Colectia de toamna-iarna 2005 (248)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nati tuseste mai putin (datorita aerosolilor), febra mai face tot la 6-8 ore, 38 - 38.2, deci nu foarte rau dar partea mai nasoala - diareea.
Incercam azi sa ajungem la . Daca nu reusim azi sa o programam, ramane pe maine.
Uf!
Multumim de gandurile bune!

Sanatate tuturor puiutilor bolnaviori!
Ioana cum mai e Maria?
Alinus sanatate Amaliei!

Anda multumm pentru poze!
madau chiar ca noroc cu gasirea portofelului! Unde il uitasesi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata. Intru rapid cat e liniste sa fac un scurt raport de gradi, dupa 4 zile frecventate in 2 saptamani.
Titi nu e foarte incantat, nu prea ii plac copii, spune ca vrea cu priteni lui, Daria, Sarah, Amalia si alti doi baietei mai mari, prieteni de familie. Nu plange dar il vad ca nu ii place. Suma de cotizat, pe tot anul cam 300 ron, adica 150 fondul clasei, 100 rechizite, optionale etc. Mi se pare cam mult dar ce sa mai comentezi. Plus o donatie la cabinetul medical ca cica nu au nimic de prim ajutor. Asa ca am dus Nurofen, Panadol, rivanol, apa oxigenata, comprese sterile, bandaje, plasturi etc. In total vreo 50 de ron.
Eu sunt la birou, in aceeasi stare naspa, azi presimt o zi oribila, ca de altfel toate, dar noi sa fim sanatosi.
Pupici
Mita

Mergi la inceput

Am uitat, maine vine teatrul de papusi la gradi, deci alti 5 roni
Mita

Mergi la inceput

Sa nu va mai para rau de banii dati pe rechizite, tot pentru copii sunt!
La grupa Silviei nu ni se cereau bani de rechizite, trebuia sa le ducem noi si tot la suma asta se ajungea. Pt ca ni se cereau materiale de calitate, de exemplu creioanele Bic (fostele Conte) se ascut usor, au mina moale, nu li se rupe pe interior. Tempera de un anume fel, plastelina la fel, samd. E normal sa foloseasca multe rechizite acum; la facultate ajunge un pix (ca tot ziceati de rechizite "ca la facultate")

Iar teatrul de papusi eu ma bucur ca vine la gradi, mai ales ca e asa de greu de obtinut un bilet la Tandarica mai nou. 5 RON e un suc la o terasa...

Sau poate sunt eu in al 5-lea an de gradi de mi se par normale aceste cheltuieli: fondul clasei, rechizite, teatru de papusi, apa plata, materiale igienice samd.

La particular le platesti pe taote astea incluse in taxa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen!

Lavi, sanatate multa clonei virgilesti, sa se repare repede burtica!

Mitzo- zi naspa, ca de obicei, da' totusi detectez o urma de voie-buna in mesajul tau! Ai sanse sa scapi la o ora decenta azi? Tare as veni in arc atunci. Daca nu, raman in parcul de la gradi.

Alexandrina- . Spor la proiect si nervi de otel la copchilul crizat. Si a mea se scalda in ape tulburi in ultima vreme.

Poze de la intanire - aseara, ca de altfel in fiecare seara de 6 luni incoace netul meu a mers cu galme, astfel incat nu am reusit sa pun nimic pe net. Incerc si azi mai cu optimism.

Ioana, Alinus- sanatate muuuuulta de tot mandrelor! Reparatie rapidissima!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Draga vecina am trecut azi pe langa tine stateai in masina si contemplai bulevardul dar nu m-ai vazut.
In ceea ce priveste programul acesta est o necunoscuta pentru mine la ora asta. eventual vb pe la 16.30
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelutat

Am uitat, maine vine teatrul de papusi la gradi, deci alti 5 roni
Mita

la noi a fost un circ... am aflat DUPA, ca trb sa dam 6 ron.
de ce ma scot din minti spectacolele astea?! pentru ca nu am nici un control asupra lor. is consumator, imi place sa stiu pe ce dau banii. adica, ce spectacol e, cine joaca... iar a ingramadi 100 de copii intr-o sala mica, ca sa se strambe un clovn la ei, pentru 6 lei, mi se pare prea mult.

si da, prefer sa ma lupt pt un bilet la tandarica... chiar daca asta inseamna uneori la luni dimineata la 9 sa fiu in fata teatrului pentru un bilet de we. sau sa incing linia de tf pentru o rezervare... macar acolo merita, e teatru, nu e balci. (va tenteza sa incercam o rezervare de grup?)

acum ma chinui sa gasesc pe retea "tinker bell-in cautarea comorii". nu de alta, dar am un feeling, ca o sa fie <cinema> la gradi, si ne mai cere 5 lei sa le puna dvd-ul la copii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Si nu eram verde-albastra la fata? Ca-l asteptam pe Adila cam de 20 de minute.... Da' tot m-am gandit la tine ca a trecut pe langa mine un nenea tanar cu un Matiz ruginiu cu nr. de Dambovita. Ma mir ca nu te-am vazut, io de regula vad tot.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Cristina si zici ca se pot rezerva la telefon bilete la Tandarica? Cand ai sanse sa prinzi? Tot luni dimineata pt week-end?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Vazut poze super de la intalnirea din Buc. Frumosi toti copiii, ce muuult au crescut. Eu cand le vad pe ale mele din 2 mogadlete ce mandreti s-au facut, nu-mi vine sa cred cateodata. Nic mi se pare cel mai "spectaculos" ca evolutie, nu l-am recunoscut din prima, asa baiat mare s-a facut, i s-au masuclinizat trasaturile, e un frumusel foc. Gagicutele sunt toate niste frumoase si cochete

Asa mult ii "place" Anei la noua gradinita incat ieri nu numai ca a dat ture prin sala cand ceilalti dormeau, ci s-a gandit cand a certat-o educatoarea SA-SI DEA JOS PANTALONII DE PIJAMA SI SA-I ARATE FUNDUL IN PLINA LUI SPLENDOARE. Am mutzit cand a adus-o tati acasa si mi-a spus opera. Vo 2 ore am pufnit prin casa de ras, desi normal mi-e jena de un asemenea gest.... Sper numai sa nu ma ridice naibii educatoarea in picioare azi la prima sedinta cu parintii. As fi in stare sa sparg o banca numai s-o duc inapoi la gradi unde se simtea bine si nu facea tampenii ca aici. Dar nu am nicio sansa.....
Stiu ca de fapt vrea sa mergem dupa ea acasa la pranz, insa nu avem cum. Mi-e doar sa nu devina si la gradi ca acasa, cu scos limba, tipat, obraznicii, etc.... of of of. Cand trece perioada cu crizele de nervi????

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput