Licurici de ianuarie-februarie 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Anuc nu e indicat sa faci asta cu pusul ceva pe deget mai ales la varsta asta. Eu zis ca lasi lucrurile de la sine sau incearca sa ii dai suzeta.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Declaram o noapte buna. Vladut s-a trezit doar pentru papa de vreo 3 ori si apoi culcat imediat la loc. Aseara l-am culcat la 20.00 apoi am calcat si eu 2 ore si la 22.00 m-am bagat la somn (daca nu e tati acasa am zis sa profit). Mi s-a parut asa lunga noaptea, ca m-am trezit de nu stiu cate ori, ce mama, cand o lasa copilul sa doarma se trezeste singura

Bebelusi, cum se mai simte Vladut? Mai curge nasucul?

Iulia, I-a placut Carlei jocul?

Cris, a iesit dintele Dariei?

Leditia, cum se mai simte David, mai are febra? Nu am idee de la ce putea saracutul sa faca febra asa mare, dar cred ca oricum trebuie sa-i faci un control la medic chiar daca i-a trecut.

Offf, Koruccia, ce spaima ai tras! Caterina e bine, nu te mai ingrijora, pur si simplu nu a interesat-o sa exerseze miscarea de rotire, cand va fi cazul o sa se descurce singurica, ai sa vezi!

Delia, saracutul David Ii creeaza disconfort bubitele? Sper sa descoperiti repede cauza.

Irina, multi . Eu nu-i dau lapte praf pentru ca nu-l vrea, desi mi-ar fi fost de ajutor in unele cazuri.

Anuc, sanatate multa lui Filip. Noua ne-a facut f bine Ophtamesone pt nasuc

Roxana pentru Eva

Eu ii dau botosei cand il pun pe jos. Si afara pe jos tot in botosei il tin, ca ii sta talpa lejera. Cand o sa mearga singur il trec la incaltari. Avem multe ghetute primite, dar de cate ori i le pun nu stie cum sa scape de ele, il incomodeaza si calca stramb cu ele.

Hai, ca am inceput mesajul de dimineata, acum ne-am intors si de afara si nu am mai apucat sa trimit...
pe toata lumea

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Anuc, eu cred ca poti sa-l dezveti de supt degetelul dupa un an, cand te va intelege si poti sa-i explici. Acum lasa-l. el se calmeaza asa, poate va renunta singur.

Eu tocmai am descoperit ca a iesit si vecinul dintisor, are 4 acum, 2 jos si 2 sus.

Poze cu Vladut:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Ciao

Anuc, si Caterina isi suge degetul inainte de culcare sau cand e obosita/plictisita. Cand am fost in Romania in vara toata lumea (a se citi matusi, vecini, prietene, mamici in parc) a sarit pe mine ca sa o dezvat, ca isi distruge palatul etc. Eu evident ca m-am stresat ca prima reactie, dar dupa ce m-am gandit un pic mai bine am lasat-o in pace si bine am facut. La controlul neurologic am intrebat si de chestia asta si mi-a zis doamna profesor sa o las in pace, ca daca nu tine suzeta e normal sa isi suga degetul, doar e inca sugar.

Anna, felicitari pentru al patrulea dintisor. Noi tot fara suntem:)

Azi noapte iar treziri la o ora jumate, pana la ora doua cand am incercat ceva nou: am luat-o cu noi in pat. Dupa un plans scurt initial, s-a declarat fericita cu un zambet mare si a adormit pana la 5, cand a supt si am pus-o la ea in patut pana la 8. Daca merge metoda si in noaptea asta noi am decis ca o vom folosi, nu de alta dar nu ne mai tin puterile cu metodele educative corecte

Mergi la inceput

Am prins momentul ca doarme Vladut si m-am uitat la poze cu bebei frumosi pe mail: Stefanut, Fabi si Alexia

Koruccia, metoda tine sigur, sunt intr-o perioada in care frica de abandon, presupun, se manifesta, si al meu se trezeste noaptea daca e la el in patut plangand, iar daca doarme cu mine in pat se foieste un pic, ma simte si se culca la loc. Eu in fiecare seara il culc la el in patut pt ca ma gandesc ca atunci cand o sa doarma toata noaptea o sa fie obisnuit cu locul, dar daca are o noapte agitata, in jur de ora 2 si eu il mai iau la mine in pat.

Poze cu Vladut:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Ledi, David al tau zici ca e frate cu Daria mea... Foarte bine ai descris comportamentul ei nocturn...

In plus, mi-a cazut de pe patul meu direct in cap... S-a dus dupa o minge scapata pe jos... Io, mama denaturata, eram langa ea, impachetam niste lenjerie, vorbeam cu ea "sa te vad eu cum cobori, ca odata faci "buf"... Si buf a facut... Si-a julit si nasucul, de la covor...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

bebelusi barbatu-miu a luat Imunobaby de a Helpnet.
Incerca cu apa de mare.
Noua ne-a dat dr. de familie niste picaturi, dar nu mai stiu cum se numesc Ma uit cand ajung acasa si-ti zic.

lisa nu cred ca poate fi scos dintisorul mai devreme.

miere "mai bine" nu are cum sa ii fie departe de voi, no way. Bine insa se poate sa ii fie.
Si da, e tare frustrant sa sti ca ai la dispozitie 1 ora-2 pe zi sa stai cu copilul si asta nu ai cum sa o schimbi. Incet-incet te obisnuiesti cu gandul despartirii, dar frustrarea asta o resimti tot timpul.
Ar fi bine daca ar putea veni mama ta pentru cateva luni, e altceva totusi sa sti ca il lasi cu mama decat ca il duci la day-care.

lisa stiu si eu de copii care fug la baby-sitter si nu la mama. Dar sa sti ca odata ce cresc un pic asta se schimba, de la o varsta indiferent cu cine stau mai mult tot mama e mama.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare fetele,

am citit ca sunt cativa licurici bolnaviori... MULTA SANATATE!!!
Roxana multumesc, , si Eva este o dulcica.. Patrick ce face? cum stati la colectia de dinozauri?

De abia astept sa vina maine seara baiatul acasa, nu ne mai cunoaste...este asa de fericit cu bunicii, tata il rasfata, mama il indoapa ca pe curcan... sotul meu e fericit ca baiatul se ingrasa... si uite cum toata lumea e bine..
Fetele din Bucuresti, daca auziti pe cineva ca ar vrea sa dea un carut si un patut, poate imi spuneti si mie, am o vecina in bloc amarata rau, si fiica ei a nascut, si nu au posibilitate sa achizitioneze cele necesare. Eu am dat tot ce am avut de la Stefan.. si daca pot sa-i ajut o fac,sunt oameni care apreciaza.

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Anna mai curg mucisorii si cred ca a inceput si un ochisor sa curga .

Selene imi pare rau pentru cazatura, draga de ea ce so fi speriat, bine ca nu s-a lovit mai tare.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Salutare fetele,

Fetele din Bucuresti, daca auziti pe cineva ca ar vrea sa dea un carut si un patut, poate imi spuneti si mie, am o vecina in bloc amarata rau, si fiica ei a nascut, si nu au posibilitate sa achizitioneze cele necesare. Eu am dat tot ce am avut de la Stefan.. si daca pot sa-i ajut o fac,sunt oameni care apreciaza.

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Carmen, ti-am trimis PM, dar nu imi apare in outbox, deci nu stiu daca l-ai primit... Am cate ceva de dat.

Mergi la inceput