tuse eu o tratez pe Nati cu aerosoli cu ser, Prospan si seara Pulmex pe piept si spate, probabil seamana cu ce o ungi tu.
Bic spune:
Da, o sa intaresc spusele lui Lavi si ale Mihaelei: copiii au fost extrem de cuminti, pina la sfirsit cind erau cu totii extrem de obositi. Pot sa va spun ca eu am ales locul partii a doua - unde din pacate Cristina si Roxi nu au mai ajuns - o terasa cu o scara foarte abrupta. Nu-mi dadusem seama de acest mic impediment. Noki, cea cu ochi de vultur, a identificat din prima potentialul pericol asa ca a strins gurumacii in jurul ei si le-a zis foarte serioasa si profesional: "Toti copiii sa fie atenti. Acolo este o scara periculoasa si o sa stam departe de ea. " - ceva de genul asta. Si pot sa va spun ca nici unui copil nici macar nu i-a trecut prin cap sa arunce macar o privire scarii, desi au alergar aproape de ea.
Noki.
A mai fost dupa aceea o faza draguta. Eu voiam sa o motivez pe Smaranda sa se spele le miini dupa parc, asa ca am strigat in gura mare: "Cine vine primul sa se spele pe miini cu mine?", asteptind un raspuns timid. Spre marea mea surprindere si oroarea celorlati de la mese, toti cei sase prichindei au inceput sa tzipe "Eu, eu eu." si s-au bulucit cu totii la baie.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
anda77 spune:
am trimis 2 poze de grup in contul comun. din pacate lipsesc cristina si roxana din ele.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
am mai trimis cateva poze care mi-au parut interesante
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
Cata, Mandy, Ioana sanatate multa copilasilor, refacere rapida!
Vazut poze de la intalnire...foarte frumoase
. Am fi venit si noi, numai ca desteapta de mine mi-am pierdut portofelul vineri seara, cu tot cu acte, bani, actele masinii, carduri, etc...si n-am putut inchide un ochi toata noaptea de suparare. Marius era plecat in Delta, nu aveam nici un ban in casa, am fost terminata. Am avut noroc cu o tanti draguta care il gasise si a venit duminica dimineata si mi l-a adus, culmea...cu tot ce aveam in el, nu lipsea nimic. Noroc chior nu altceva. Sa-i dea DD sanatate!
In rest, noutati nu avem, maimutza e in forma maxima, a intrat in febra puzzle-urilor, vrea din ce in ce mai complexe...numai asta face toata seara
. Ma bucur insa ca nu mai sta la desene. Si in timpul asta pot si eu sa-mi vad de bijuteriile mele![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
UNIQUE BIJOUX
bb_alinus spune:
M-am delectat cu poze de la intalnire, si inca nu imi vine sa cred ce copii mari avem, parca mai ieri erau in carucioare si acuma zburda peste tot!
Frumoase si artistice pozele!
Cele trimise de Cristina nu pot sa le vad!
Sanatate tuturor bolnaviorilor si ne alaturam si noi cu un nas pe cale sa dea in otita! Sper totusi sa nu!
Nopate buna!
maria_alexia spune:
Am reusit sa vad si eu pozele de la intalnire - frumosi copii mai avem
. Si mamici
. M-am bucurat sa va vad pe toti. Iar daca va mai laudati si cu cumintenia... 
Anda, m-am chinuit vreun sfert de ora pana sa fac vizionabile toate pozele tale (deshide mail, asteapta scanarea attachementului, downloadeaza arhiva, desfa...
), dar a meritat din plin efortul. Mai ales pozele alb-negru sunt de mare efect.
cristinamh spune:
alinus, cele trimise de mine nu sunt album. este o arhiva, se descarca in pc de la linkul acela mare, apoi se dezarhiveaza.
am zis ca-i mai bine asa, pot lua fetele pozele la dimensiunea originala.
alexandrina spune:
Ultima data cand am intentionat sa scriu era acum 11 zile (o vineri) cand vroiam eu sa-ti spun, Maria, reteta succesului in cresterea de copii crizati. Ideea e ca in ziua aia am ajuns in cel mai nasol hal de cand sunt mama ca nu m-am putut intelege cu Mihai nici macar 5 minute legate. A fost terifiant pentru mine.
Banuiesc ca a fost ceva combinatie intre intoarcerea sub tutela educatoarei si suprasaturatia de mama si bunica. Sunt convinsa ca faptul ca tatal lui a fost ultra-ocupat si n-a apucat sa-l ia nicaieri cu el a sporit frustrarile lui si ale mele.
Asa ca numai de scris pe forum nu mi-a ars.
Apoi 3 zile ne-am dus sa recuperam vara, adica ne-am bifat ultra-concediul de familie pe-un varf de munte devenit traditie de cand avem copii.
Ajunsa inapoi in lume am inceput sa muncesc pe branci la un proiect ce musai trebuie terminat. Am observat printre picaturi ca ati umplut un subiect cat am lipsit. Foarte plin de substanta, dar l-am citit intr-un miez de noapte si pe cand sa scriu s-a trezit Maria.
Psihic mi-am revenit oarecatva, ca Mihai e un amestec de dragalasenie si crize, si acum crizele au diminuat mult.
Normal ca nu scriu coerent ca-i iar miez de noapte si-s cu somnul nerecuperat, dar vroiam musai sa urez
Viata minunta mezinilor colectiei, proaspat aniversati. Anna si Alex, fie ca sa faceti lumea asta mai frumoasa!
Viata lunga (pe forum) sa ai, Cristina-sefa!
raportul de sanatate gradiniteasca: tuse si muci, in parametri blanzi.
Remediu: spray cu tinctura de propolis direct in gatul baiatului. Din aceea cu alcool ca cea glicolica n-am vazut sa aiba efect.
raportul de educatie: multumita de educatoare. Suma cotizata 50 lei (22 reviste de lucru pentru un an, restul rechizite si sanitare). Gradinita este retrocedata si acum se renoveaza o scoala desfiintata in care se va muta gradinita. Abia astept pentru situatia actuala e plina de dezavantaje: sala foarte mica, in capatul altei sali de grupa pe care o deranjeaza oricine are drum la grupa lui Mihai, baia in alt corp de cladire.
meems te-ai exprimat cumva (citat aproximativ) ca realizezi ca n-ai avea de ce sa te plangi de Rianna. In ce consta totusi urma de indoiala?
Maria ce anume modificare faci in legatura cu serviciul?
Nu mai stiu ce vroiam sa mai transmit.
Aaa, intalnire! Sunteti grozave si copii ca intotdeauna, surprinzatori. Minunat. O sa participam si noi candva. 
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
meems spune:
Alexandrina, nu sunt sigura de intrebarea ta... urma de indoiala cu privire la ce? la "perfectiunea" Riannei?
Cristinamh, nici eu nu am reusit sa fac nimic cu pozele trimise de tine.