Colectia de toamna-iarna 2005 (248)
Raspunsuri - Pagina 11
maria_alexia spune:
Alexandrina, am citit de 3 ori, plina de speranta, mesajul tau, si tot n-am gasit cheie fericirii pentru copiii crizati. Reiei te rog subiectul?
Sunt cu antenele pe faza.
Cu serviciu-mi: ma apucase agitatia caci a trecut cam multa vreme de cand n-am dat pe-acolo, iar in mintea-mi termenul de 15 sept/1 oct era o limita importanta, Cristi a inceput gradinita, Ana e maricica... Daca nu incep nici acum, atunci ce mai astept?? Asa ca mi-am luat in sf. inima in dinti pentru o discutie cu big boss. Dar se pare ca acum sunt in focul lansarii unei noi versiuni si e preferabil sa revin de la 1 ian. Bine e ca firma merge, produce, vinde. Rau e ca, odata revenita, o sa trebuiasca sa reintru in nebunia de ritm, si zau daca mai am chef/energie. Mi-as cauta un serv. mai pentru mamici, dar la ce perioada neagra e peste tot... Dilema mare, sa vedem ce se mai intampla pana in ian.
Noki_Lara spune:
Noah, Delia, inseamna ca scosul limbii la mine cand am certat-o a fost un gest soft.
Anyway, m-am spart de ras...
Fooooooooooooooarte tare Anuska buclucasa!
PS - vai de zilele noastre cu scorpiile astea....

Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
Noki_Lara spune:
Maria, nu cred ca o sa gasesti vreo persoana care sa te incurajeze mai mult ca mine sa te intorci la serviciu.
Nici nu stii cat e de pretioasa linistea.
Adica stii teoretic, da' nu practic.
Ei bine, acolo o sa ai ocazia s-o "auzi". Asa ca ma apuc de facut galerie pentru 1 ianuarie.

Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
maria_alexia spune:
Ripley, din cate am tot citit (direct interesata fiind), si din cate spunea si Lavi
, crizele de nervi si manifestarile aiurea se potolesc pe la 5-6 ani, cand copilul intra intr-o faza mai rationala. Si incep negocierile la greu
.
Cica perioada asta e "repetitia pentru pubertate". Asa ca... enjoy the moment! 
Noki, thx
. Stiu si practic, dupa concediul cu Cristi a fost o adevarata binecuvantare sa ma intorc la serviciu. Dar atunci am luat-o usurel, cu 4 ore/zi, apoi 6... Apoi aparuse Ana... Acum va trebui sa ma intorc de-a binelea in sclavie ![]()
anda77 spune:
nici eu nu am putut deschide fisierul cristinei. "suportul meu tehnic" mi-a zis ca mi-ar trebui alt program de dezarhivare.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
maria_alexia spune:
Pentru pozele Cristinei, installati www.freedownloadscenter.com/Utilities/Compression_and_Zip_File_Utilities/WinRAR_Download.html" target="_blank">WinRar.
Morgano spune:
Maria, la noi prea multe manifestari sun in extremis. E complet rebela, nu asculta de nimeni si de nimic, tipa atat de tare incat mi-e teama ca va chema cineva politia si protectia copilul ca parca e schingiuita, nu exista pt ea NU, ESTI PEDEPSITA.... e in stare sa tipe si sa se tanguie, linguseasca si tot arsenalul ore in sir si nu accepta ca NU e NU. Si asta ma sperie, ca o simt "scapata din mana" la 4 ani. E de multe ori cooperanta, ne intelegem fte bine, dar cand are o zi cu nabadai o ia de dimineata si asa o tine pana la culcare. Ca sa nu mai zic ca Irisuca a luat-o pe urmele ei si o imita 99%, deci tipa 2 maimutze, nu una. Si evident, si plansul se ia ca raia, si scosul limbii, si datul cu mana in perete sau masa.... ce naiba, am fost eu prea lejera
sau sunt ele fiicele mele si ale lui tac'so si-au colectat de la noi tot ce e mai rau? ![]()
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
lavi02 spune:
Ripley ce sa zic, decat ca eu o iau exemplu pe soacra-mea.
Eu m-am certat de multe ori cu Silvia, cu Nati mai rar ca e mai calma. Dar oricum m-am enervat de destule ori la viata mea. Ceea ce nu-i bine.
In schimb soacra-mea e monumentul calmului si luatului cu frumosul. Le ia pe fete numai cu binele si cu motivare pozitiva (de genul, cand Nati se smiorcaie: tu esti o fetita frumoasa si buna, fetitele frumoase zambesc!) Si pe metoda asta reuseste sa scoata de la ele un comportament foarte bun.
Asa ca eu incerc sa ma "inspir" din ce face ea cand simt ca incep sa ma enervez, sau cand as vrea sa le reprosez ceva, sa le zic sa nu mai tipe/planga samd. Cu cat pastezi mai mult atmosfera de calm in relatia cu ei cu atat calmul se prelungeste de ambele parti ![]()
maria_alexia spune:
Ripley, nu as fi crezut, dar fix la fel e si Cristi, si exact la fel il copiaza surioara (care, pronosticam noi, la 3-4 ani ne va da batai de cap mai mari decat juniorul). Exact senzatia de "scapat din mana" si de necontrolat.
Eu de ce ma tot plang de crize?? Iar daca eu imi pot da pumni in cap ca am fost prea lejera si prea mult cu ei acasa, apoi tu chiar nu ai motivele astea. Cel putin din cate imi imaginez eu.
cristinamh spune:
lavi, da se pot face telefonic, dar tot asa, suni de capiezi pana prinzi linia libera. si asta tot luni la prima ora, dar nu ma prind neam cum de luni la ora 9 gasesc bilet de-abia pe randul 8... ori se dau deja din we pentru we viitor.
ripley, da' ce zici de dansat gol in dormitor? asta andrei, anul trecut...
iris e de regula intelegatoare, numai ca nu merge nu ea NIMIC din ce merge cu andrei. este mult mai sensibila, se pune pe plans numai daca ma uit urat la ea. o palma pe fund e deja o pedeapsa crunta... mai merge "fetitele care stau suparate si sunt plangacioase cand sunt mici, se fac vrajitoare cand cresc, nu printese". la colt e o adevarata tragedie, se duce, dar boceste de parca i-ai ucis cel mai bun prieten. in schimb merge de minune cu luat jucariile, puse sus pana se cuminteste. sau interdictie, nu se duce la prietena ei, nu primeste rochita roz de balerina, dupa care e topita...
si... celor care spera ca la 6 ani se linistesc...
mda, cine stie, eu n-as zice ca am scapat, ca doar am mostra acasa.
pentru pozele mele, scuze ca n-am dat informatii suplimentare, am dat mailul asa cum l-am primit de la server, ca avea acolo descriere, cum se face. oricum, e singura modalitate de a transfera la dimensiunea originala, fara a atasa la mail. si apropo, linkul este valabil 10 zile, apoi pozele se sterg automat. pe transfer.ro se pot transfera fisiere de max. 1Gb, deci merg si filmulete... sau, la chestii si mai mari, se fac arhive mai mari.