Licurici de ianuarie-februarie 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Oxigen, sa stii ca nici Mister nu sta cu papuci in picioare... in maximum juma de ora ii scoate si ii arunca pe unde apuca... sosetele le trage afara din picioare si le baga in gura...iar cu cipilica da de podea/pamant/ce gaseste. Noroc cu glugile de la gecute si cu strampii , in ceea ce priveste incaltarile nu stiu ce o sa ma fac la iarna ca nu as vrea sa ma trezesc ca asta mic si-a aruncat cizmele cat colo si a luat-o descult prin zloata (ca zapada rar e in Glasgow)

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Eh... vad ca numai io-s pe aici...bantui ca liliecii

Dark Bendis

Our Goblin Prince

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Nu esti singura..

Carla
Povestea Carlei

Mergi la inceput

Hehe Idaira "liliecesti" si tu... eu am intrat sa mai citesc pe la Odisee... am ajuns la faza la care Jasmi ne zicea ca are tripleti iar eu ma "laudam" cu bomboana mea de manager (ufff... si tot nu am scapat de el, musai trebuie sa-mi schimb jobul)

Carla a adormit, banuiesc...nu?

Dark Bendis

Our Goblin Prince

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Multa sanatate puiutilor bolnaviori si putere mamicilor ingrijorate.

Cris30, avem Payless, in general nu prea au din piele, pe site am vazut niste ghetute din piele totusi la $15. O sa merg si la magazin, ca e in mall, la 2 pasi de mine. Nu-s inca tare stresata ca nu cred ca o sa umble prea repede, totusi trebuie sa iau ca vine iarna si daca tot cumpar macar sa iau unii care-s si pt. umblat.

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Irina,normal ca ma sperii,cred ca oricine in situatia mea care se joaca intr-una cu copilul, vede ca e vesel,doarme,mananca bine,vorbeste intr-una si apoi vede ca are temp de 38,8 s-ar speria.Pe cuvant daca nu am crezut ca e defect termometrul.Asa ca i-am luat temp de mai multe ori..si sa ma conving ca merge mi-am luat-o si mie.Vedeam ca e foarte cald,dar tot nu-mi venea sa cred ca are temp,cand el fusese asa vesel.
Noi aseara am avut show..nu inteleg ce are copilul meu de 2 zile.Se culca la 9,iar la 10 se trezeste..si urla.Si pana nu te duci la el nu tace.Il legeni,adoarme,il pui in patul lui urla..si tot asa.Si chestia asta dureaza cam 2 ore,timp in care facem cu schimbul,ca suntem terminati amandoi si de oboseala si de dureri de spate.Si-l pun cu mine in pat..si-i ii cant la ureche si il mangai pe par..insa trebuie sa stau sa-l veghez cam 30min-o ora,ca sa adoarma bine,ca se tot foieste,se ridica plange,vine si se baga cu capsorul in sufletul meu,apoi pleaca,apoi vine..si tot asa.Si evident ne apuca 12 noaptea chinuindu-ne sa adormim copilul.

Irina,multa sanatate va dorim.

David sta incaltat,dar nu suporta caciula,sosetele mai mereu le pierde sau si-i le scoate..si nu suporta sa-l acoperi.Daca-l acoperi,da din craci pana-si da paturica jos si evident de atata efort se trezeste si se "nerveaza".Si vine iarna acum si nu stiu ce ma fac..(seamana cu ta-su ca nici ta-su nu suporta sa stea acoperit)

Imunobaby vreau sa-i iau si eu lui David,dar nu am gasit la farmaciile de la mine.Mai caut.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

ledi - daca nu sta invelit, noi am primit de la cineva o salopeta de dormit, ca alea de schi da nu din fas, din material ca de sac de dormit de bebe.

calma baby eu nu i-as da sub nici o forma la carol, e sedativ pentru copii. uitati-va prima data la ingrediente si intrebati doctorul, ca mie nu mi se pare un siropel inofensiv. poate zice irina daca e bun sau nu.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Irina si noi suntem inca cu titi

Declaram o noapte cu 2 treziri la 3 si la 6, stranutat in dimineata asta de 10 ori, curs muci pana in gura, in rest nimic.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
Patricia, sper ca sunteti mai bine azi.
Carmen, pup! Stefan e o dulceata de copil, zau!
Anna, are niste falcute pe cinste, noroc cu lapticul tau
Corina, ahhh ce spaima cred ca ai tras. nu esti deloc denaturata, zau, nu te blama. se intampla. sunt sigura ca o sa fie ok Caterina!
Delia, sanatate multa lui David!!! sper sa dati de cap alergiei. ce zice dr?
Irina.... e solutia cea mai buna, te rog gandeste-te la asta. il duceti la Sf Irina? (ce coincidente )
o zi mai buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata!

Bebelusi, si noi tot asa, avem de duminica mucisori, destul de multi. In primele 2 zile i-am dat panadol dim si seara. Dra a zis ca nu e rosu in gat, sa nu-i mai dau decat ser fiziologic si nazomer forte. Vad ca nu-i mai trec....Si eu ii dau imunobaby timp de 3 luni, asa a zis dra.

Fetelor, eu nu stiu ce sa ma fac cu obiceiul asta al lui Filip cu degetul in gura. Este dependent! Trebuie sa iau masuri si nu stiu ce sa-i pun pe deget ca sa-i displaca si sa se lase de obiceiul asta prost. Dati-mi si mie idei, pls. Ma gandeam la usturoi....dra nu stiu...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput