Colectia de toamna-iarna 2005 (248)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

pentru mandy:

Ghidul secretarului din inv preuniv, Baia Mare. 2006

NORMATIVE DE INCADRARE

GRADINITA CU PROGRAM NORMAL

0,25 posturi ingrijitor - 1 grupa
0,5 posturi ingrijitor - 2 grupe
1 post de ingrijitor - 3 grupe
1.5 posturi ingrijitor - 6-9 grupe
2 posturi ingrijitor - peste 9 grupe
2 posturi ingrijitor - peste 5 grupe si incalzirea pe lemne

GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT

Administrator - 0,5 posturi pentru 1-5 grupe
-1 post pentru mai mult de 5 grupe

Ingrijitor,bucatar,muncitor necalif,spalatoreasa,
lenjereasa,muncitor calificat -1 post pentru fiecare 15 copii in medie

Contabil, - 0,25 posturi pentru 1-2 grupe
- 0,5 postri pentru 3-5 grupe
-1 post pentru mai mult de 5 grupe
Contabilul se normeaza la gradinita cu program prelungit numai in situatia in care gradinta nu este arondata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

cristinaN
Dupa ce a luat dintisorul, Zana l-a tinut o buuuna bucata de vreme in mana amintindu-si cu emotie cum au crescut dintisorii astia rand pe rand cum era stapana lor in postura de bebe stirb si apoi s-a transformat din ce in ce intr-o mandra domnisoara.

Of, ca mai ca-mi dau lacrimile.

Ma bucur ca Elise e mai bine si ca nu-i grav cu urechea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Multumesc Mara.
Gradi unde e Kriszti are doua cladiri, una pe un deal al orasului, cealalta pe un alt deal , nu stiu in cealalta cladire cati copii sunt, cate ingrijitoare si nici daca "necesarul" se face per total sau separat.
La camin unde e Kriszti este o singura ingrijitoare la aproximativ 50 copii,mancarea se face la cealalta cladire si se aduce cu masina, asistenta nu este pe motiv ca este la cealalta cladire (care e la cativa km distanta de asta), ingrijitoarea de aici pune masa, ii ajuta pe copii sa manance, ii duce la baie pe cei mici, le desface/face paturile, ii mai imbraca/dezbraca, spala/calca lenjeria, spala vasele dupa mancare, aspira/sterge prfaul.Bineintele ca ajuta si educatoarele ca altfel ar fi cam nasol. Deci educatoarele in loc sa se ocupe de educatie...spala vase, dau cu aspirtaorul, oblojesc rani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

incadrarea se face pe unitate, nu conteaza in cate cladiri e repartizat personalul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

OK, deci trebuie sa aflam cati copii si ingrijitoare sunt dincolo.
Anda, daca gasesti si alte informatii (inclusiv sursa) te rog sa nu ma uiti.
CristinaN, bravo pentru noaptea dormita. Imi pare rau pentru otota Elisei, e nasol rau, stiu ca eu sunt abonata din pacate la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Maria, saru' mana pt incurajare Ieri dupa ce am iesit de la sedinta chiar incepusem sa-mi pun intrebari dk exagerez.

Cumatra mea a avut si ea sedinta la grupa mica, tot ieri. Solicitarile educatoarelor: combina muzicala noua, ca cealalta s-a stricat (dar ma intreb dk o fi fost dusa macar la reparat ca sa se traga concluzia ca trebuie inlocuita), jaluzele verticale noi mai inchise la culoare, ca celelalte sunt albe si-i deranjeaza pe copii la somn- gargara - is vechi de 8 ani si s-au plictist educatoarele de ele, 100 ron pt rechizite si 3o ron pt jucarii

Ce ziceti, cheta adevarata, nene, nu gluma.

Io-s de acord cu spectacolele care vin la gradi asa o mai pacalesc pe Maria sa mearga. Dar sunt revoltata de revistele bagate pe gat

Mai la noi e o vreme afara, parca-i vara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Hello,
as veni si eu la intalnire, ne poate lua cineva cu masina si pe noi? Singurul sofer al familiei in Bucuresti e ocupat in weekend.

Lavi, emotionant cu dintisorul, mai ales ganditul la cum au crescut ei rand pe rand. Vrei sa ne vedem vineri seara cu capritele in parc? vreau cartea aia, da.

Despre copilasii care nu mai dorm la pranz: si in Spania si in Germania se considera normal ca dupa 3 ani copiii sa renunte la odihna de dupa-amiaza, asa ca nu ii pune nimeni la somn. Dar ora de culcare de seara e 7-7.30.

Stie cineva un ortoped bun? Am ceva probleme cu un genunchi, le neglijez de vreo 6 ani, si s-au accentuat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!
Poate ne-ati uitat, poate nu... inca ne regasim in lista, asa ca m-am gandit sa mai scriu si eu.
Nu am mai citit de cateva luni forumul, din pacate, am avut si am o viata nebuna, nu-mi ajung 24 ore/zi sa fac tot ce ar trebui sa fac, asa ca fac ce pot.
Azi am avut cateva ore de lancezeala la birou, asa ca am profitat si am citit cateva pagini.
La fix. Intalnire!!!! Daca nu e la ora de somn a copiilor si e aproape de mine ajungem si noi. Daca e f departe si dificil de ajuns, nu pot, pt ca sofez eu si nu cunosc Bucurestiul. Sotul e in Delta de marti si vine abia duminica.
Mihaela, eu cunosc un ortoped f bun, dar nu stiu daca te ajuta faptul ca lucreaza la Policlinica Elias, care are abonatii ei. Cred ca se poate si contra cost, dar nu stiu exact. Daca vrei sa-ti dau detalii, ma poti suna pe mobil (il gasesti in contul comun).
Sedinta cu parintii... vom avea si noi maine dupa-amiaza. Poate o sa am timp luni sa va povestesc ce-a fost.
Cat despre conditii de gradinita de stat, s-a zis cam tot. La Bogdan in grupa acum sunt noi ambele educatoare, Bogdan le place, sunt 39 copii, anul trecut au fost 27. Aceeasi camera cu 24 de paturi, inclusiv cele pliante. Se pleaca la pranz, dar nu dupa o regula... cand am intrebat daca va avea acelasi pat ca anul trecut mi s-a raspuns ca in nici un caz, primul venit-primul servit. Cred ca nu dorm nici o saptamana la rand in acelasi pat, ci in functie de cine vine in ce zi... se rotesc dupa cum ii gaseste boala, pe rand. Am sa incerc sa vin la pranz intr-o zi, sa vad daca nu dorm cate 2 in pat, insa nu cred sa-mi permita sa ma uit. AM sa-l intreb pe Bogdan.
E foarte urat ce se intampla, sa nu mai zic ca daca ne cer iar foi si creioane, carioci, jocuri etc, dupa cele de anul trecut abia de le-au inceput, ma enervez. Pt ca obiceiul cu dusul sapunului, hartiei igienice, servetelor de hartie servetele de masa lunar, ma deranjeaza oricum la culme. Dat fiind ca eu duc lunar sapun alb, altii cine stie galben, verde sau albastru... iar la toaletele lor e mereu sapun roz... semn ca se face o aprovizionare la gradinita, iar noi cotizam lunar la... personal, uzul lor casnic.
Treaba cu revista bagata pe gat e comuna. Eu nu o pot evita, pt ca li se arata deja copiilor in timpul zilei iar ei fac crize seara daca spun ca nu le-o iau acasa.
La Gradinita Stefaniei (da, tot nu mi-a primit-o la stat, am incercat si cu plicul!), nu avem astfel de probleme, dar cotizam lunar de 5 ori si ceva mai mult decat la Bogdan. Ea vrea cu el la gradi, el vrea la gradi al lui... Ea vrea la a ei... Eu as vrea acasa, cu amandoi! Doamne fereste, sa mi se implineasca dorinta si sa raman acasa!
In rest, momentan suntem bine sanatosi, am trecut prin multe, povesti ar fi de zis, dar timp nu am.
Poate ne vedem sambata, ca oricum nu stiu cum sa-i distrez in w/e, dat fiind ca tati va fi tot departe de noi. Iar pe voi... nu v-am mai vazut de un car de vreme! Astept sa veniti cu o locatie exacta si va dau raspunsul.
P.S. Despre educatie, nu am timp sa scriu. Cu alta ocazie. Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cu siguranta noi venim FARA tati. Daca Lavi nu doreste plimbare masinoasa la ferma, ofer plimbarica Mihaelei si prichindelei din dotare.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Hai, hai hotariti-va pina miine in legatura cu intilnirea.
O sa-i dau un SMS si lui Roxi si lui Gandacel, daca-i gasesc nr. de tel.
Daca vorbiti cu ele si voi, reiterati-le initativa intilniri, va rog mult.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput