Colectia de toamna-iarna 2005 (248)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Mihaeluta sa traiesti decenii de impliniri marete!

Delia, depinde cum o culcati, ca daca adoarme singura nu-i cazul sa schimbi macazul sa faci ca mine.
Eu ma intind in pat langa Maria pana adoarme.
Da, consider si eu necesar ca cel mare sa se poata desfasura intrun spatiu fara cel mic, facem ce putem.

Am inceput ieri mesajul, acum am ramas interzisa. N-ai lasat niciodata sa se intrezareasca in posturile tale cum ca ati avea probleme in mariaj. Sau poate sunt eu mai chioara.
Divortati cu acte sau mai ramane o urma de speranta? Ati stabilit ceva in legatura cu fetele? Ele ce stiu despre asta? Si cum reactioneaza?
Ai scris anuntul oarecum detasata, cum te simti de fapt?
Mult curaj si putere!

Lavi, am rabdare nu-i grija. Bine ca e Nati spre redresare.

Dordia ai venit, putin ai stat. Nu ne spui cum e la noul loc de munca?

Anda si Maria lipsiti suspect. Speram ca va intoarceti cu vesti bune.

dinti. Presupun ca Mihai are prima plomba de colectie, daca pot sa spun asa. Lui i s-au patat dintii de la 9-10 luni, probabil nu va aduceti aminte, avea tot felul de culori pe ei. Cati medici am intrebat fiecare avea cate-o teorie elucubranta despre situatie, privind acum in urma ma amuz pe seama fiecareia. De cand a inceput sa coopereze la spalatul pe dinti i s-au albit in mod considerabil, dar maselele care au fost cele mai incarcate mai au in santurile cele mai profunde cateva puncte negre, una a degenerat in carie. Si eu stiam ca se sigileaza dinti definitivi, dar daca mi-ar recomanda medicul as purcede. Nu vad niciun risc, doar avantaje.

madau, acum ca ai pomenit de masina de paine am avut o revelatie. Nu mi-era foarte clar de ce m-am ingrasat in vara asta. Nu mai incap pe mine jumatate din pantalonii care mi-erau buni. Ca ma tot gandeam ca eu in mod normal mananc cam ce mananca Noki de intretinere, si vroiam sa zic ca dieta ei nu e valabila pentru oricine, insa trebuie sa recunosc ca-mi place mult painea cu unt, mananc rar dar cand se intampla mananc cate 2-3 felii consistente.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mihaela la multi ani cu intarziere sper ca ai ajuns acasa mai rezonabil macar de ziua ta!

Delia , nu pot sa cred inca sper ca nu e adevarat

Lavi , cum se mai simte Nati? (si noi anul trecut in vara am patit tot asa cu Bia, dar am ajuns la VB si am refuzat internarea, pe semnatura normal, dar decat in spital mai bine acasa, si-a revenit cam intr-o saptamana)

Roxana , ce face Matei, a mai vomat?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

catalina, multumesc de intrebare, nu a mai vomitat insa a dat in scaune puturoase si moi si nu vrea deloc sa manance, nu ii mai place nimic nimic.ai luat aparat pana la urma, la ce pret ai gasit?

madalina, da, vreau detalii, te sun luni.

deliaiti sunt alaturi si imi pare rau ca pana la urma nu s-au indreptat lucrurile, mi-am dat seama de ruptura din primul mesaj de acum cateva zile in care spuneai de "tabere".Iti doresc putere si liniste sufleteasca, fetele vor fi bine langa tine

meemsy, cum evoleaza ri cu engleza? (miss you)

anda nu ai niciun rezultat la analize? cum se mai simte nic?

lavi s-a reparat nataliciul, asa-i?

educatoarea mi-a spus ca luni este greva si gradi nu functioneaza, asa-i si in alte parti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Da, Roxi, e greva peste tot. Stai sa o vezi pe Maria ce fericita o sa fie, dupa atata vacanta Sanatate burticii lui Matei, a patit ca asta vara, nu? Cred si eu ca nu-i arde de mancat, stai linistita ca o sa-si revina. Baga stiksuri si covrigi la greu, ca de-astia o rontai.

Duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Subiect nou!
Spor la lucru

Felicia

Mergi la inceput