MONTIGNAC (126 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Intru repede sa scriu meniul de azi:
MD: ultima felie de quiche cu rosii
P: doua oua ochiuri cu o felie de telemea si rosii
C: orez ci ciuperci

Bonus, am facut o ora de tae bo

Va pup

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Asta-i Andanii pe care o cunosteam . Deci repede-repejor haideti la raport: Somleac, Ariel, Adinag, Alinam, Ele, Sanse, Latrishia

Melany, bun quiche-ul rau de tot . Ia zi reteta de conopida ca tocmai am una in frigider si maine tre sa ii vin de hac

Andanii, cu tae-bo-ul cum mai stai? Eu voi incerca sa ma mobilizez zilnic

O zi frumoasa si monti

Eu cat mai simplu, conopida fiarta taiata micutz,adaug 2 oua,smantana si cascaval.Unt o tava cu putin unt ,amestec toate de mai sus si le bag la cuptor..

Andanii, eu zic:PREZENT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

incredibil , nici cu forta nu va mai aduc inapoi .... nu-i nimic melany , puisorul

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Buna fetelor, n-am chef de nimic sunt racita bocna de ieri asa ca si azi doar vegetez in casa

Dimineata
iaurt
Pranz
o ciorba de legume cu carnita de pui
Cina
mere coapte cu scortisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

daca e miercuri, e zi de sala!

suntem cu niste exudate ce cap, cu muci in nas si cu sare pe piept. lupt cu virozele cu toate armele posibile! eu sunt inca sanatoasa tun, dar pica toti in jurul meu.

andanii, nu mai plange...vor veni fetele cand se lasa frigul...de citit oricum observ ca citesc si le salut pe aceasta cale.

e greu sa te inhami la un stil de viata montignac si lumea cred ca are suisuri si coborasuri...au fost vacante, s-au mancat de toate...acum incep scolile, gradinitele deci alte prioritati.

poate inainte de craciun se reactiveaza toata lumea ca sa limiteze dezastrele sarbatorilor.

si-apoi se poate face treaba buna si cu noi, astea care scriem pe-aici mai des asa ca lauda-ne si pe noi(cu mine nu, ca eu tocmai m-am dezis de monti, dar de cand m-am despartit in scris de el, parca sunt mai apropiata de el in real life. cine sa ma mai inteleaga?)

PS: am mancat aseara un somon facut la teflon cu tone de lamaie. cand m-am intors de la parc, lihnita, ne astepta soacra cu somonu' pe farfurie. si-am mancat toate fetele somon si ce-a ramas de la noi a mancat tata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

corect ymca ... se poate face treaba si cu cate suntem pe aici ..... daca nu vor nu vor ... vorba aia "dragoste cu forta nu se poate "

pusilici

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

azi am un meniu super

dimineata: platouas rece cu 2 felii muschi file, 1 felie sunca de curcan si 2 felii salam de iarna...da! tampenii dar bune rau pentru ca n-am mai mancat de cateva saptamani

pranz: ciorba legume cu 100kg lamaie

mai incolo: fasole boabe (iahnie)...am gustat-o deja si e extraordinara.

si mai incolo: sala

dupa sala: pomelo

dupa pomelo: somn de frumusete

fetele mele se scoala noaptea si vorbesc. acum cateva nopti, una din ele s-a ridicat in fund pe la 2 noaptea si mi-a zis ca vrea sa invete sa stea in cap iar cealalta s-a sculat si mi-a cerut cartofi...i-am raspuns ca nu se poate, ca nu ne lasa nenea monti...si ca oricum e noapte, si toti copiii dorm asa ca o rog sa faca la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ymca, mortale fetele tale .Le-ai indoctrinat si pe ele cu monti de viseaza cartofi . Pai tu esti monti toata ziua draga mea

Andanii, lasa ca o sa fim noi siluete si atunci sa vezi cum vin fetele.

Maya, un pupic de la noi sa te faci bine

Melany, dar tu ce dieta tii? Tot am vrut sa te intreb si am uitat. Suna bine conopida dar cred ca numai maine ii vine randul, azi mai am musaca de vinete.

De azi sunt si cu rusii pe cap plus un copil mucos asa ca nu stiu daca mai fac si sport . Deja am fost la cumparaturi la piata si am mesterit o supa crema de linte. Am cumparat si gulie, acum ca fetele de pe culinar au ajuns la concluzia ca e si ea cu Ig mic asa ca am mai castigat o leguma la ciorbe

si revin mai tarziu cu meniul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut, fetele

Andani nu da cu biciul ca si tu ai cam lipsit.

Si ai mei prunci is cam dusmani cu Monti. Aseara il intreba pe Alex sotia lui taica-meu ce sa-i faca bun ca il iau ei de la scoala. Alex a dat comanda de tocana de cartofi ca de cand "mami cu nenea ala al ei " nu mai mancam nimic bun"

De raportat n-am ce meniu sa raportez ca mic dejun n-am avut, pranz voi avea imediat dar nu stiu ce, iar cina doamne departe mai ii.

Puisorule ma bagi in mormant , trimite si mie ceva mancare de la tine ca-s in pana majora si de inspiratie si de chef.

Eu am stiut ca gulia intra la IG mic. Eu toata vara am bagat supa de gulii.

De slabit am slabit asta e bine, doar ca iar n-am cu ce sa ma imbrac.

Multa sanatate bolnavelor.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Melany, dar tu ce dieta tii? Tot am vrut sa te intreb si am uitat. Suna bine conopida dar cred ca numai maine ii vine randul, azi mai am musaca de vinete.

Eu tin carbii sub control si numar calorii.

Buey, si eu ma bag la raceli..incerc sa o tin sub control.Azi poate- poate fac sport ca am o pauza lungaaaa.

Mergi la inceput