Colectia de toamna-iarna 2005 (248)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

matei a vomitat de 2 ori incepand cu azi dimi si a inceput deja cu "puturoasele".....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

si stef s-a trezit la amiaza cu febra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Va multumesc de uraturi muraturi vorba vecinei mele. Am petrecut cu colegii de birou, deocamdata si sper sa ajung si la familia mea pe la 7, desi s-a anuntat sedinta de guvern, sau ce a mai ramas din el, tocmai la ora 7.
va pup pe toate si toti
Mita la 30 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Roxi, Ioana sanatate multa piticilor!

Mitza sper ca ai ajuns la party pana la urma

Ca tot ma laudam ca fimea e cuminte, taman era sa-si sparga capul. Si-a luat obiceiul de a escalada fotoliul din sufragerie, i-am zis de cateva ori sa fie atenta, nici bine n-am terminat de zis ca aud o busitura si pe ea, jos. Noroc ca nu s-a lovit, dar a trecut milimetric pe langa masa

Noapte buna la toata lumea!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

E ceva mai bine Nati, a facut ieri pe zi de 8 ori dar peste noapte nu s-a trezit deloc. Noaptea trecuta se trezise de 2 ori pt kk, noaptea cealalta de 3 ori. Asa ca e mai bine.

A mancat o banana cu branza de vaci la pranz si un mar si jumatate copt la cina.
Cand a vazut orezul cu morcovi la pranz a zis ca daca ii mai dau orez sau morcovi nu-mi mai da papusa niciodata
La fel seara, i-am preparat orez praf de bebelusi cu Nan fara lactoza, a mancat cateva lingurite dar nu prea i-au placut.

Noki mai bine zis dizenterie
Da, probabil e toxiinfectie alimentara, adica infectie bacteriana.
De mancat - sambata am mancat la chinezi, Nati a mancat niste aripioare de pui care ce sa zic, o fi prins una nu prea bine gatita. Carnea de pui ne-bine-gatita (chiar daca nu e stricata!!!) poate da asa ceva.

Sambata seara cu voi la terasa dar nimeni altcineva n-a patit nimic.

Duminica am gatit eu peste si am mancat un adult si un copil din cate un peste. Respectiv Nati si Virgil au mancat din acelasi peste. Virgil n-are nimic.

Luni a inceput cu diareea usoara. Marti nasol rau, miercuri nasol rau, joi mai bine.

Prin cartea mea zica ca Shighella (care da dizenterie) ca si alte bacterii au o perioada de incubatie care poate fi si cateva zile.

Roxi aoleu, sanatate multa lui Matei!
Mare grija sa nu-i dai apa mai repede de 2 ore de la ultima voma ca o varsa iar! Si cand ii dai, da-i cate putin.

Ioana sawnatate lui Stefan! Ai cam cobit-o de data asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi, bine ca e Nataliciul pe drumul cel bun! Asta conteaza!
Hai sa-ti mai descretesc fruntea cu o povestioara: Sarah are la gradi o colega, Andreea, frumoasa-foc, finuta, ochi albastri, par blond, un vis de fetita, educata, cuminte, calina, tot ce vrei. 5 ani jumate. Si ieri vad ca nu au luat-o parintii de la gradi, ci o alta fata despre care aflu ca e sora ei si are 13.5 ani. Vine intr-un final si mama fetelor si povestesc cu ea "wooow, nu stiam ca mai aveti o fata asa de mare" la care ea, senina, "pai nu e cea mare, e doar cea mijlocie". Mai am una de 17 ani. Cool, nu? Io una era sa lesin.

Roxi- sanatate multa de tot Mateiutului! Sa nu fie nimic grav pana la urma!

Ioana- sanatate si lui Stefan!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Noki
Te bagi?
Ne bagam?

Nati a dormit beton azi noapte, de la 22 la 9, cu 2 treziri la 24 si 8 pt medicamente si adromit urgent la loc. E semn bun. ne-am odihnit si noi, in sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi, TU da. Io nu.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Ei, Lavi, ce cobeala, cand stiu cat e de kk-cios si prinde tot in zbor, cum era sa scape bunatate de virus. Acum sper sa fie asta si nu altceva Bine ca Nati e pe drumul cel bun.

Mitzo, LMA cu intarziere, mi-am zis ca la o asa varsta onorabila mai primesti urari post-eveniment. Sa fii sanatoasa, sa te tina nervii si sa iei cele mai bune decizii in privinta linistii tale si a familiei

Vazut poze super educative cu RiannaPai io nu am vazut in viata mea o masina de pompieri asa de aproape, d-apai sa ma urc in ea.

alinush iti doresc sa ti se indeplineasca visele legate de studiile universitare ale Missei Faine locatii, parca desprinse filmele englezesti.

Roxi, sanatate maxima!

Mergi la inceput

Alinus uitai sa zic ce mult mi-au placut pozele din Cambridge, super-super idee de week-end pentru voi! Foarte frumoase pozele si locul of course!

Mergi la inceput