MONTIGNAC (126 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

Salutare, fetelor,

Pe azi am cantarit 105,00 kg- fix ca si ieri. Peste 3 zile fac o luna de cand am inceput regimul si sper sa mai cobor nitel pana atunci, ca taaaaare bine te motiveaza.
Am incercat un tae bo - cardio dar nu prea m-am putut tine de ritmul exercitiilor, o parte din miscari mi-erau complet straine si ramaneam in urma incercand sa le fac cat de cat corect. In sfarsit, dupa vreo 20 de minute de exercitii, am derulat filmul spre final - antrenamentul avea 45 de minute, asa ca am facut in total vreo 30 de minute.
Puisorule, te-am pierdut in cele din urma - cred ca ti-a cazut conexiunea or else, asa ca nu am reusit sa trag nimic din ce mi-ai trimis. Iti multumesc oricum pentru intentie. Fiind fisiere mari, am sa mai incerc totusi poate le gasesc pe net de descarcat mai rapid, eventual un torent, ceva.
Despre naut, cred ca e cu bobul mic, e la punga de 1 kg, de la Sunshine. Stiu ca exista si fiert, dar eu nici nu l-am gasit si in general nu prea caut tipul acesta de conserva. Oricum, mie mi-a placut.
V-am pupat si va doresc sa slabiti usor si repede.

Loredana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

BUNA DIMI FETELOR azi e luni asa ca e zi de facut marturisiri si de recunoscut kgm-am cantarit cum fac de obicei la sfarsit de saptamana si surpriza ....nimic... nici o miscare ..nu mi-a venit sa cred... eu care pana acum am slabit foarte usor fara sa intampin nici o rezistenta din partea organismului am ajuns sa cred ca abia de-acum o sa vina greul adica 1kg la 2-3 saptamani...adevarul e ca poate am gresit cu fasolea si kaizerul de saptamana trecuta si cu cantitatea de prune pe care am consumat-o[industriala- din pacate sau nu ]dar nu vreau sa renunt la ele ca sunt prea bogate in antioxidanti si vreau sa profitam din plin de ele pana se mai poate..oricum sunt resemnata dar si optimista in acelasi timp doar m-ai sunt si altele in situatia mea ,nu

PUISORULEs-a executat salata etajata si ia ghici-a fost un succes total pt mine sotul si ai mei parinti fecioru-meu nici nu a vrut sa se atinga de ea [-nici o surpriza el greu accepta o mancare noua]..eu am inlocuit telemeaua n-am avut] cu cascaval iar cand am sa mai fac o sa tai rosiile si gogosari bucatele sa o pot lua din vas mai usor-nu cred sa-i modifice gustul..merci pt reteta e intr-adevar deosebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

Din nou salut,

Am intrat cu vesti noi:
La cantarirea de azi-dimineata am avut 104,3 kg. Daca reusesc sa imi mentin ritmul din ultima saptamana - de 800-900 g la doua zile, miercuri, pe 7 oct, cand se face o luna de Monti, voi fi slabit 8 kg. Nu stiu cum vi se pare voua, dar mie mi se pare grozav de incurajator.
Usor usor ma apropii de primul target, cel de 102 kg - cat aveam acum doi ani cand mi-am schimbat complet garderoba.
Urmatorul target e la 90, cat aveam imediat dupa ce am nascut fetita, acum 8 ani, si apoi la 70 kg - cat aveam dupa ce am slabit fulgerator dupa niste pastile- minune. Sincer, nu am de gand sa ma opresc nici aici, in facultate am avut chiar 49 kg, dar, cu tot optimismul meu realizez ca e cam greu, daca nu chiar imposibil, sa mai ajung vreodata la o astfel de greutate.
Ar insemna practic sa fiu jumatate din cat sunt acuma...mmmm...dragalasa perspectiva.
Meniul pe azi dimineata (nu am nici o idee inca pentru pranz si cina): o omleta - dintr-un ou - cu conopida si putin cascaval ras.
Va pup, dragelor si abia astept sa va mai citesc.

Loredana
Paranteza: initiativa mea de acum se datoreaza unui mare semn de alarma tras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Raport si eu:68.6kg.

Am o zi terifianta, vorbim mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

raport si eu: mi s-au terminat bateriile la cantar! n-am remarcat ca in weekend a ramas o greutate pe el si a mers non stop pana cand probabil s-au terminat bateriile

saptamana trecuta am fost la sala marti, miercuri, vineri, sambata si duminica. am avut un weekend de vis cu sala, jacuzzi si sauna...am stat la sala cat am poftit, fara sa fiu stresata ca trebuie sa ajung acasa...de multa vreme nu m-am mai relaxat atat de bine!

si-am gasit niste lamai perfecte...acre si zemoase.asa ca azi beau apa plata cu lamaie! ultima data am nimerit niste lamai care aratau bine dar in interior erau uscate...de-abia storceam dintr-una 2-3 picaturi si 19 samburi.

1. de cand am scris aici despre faptul ca vreau sa introduc peste de minim 2-3 ori in meniul saptamanal nu am mai pus gura nici macar pe o bucata de peste.
2. de cateva zile mananc din castroanele fetelor mele...pe ascuns...le-am cumparat anul trecut 2 castronele cu mos craciun si s-au atasat de ele. eu am descoperit ca e bine sa mananci portii mici, si nu stiu cum, dar tot castroanele alea imi priesc. asa ca e lupta mare pe ele. si dupa ce termina ele masa, ma prefac ca raman in bucatarie ca sa strnag/spal...si ma folosesc de vasele lor. ideea e ca mananc orice fel de mancare, dar in portii mici.
3. in weekend am fost monti: ciorba de legume, varza calita cu carnita de porc, am evitat o placinta, branza telemea de la hochland cu 10.5% grasime cu un ardei gras...

azi tot ciorba de legume si piept pui gratar si seara somon la teflon cu lamaile mele perfecte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

am uitat sa le felicit pe dinubebe si melany pentru minusuri!

melany, la cate vrei sa ajungi...ai un target anume sau asa, pana unde o sa te vezi tu bine in oglinda?

maya, cam asa e...ultimele kg se duc mult mai greu jos. dar ai avut un ritm extraordinar de bun!

andanii, cum v-ati distrat sambata? ce-a facut sarbatoritul...s-a bucurat de cadouri?

puisorul, cu ce ne mai incanti ochii azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

YMCA macar de-ar fi ultimele kg....dar iti dai seama ca nu vreau sa ma opresc aici... nici nu ma gandesc..oricat de lent va merge de acum incolo NU VREAU sa ma opresc[incapatanarea mea o sa-si faca treaba]

azi a fost asa-o cana cu lapte[ nu va spun de care ca o sa ma bateti]peste pranz sunt nevoita sa sar[am avut musafiri si abia acum au plecat]mi se pare ca-i tarziu asa ca o sa mananc ceva fructe iar la ora 6 o sa-mi fac o salata [daca n-o sa apara altceva intre timp]
FELICITARI DINUBEBE si MELANY pt'' pierderile suferite''
pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ooo fetelor de cand n-am mai intrat , nu am apucat nici sa mor
de joi chefuim intruna ... deja nu maipot cu pregatirile , drept uramare sunt rupta de obosita si plus de asta si de racita , nu stiu cum am reusit da cert este ca ma doare gatul , nasul curge .... vai de capul meu ..... cam asa imi petrec eu statul acasa in concediu , bolind in pat ... frumos nu ????

merg sa va citesc , desi nu v-ati agitat cu scrisul prea mult

aaaa , am facut tot felul de salate , au fost incantati musafirii .... stiu ca la mine se mananca salate
copilu super incantat de cadouri si de agitatia mare .... ce sa facem .... trebuie din cand in cand si chestii de genul asta nu ?

va pupi

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui melany72

Raport si eu:68.6kg.

Am o zi terifianta, vorbim mai tarziu.

melany tot respectul , felicitarile mele draga mea , esti teribila

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Melany, Lore, felicitari pt kg pierdute

Maya, ambitie e tot ce iti trebuie. E normal sa mearga mai greu acum slabitul dar incet si cu perseverenta vei atinge targetul propus

Andanii, si pe mina ma paste raceala . Deocamdata ma doare gatul si tusesc

Ymca, asa weekend mai zic si eu . Chiar sunt curioasa sa ne tii la curent cu evolutia greutatii tale sub noul regim. Buna ideea cu bolurile copiilor dar nu stiu daca m-ar tine

Eu nu zic nimic de kg ca sunt cu rusii pe vine si ma simt umflata ca un balon.

Meniu ieri:
MD: o felie de www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/23869/Quiche-cu-ceapa-piept-de-pui-si-ciuperci/" target="_blank">quiche cu piept de pui si ciuperci
P: gratar de piept de pui cu varza calita
C: o jumatate de pomelo si doua clementine

Azi cam acelasi meniu cu exceptia pranzului cand am papat spanac cu doua oua ochiuri. A, si am mai facut in weekend briose cu zmeura si suc de portocale, un deliciu si bineinteles montificate

Noapte buna, ma duc sa spal copilul

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput