Licurici de ianuarie-februarie 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 4
koruccia spune:
Fetelor, azi mama denaturata a scris pe fruntea mea. M-am gasit desteapta de mine sa imi stimulez fiica sa se rostogoleasca, in loc sa astept sa o duc la fizioterapie. Si bineinteles ca am facut o prostie mai mare decat mine: i-am luxat cotul. A plans saracuta vreo ora, eu eram convinsa ca i-am rupt bratul, am fugit la urgenta cu ea, facut radiografie, mers la ortopedie si cu o miscare i-au pus cotul la loc. Imediat dupa ce am iesit de la ortopedie a inceput sa isi miste bratul normal si sa fie iar vesela si jucausa; eu in schimb am tras o spaima de zile mari si mi-am promis ca o las in legea si ritmul ei..daca nu vrea sa faca anumite chestii sa nu le faca. Acum astept sa vad cum va fi bratul zilele urmatoare, sper sa nu ramana cu ceva sechele..
la toata lumea si noapte buna
bebelusi spune:
Lisa hai ca m-ai facut sa rad cu dopul, mi-am amintit
Ledi multa sanatate va dorim, nu stiu ce sa iti zic de ce naiba a facut febra fara nici un alt simptom. Ufff....sa va treaca repede.
Koruccia asta e invatatura de minte pentru toate care mai vrem sa ii punem pe bebei sa faca ce nu pot inca. Bine ca sunteti bine.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
deliafairais spune:
buna fetelor!
ca sa continui seria de vesti proaste (vad ca ultimele mesaje tot cu probleme sunt), va spun cu ce ne confruntam noi. david are o alergie alimentara, inca nu stim de la ce. are o urticarie f f urata, e plin de bube peste tot! a inceput vinerea trecuta... am crezut ca de la peste (i-am dat putina stiuca- deci peste alb, teoretic ok), dar cum nu a trecut nici pana azi, ma gandesc ca e de la ceva ce el continua sa pape. acum banuim iaurtul. sa vedem ce se intampla fara el. of...si ii facem injectii cu dexametazona (cortizon) tot la 12 ore. imi e asaaa mila de el!!!!! dimineata mergem sa ii facem analizele. sper sa ii treaca odata ca mi se rupe inima cand il vad asa plin de bube. plus ca deja plange si cand vreau sa ii schimb scutecul, saracul crede ca ii facem injectie...
puiutzul meu are 7 luni!
koruccia spune:
Delia, chiar zilele astea ma gandeam ce e cu voi de nu mai scrii. Bietul puiut, foarte nasol cu injectiile. Caterinei i-am facut o singura data si mi s-au parut mai rele ca perfuziile. Sper sa descoperiti repede la ce e alergic si sa se faca bine repede micutul
Ledi, multa sanatate va dorim! Poate e un virus ca cel al Sabinutei, de se manifesta numai cu febra mare si fara nimic altceva. Poate iti poate spune Alina cum a fost la ele..
Bebelusi, ai perfecta dreptate. Eu mi-am invatat lectia
Leditia spune:
Delia,bebelusi,koruccia,Naty,Ciufik si cele care mai aveti probleme cu bebelusii,multa sanatate va dorim si numai bine.
Bebelusi,Mircea a incercat sa faca o cura cu echinaceea?Eu am avut per in trecut cand raceam f des si aveam sist imunitar destul de scazut...si tinctura de echinaceea m-a ajutat enorm.Ca tot mi-ai adus aminte,chiar voiam sa mai fac o cura toamna asta,ca vine iarna,sezonul de gripe,raceli etc.Trebuie facut ceva,ca nu e ok.Multa sanatate ii dorim.
POZE CU NOI
de David Christian
IRINA.C spune:
si io pe aici 10 sec dupa o zi afff deprimanta..intrat in sala , ganglioni mici, zice chirurgul ca nu vom avea dg histo patologic, alergat apoi la fundeni dp radioterapeut, apoi la neurochir..in final am caputat...omu va face radioterapie si atat.Paleativ.fara alte casapeli si zgarmaciumi...of..inca nu realizez sunt asa incarcata.Macar dc as plange m-as racori..
Radu a stat acasa legumicol pe antibiotic a bolit.Nu l mai las nici maine la serv macar sa se refaca.
Ce-i cu pleiada asta de copii bolnaviori???nu mi plac vestile astea..ma intristeaza..
Bebelusi vezi ce faci cu tati si cu baietelul mai mare ce va tot viizteaza!da tu esti antrenata deja...va fi bine
Mai mamica de Caterina..lasa fata in pace.Cred ca e frustrant si greu sa citesti ca altii fac si dreg si al tau nu , dar uite ce se poate intampla.Plus ca faceti fizioterapie deci e ajutata.Va fi bine pn la urma
Ledi asa fac astia mici febra intai si apoi se declanseaza ceva de obicei banal: infectii Orl, otite sau inf urinare care se trateaza..sau simple viroze.Asa pateam in garda ca veneau parinti speriati ca face febra si voiau sa stie de unde si la debut nici medicii nu stiu dar in 24 -48 ore se prind si parintii singuri.In orice caz nu lasa febra peste 38.5 , combate cu paracet si nurofen la 4 ore alternativ .Peste 38.5 exista mereu pericolul de convulsii febrile care sunt benigne la o adica dar mai bine sa le evitam
Ma duc sa mi iau purcelul si sa incerc sa ma linistesc ...am dormit de la 2 la 5 juma si in plus a fost oribil sa plec sa l las , sa stau in sala cu omul acesta care imi e ruda sa vad cum il scobesc oribillllll....la fundeni am cautat initial sotia prof care este oncopediatru...am inlemnit acolo ..am sunat la Radu si am zis ca io ma las de meserie.Este teribillll...am venit acasa dornica sa mi iubesc copilul si sa...UIT ce zi am avut ce dureri am vazut ...dar maine e o alta zi.Si unchiul meu nici nu stie.Si cum sa i spui unui om ca ..va muri?....oribil.Nu accept si nu inteleg de ce exista moartea asta?....iertati ma gata.
Gata......sa ne intoarcem la purceii nostri frumosi si unici.
Cine mere la baby expo vineri dupa masa????
O noapte buna tuturor mamicilor
ps: fetele care ati revenit asa ma bucur ..mai adunati va.Si Cris noi suntem stirbi inca! ...apropo si de asta.Numai eu nu am introdus biberonul cu lapte praf???ca io nu mai stiu ce sa fac...ma simt minoritara...desi pe mine nu ma deranjeaza si ador sa l alaptez...e momentul meu de fericire maxima.Am fost norocoasa sa si pape el ...asa ca nu mi vine sa renunt la asta.Mai e cineva?
Inca o data pupici ...nu mi vine sa plec
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
koruccia spune:
Irina, nici noi nu avem biberon de lapte praf. Am vrut sa i-l introduc dimineata, da mi-l refuza. Deocamdata o las asa ca prea multe s-au adunat. Vedem noi mai incolo. Oricum eu inca sunt acasa cu ea, asa ca nu ma deranjeaza situatia. Daca se va pune problema de job voi vedea pe moment.
Oxigen spune:
Salutare!Am citit pe fuga si nu-mi prea place sa vad ca iar incep piticii cu raceli, febra, mucisori...Off...vine frigul si trebuie sa ne imunizam copilasii.Noua ni s-a recomandat ori oscilococcinum, septilin sau imunobaby.
Bebelusieu am gasit Imunobaby la farm. Help net cu 38 lei.Tot acolo au si CalmaBaby cu acelasi pret, bun pntru perioada in care le dau dintisorii sau sunt mai agitati.Cum iau banii vreau sa-i cumpar si eu.Sanatate multa puiului mic. pe Vladut si pe mami.
Eu ma gandeam la oscilo ca e homeopat si la noi la toi ne-a mers bine cu el.Sper sa-i fie bun si ei.
Ca tot citeam de patania Korucciei, sa va zic ce facu si sotul meu azi.S-a jucat cu Mariuca si atat a zgaltait-o (nu spun ca nu-i place)ca la un moment dat am vazut cum a inceput sa-i curga ceva din nasuc.Initial am zis ca-i curge nasul, cu toate ca era ciudat sa o apuce asa brusc, fara sa fie racita.Ma duc sa sterg copilul si vedeam cum din ce in ce-i curgea mai mult.M-am speriat si cand m-am uitat mai bine-i curgea ceva alb si grosut din nas.
Ce sa fie, ce sa fie? IAURT!
Mancase dupa amiaza in parc niste iaurt.
Nu mi s-a mai intamplat pana acum asa ceva, sa-i dea iaurtul pe nas Acum zambesc dar atunci ma speriasem rau de tot.
Dupa baita a apucat-o iar dar de data asta l-a varsat pe gurita.
Eu sunt disperata.Maria nu sta deloc incaltata si nici cu caciulita in cap nu mai vrea.Daca-i pun din aia care se leaga, trage de ea pana se spanzura.Nervozata mai e fata mea.Seamana cu taicasu.Azi mi-a urlat in parc de se uita lumea la noi ca la circ.
Darkmultumesc pentru idei si sfaturi privind activitatile casei.Din pacate "tata" al meu e cam puturos din fire.Nu se duce nici macar la parc cu fata ca eu sa pot sa-mi fac treburile, ca se plictiseste singur.Trebuie mereu sa merg si eu cu el.Dar nu pot sa spun ca nu ma mai ajuta.Dar putin si cand are el chef.
Iar m-am intins.Va pupam pe toti.
DarkBendis spune:
Am aparut si noi - azi am fost in vizita la "nasii" lui Mister, Brian implineste 30 de ani si am mers sa-l felicitam . Si cu un drum am cules o "portita" de siguranta pe care o prietena de-a mea care s-a mutat saptamana trecuta in Japonia mi-o lasase la vecina ei.
Maine merg la muzeul unde sunt ghid (teoretic, caci practic nu am mai facut tururi de luni de zile) sa-mi iau noua legitimatie. Muzeul e situat intr-un parc tare fain, abia astept sa merg sa-l admir asa colorat de toamna.
Ufff Koruccia, bine ca sunteti bine si s-a rezolvat problema cu manuta Caterinei
Irina, tare rau imi pare pentru unchiul tau offf nici nu gasesc cuvinte potrivite...caci ele nu exista
Nici noi nu "consumam" lapte praf... decat in cereale. Dar i-am zis la Lynn ca ii poate da lui bebe formula daca e nevoie. Dupa ce ma intorc la servici va fi alaptat dimineata, o gustare la 6 seara, plus inainte de culcare si daca vrea si noaptea. El oricum nu prea mai bea laptic in timpul zilei... dar chiar asa cate un pic voi incerca sa alaptez cat pot, cel putin pana la un an daca nu si mai mult.
Bebelusi, chapeau! Asta e, mamicile gasesc intotdeauna o solutie si nici ele nu stiu cate pot sa faca.
Oxigen, figura faza cu iaurtul. Imi pare rau ca taticul e mai lenes asa el... dar nu uita, de tine tine sa-l "impulsionezi" un pic (si eu trebuie sa o fac in mod regulat ca asa-i cu majoritatea barbatilor). Poate poti incerca cu ceva de genul "Trebuie sa fac X/sa merg la Y (coafor/cumparaturi/prietena), am nevoie sa stai cu bebe 2 ore." Ca se plictiseste... pai pune-l sa alerge si el dupa Mariuca un pic si nu mai are timp sa se plictiseasca
Leditia, Delia, sanatate multa la puiuti
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"