Colectia de toamna-iarna 2005 (248)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki, i-am dat Hidrasec (care e antidiareic, nu saruri de rehidratare) si Enterol pt refacerea florei.
Am zis ca-i enteroviroza. Pediatra la fel a zis pt ca eu nu i-am spus nr scaunelor/zi. Cand a auzit s-a speriat.
De fapt nr scaunelor s-a marit f tare ieri dimineata cand "de servici" a fost Virgil care nu s-a sesizat nici atat ca ar fi grav.
Bine era daca incepeam Furazolidonul sau Ercefuryl mai devreme (am inteles ca-s asemanatoare, antibiotice intestinale ambele).

Edit:
N-a mai facut de la 10:30! Asta e Personal Best deja, pe timp de zi.

Silvia iubita aseara a venit la mine si mi-a zis ca e tare suparata ca e Nati asa bolnavioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lavi sanatate multa si sa nu ajungeti la spital! Am inteles ca e un carcalete care bantuie, baietelul vecinilor nostri a patit la fel acum 3 zile, intr-un final au ajuns la spital la Babes. Si prina parc am mai auzit cateva mamici plangandu-se

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Fetelor, multumesc de urari si ganduri bune!
Am inceput sa sper si eu sa nu mai ajungem la spital, ca e nasol pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi, din cate stiu eu Ercefuryl-ul nu e propriu-zis un antibiotic. Doar ca reface flora intestinala intr-un mod miraculos. Io-s fana acest medicament, il consider medicament-minune. Inainte de a pleca in Turcia am luat ca sa avem la noi, iar atunci am povestit cu farmacistul-sef de la farmacia de langa mine despre Ercefuryl. Si-mi povestea (la fel de incantat ca si mine de el) ca atunci cand s-a lansat, testarea a fost facuta de inventatorul sau intr-un mod absolut incredibil: a zis ca poate neutraliza efectul otravitor a nu stiu ce ciuperca otravitoare, pe care a si consumat-o (in prezenta notarilor, ambulantelor, ziaristilor etc) si dupa ce a aluat Ercefuryl nu a avut nimic.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Noki, prospectul zice ca e un antibacterian intestinal. Cum sunt si Saprosanul si Furazolidonul. Avantajul lor fata de antibioticele generale e ca actioneaza doar in interiorul intestinului, nu au absorbtie intestinala, adica nu se absorb din intestin in restul organismului, precum antibioticele de uz general, ca ampicilina sa zic, care se absoarbe la nivelul intestinului si are efect si la urechi.

Antibiotic intestinal = omoara bacteriile, inclusiv cele naspa din intestin
Refacerea florei = Biotics, Ecoflorina, Enterol = mananci niste bacterii "bune" care sa-ti repopuleze intestinul distrus de diaree sau antibiotice generale gen Augmentin

Mergi la inceput

Asa asa, Lavi, adica e un mini-antibiotic.Oriucm, important e ca repara burtile.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Lavi sanatate micutei ! Enterocolitele astea sunt urate rau,am patit/o si noi de vreo 2 ori.dar daca mananca si bea sarurile e super,se hidrateaza si trece repede.Cu Ercefurylul a avut sora/mea o experienta foarte neplacuta la Ilinca,in sensul ca dupa ce i/a dat a facut o alergie urata de tot cu umflat de genunchi si fata..s/a speriat de numa,asta in conditiile in care nu i/a facut alergii vreodata de la ceva. dar aprobabil ca are ea o sensibilitate la el...

Mergi la inceput

Noki, asa Hidrasec-ul e antidiareic fara sa fie antib intestinal. De vreo 2 ori a functionat f bine la Nati, facuse 4-5 scaune moi si a reparat-o. Dar de data asta a fost mai groasa gluma, n-a ajuns

E de retinut si Ercefuryl-ul dar daca se repare de la Furazolidon eu nu ma supar. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Chiar ca Doamne ajuta, Lavi! E clar insa ca nici vorba de enteroviroza, ci enterocolita sau toxiinfectie alimentara! A mancat ceva aiurea in ziua aia?

Poze cu noi 1 si 2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Da, Lavi, stiam ca sunt absolvita de orice vina, eu gandeam in perspectiva - dus la spital, reparat masina, etc, etc plus constiinta incarcata.

Roxi, ai mei sunt bine, deocamdata, inca mai astept sa vad dk face si Stef angina. Ieri si azi i-am scos afara la greu, dorm si ei bine, e mai liniste in casa

Ma duc sa vad pozele lui Alinush, ca ramasesem restanta.

Mergi la inceput