Colectia de toamna-iarna 2005 (248)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Multumesc mult fetelor pentru gandurile voastre, matei a varsat din nou aseara si azi noapte(lavi am preluat eu stafeta cu nedormitul ), nu are scaune diareice insa miros ciudatel. am fost mai devreme la medicul de familie si m-am dus B si m-am intors V, cica daca nu are diaree nu e nici bacterie nici virus, nu-s medic dar eu stiu ca matei nu vomita de la dinti. sa nu mai spun ca in timp ce asteptam sa intram in cabinet matei manifesta o maxima nervozitate si era si f caldut, i-am spus medicului si nici macar nu i-a masurat temp sau sa ii adminitreze paracetamol, nimic nene nici macar nu a scris pe o foaie de reteta ce medicamente sa ii dau ci pe o bucata dintr-o agenda. sunt dezamagita cumplit si ca atare caut medic de familie, desi am abonament la cmu ma enerveaza locatia ca este departe si in plin centru pierd f mult timp.

pentu toate mamicile, sa aveti un weekend cu soare si sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

ioana, sanatate lui stef, cum se mai simte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Sanatate bolnaviorilor, sa se faca repede bine!!!

Nu vin nici eu cu vesti prea bune, eu si tati ne despartim. Asa este mai bine pentru toata lumea, si in primul rand pentru fete. Se va muta de acasa azi sau maine, asa ca va trebui sa ma adaptez la statutul de mama singura cu adevarat - ca pana acum tot asa am fost dar deh... Asta e, 7 ani pierduti, dar 2 minuni de fete, cea mai mare realizare din viata mea. Sper doar ca voi reusi sa ma descurc financiar cu o gramada de cheltuieli ale casei care sunt mari mai ales ca vine iarna, cu bona, la care nu pot renunta nicicum, cu mancarea si cele utile prin casa. Asta e singura mea grija acum: sa ma pot descurca decent pentru fete.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna! Remember me?

In primul rand, Delia, imi pare tare rau ca s-a ajuns la asta! Te imbratisez cu mult drag, ma rog la DD pentru fete si pentru tine sa va fie bine!

Sanatate multa copilasilor bolnaviori!!! S-auzim de bine!
Si Daria e tot pe-acolo, ca sa zic asa... are muci la greu cu care se inneaca de zor si nu prea poate dormi din cauza asta. Facem aerosoli cu ser, scoatem mucii, bagam Vibrocil, Decasept, vit. C si altele asemenea.

Am lipsit de pe forum, pentru ca am fost plecata intro delegatie in Italia de duminica pana miercuri dimineata si apoi mi-am intrat mai greu in ritm si la birou si acasa ... Cu ocazia "iesirii" asteia am facut si o mica escapada de cateva ore in Venetia , de care sunt tareee happy! Am trimis si cateva poze in contul comun.

Hai ca mai intru mai pe seara ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Cercelusi, margelutze si altele ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ripley imi pare rau . Sa iti dea DD putere si sa va fie bine, si tie si fetelor

Roxi daca vrei iti pot recomanda eu medic de familie. Pe a noastra, e si foarte aproape, in spate la Auchan, e o tipa tanara, foarte buna, draguta, eu sunt tare multumita de ea. Da un semn de viata daca te pot ajuta

We placut tuturor si sper ca saptamana care vina sa aduca numai vesti bune, ca prea au fost numai belele in ultimul timp

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Cami sa-ti fie de bine Venetia.Nu v-am zis ca aveam ocazia sa plec cu o prietene in locul altei persoane un weekend la Venetia. m-a lasat Sorin si nu m-a lasat sefa mea ptr. ca nu am anuntat-o din timp ca vreau 2 zile din concediul de odihna.

Ripley iti doresti si tu asta? faceam un voodoo ceva si-l tineam acasa ca pe Marius.

David se vaita ieri de urechi, a fost la dra, iar rosu in gat, iar i-a dat augumentin.

Mitza LMA, sa fii sanatoasa, frumoasa si devreme acasa.

de la mine nema vesti bune, hai fetelor, laudati-va voi ca iar ma apuca depresia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

tot eu
mi-am amintit de ziua portilor deschise la aeroport.ptr. piticii & parinti pasionati de avioane, aveti ocazia sa le admirati de foarte aproape, am vazut un reportaj saptamana trecuta despre eveniment, se intampla si weekend-ul acesta.
http://stiri.kappa.ro/linkuri-ringier/amana-mitingul-aviatic-otopeni/stire_223239.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Vai fetelor, nu intra omul o zi si ia uite cate se intampla!
Adica Natiliciul bolnav, Mateias, Daria preiau stefeta....cine se mai inscrie? Si inca nu a venit toamna -iarna cea adevarata!
Aici inca nu au inceput imbolnavirile dar si cand o sa vina.... nu stiu ce o sa fac!

Anda ce mai face Nic?
Ioana sanatate si voua!

Ripley habar nu aveam ca aveati probleme in cuplu voi....Imi pare rau sa aud asemenea veste!! Sper totusi ca tati se va implica in cresterea fetelor si nu vei fi obligata sa te descurci in totalitate singura!!

Camelia, wowwww si eu mi-as dori sa ajung la Venetia, am auzit ca e tare frumos si pitoresc! Ma duc sa vad pozele.

Si de la noi pt Mitza un sincer LA multi Ani!

Da, da recunosc ca am fost tare impresionata de stilul " so english" din Cambridge....de universitate nu mai zic....parca imi pare rau ca nu am avut ocazia in viatza asta sa imi fac veacul pe acolo...

Next destination: Madrid, peste 3 saptamani, o luam si pe miss de data asta ca e in vacanta.

Sanatate maxima bolnaviorilor!

MA duc sa vizionez poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Camelia tare frumoase poze, am calatorit si eu cu ocazia asta!

Meemsulici, ehei dar ce lectii educative aveti voi acolo, auzi au adus pompieri la gradinita! Vai ce a crescut Rianna, e printre cei mai inalti din grupa, mi se pare!

Noi studiem in perioada asta legumele si fructele. Saptamana asta au facut supa de legume si smoothie. Fiecare a adus cate o leguma sau fruct de acasa.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Sunt foarte in urma...

Asa ca incep cu urarea de La Multi Ani pentru Mihaelutza si sper sa fi apucat sa petreaca pe cinste!!

Lavi, ma bucur ca Nati s-a refacut! Si ca voi va puteti odihni.
Acum tinem pumnii pentru Mati de Roxi, Stef de Ioana, Daria de Cami... Sper sa nu mai fie si alti bolnaviori. mamicile incercate.

Anda, cum e Nic???

Ripley... am ramas fara cuvinte. Nu neaparat ca ma mai mira ceva in ziua de azi, dar... va cunosc, ne-am vazut, am fost la voi in casa... Iti trimit o imbratisare calda si daca pot ajuta cu ceva, nu ezita.

Cami, Venetia e unul din locurile mele favorite!! Ma duc acuma sa vad pozele. Si sunt restanta si cu pozele Alinushei.

Mergi la inceput