MONTIGNAC (126 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andanii

Citat:
citat din mesajul lui melany72

Raport si eu:68.6kg.

Am o zi terifianta, vorbim mai tarziu.

melany tot respectul , felicitarile mele draga mea , esti teribila

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

multumesc...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Melany, Lore, felicitari pt kg pierdute
...............
Meniu ieri:
MD: o felie de www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/23869/Quiche-cu-ceapa-piept-de-pui-si-ciuperci/" target="_blank">quiche cu piept de pui si ciuperci
P: gratar de piept de pui cu varza calita
C: o jumatate de pomelo si doua clementine

Azi cam acelasi meniu cu exceptia pranzului cand am papat spanac cu doua oua ochiuri. A, si am mai facut in weekend briose cu zmeura si suc de portocale, un deliciu si bineinteles montificate

Merci puisor...m-ai facut sa mor si sa inviu cu quice-ul ala...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ymca

am uitat sa le felicit pe dinubebe si melany pentru minusuri!

melany, la cate vrei sa ajungi...ai un target anume sau asa, pana unde o sa te vezi tu bine in oglinda?

maya, cam asa e...ultimele kg se duc mult mai greu jos. dar ai avut un ritm extraordinar de bun!

andanii, cum v-ati distrat sambata? ce-a facut sarbatoritul...s-a bucurat de cadouri?

puisorul, cu ce ne mai incanti ochii azi?

La 65 vreau sa ajung.Cand ajung acolo ,sper pana la sf anului, ma las de fumat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maya_m

YMCA macar de-ar fi ultimele kg....dar iti dai seama ca nu vreau sa ma opresc aici... nici nu ma gandesc..oricat de lent va merge de acum incolo NU VREAU sa ma opresc[incapatanarea mea o sa-si faca treaba]
azi a fost asa-o cana cu lapte[ nu va spun de care ca o sa ma bateti]peste pranz sunt nevoita sa sar[am avut musafiri si abia acum au plecat]mi se pare ca-i tarziu asa ca o sa mananc ceva fructe iar la ora 6 o sa-mi fac o salata [daca n-o sa apara altceva intre timp]
FELICITARI DINUBEBE si MELANY pt'' pierderile suferite''
pe toate

sarumana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

NEata fetelor

cam liniste pe aici

a venit toamna , trebuie sa fim slabe ca sa nu parem si mai masive in geci da ??? asa ca
mobilizareaaaaa
sa strigam catalogul ????? asta asteptati ???? doua trei fete mai suntem aici .... hai ca stiu ca ne cititi ..... vreau sa va citesc pe toate , hai sa ne incurajam din nou ..... doua trei randuri ... hai curaj

va astept mobilizate si cu pofta de slabit da ???

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Ia ca a venit Andanii cu biciul pe voi!!

Trezirea si re-incarcarea cum zice la reclama! re-incarcarea cu ganduri bune, cu energie pt sport si cu rabdare pt dieta.

M-a pus pe ganduri rau de tot Puisorul cu reteta aia de quiche...sa o fac, sa nu o fac...mai studiez azi.

Eu ieri am gatit, impreuna cu mama supa cu galusti(nu mananc), varza cu piept de pui (clar mananc din asta) si conopida gratinata.(Asta ca poate va mai dau idei...)

Va urez o zi minunata frumoaselor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Asta-i Andanii pe care o cunosteam . Deci repede-repejor haideti la raport: Somleac, Ariel, Adinag, Alinam, Ele, Sanse, Latrishia

Melany, bun quiche-ul rau de tot . Ia zi reteta de conopida ca tocmai am una in frigider si maine tre sa ii vin de hac

Andanii, cu tae-bo-ul cum mai stai? Eu voi incerca sa ma mobilizez zilnic

O zi frumoasa si monti

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

offff iar pe pagina 2 ..... o sa morrrrrrrrr ....
ajuntati-ma , am nevoie de sprijinul vostru ..... toate avem nevoie de sprijinul celorlalte montignace da !!!!!!!!!!!!!!!

haideti la raport .... va astept

merge tae bou ul , da ma tot gandesc sa ma intorc la sala totusi , parca nu sunt asa constanta facand acasa ca si la sala , acolo mergeam imi faceam treba , ca la servici si plecam , aici tot timpul gasesc altceva mai bun si urgent de facut care nu suferea amanare si utie-asa fac din doi in trei sport

azi am conopida cu iaurt gratinate la cuptor si niste piept de pui cu ceapa si morcovi (cativa se poate) si frunze de patrunjel , f faina chestia prima oara facuta .... nu le mananc impreuna , una la pranz si una la cina

pana maine dimineata sa fim formatia completa ..... va astept da ?????
chiar vreti sa fac lista ???? si sa arunci biciul ????

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

eu sunt aici!

nu m-am apucat de noul regim pentru ca n-am ajuns inca la plafar sa-mi iau toate plantele necesare.

intre timp, ca sa nu somez, am mai facut urmatoarele:

1. in fiecare dimineata beau un pahar cu apa calduta in care storc o lamaie - pe stomacul gol
2. mananc un morcov crud/ zi; in general la gustarea de dupa-amiaza...mda, asta face parte din noul meu ritual de infrumusetare
3. bolurile cu mos craciun
4. ma bucur ca a reaparut pomelo, asa ca am din nou un fruct de seara/dimineata sau de gustare; depinde cand am chef sa-l decojesc.

cand ma apuc de regimul magic, voi anunta aici.

problema majora e ca m-am reintors la o veche tentatie dulcifera si asta imi diminueaza rezultatele...dar voi invinge candva.

deci eu sunt pe baricade, mai mult sau mai putin monti, dar cu pofta de slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

daca tot se striga catalogul!
Nu am ce sa zic despre monti, cred ca nici nu ma mai cunoaste, am un super program.

Mergi la inceput