MONTIGNAC (126 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

PUISORULE ce salata tentanta se va executa maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Maya, abia astept sa vad daca ti-a placut.

Melany, calorii cred ca are multicele, de la oua, branza si cascaval. Chiar sunt curioasa sa ne spui si noua cate calorii are.

De cina am facut www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/22979/PASTALOPITTA/" target="_blank">pastalopitta dar in loc de orez am pus quinoa si nu am mai pus amestecul de deasupra. Acum astept sa se raceasca

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

fetelor cucuietelor ce mai faceti voi de nu dati nici un semn de viata

pe mine sa nu ma certati caci astazi m-am delectat la micul dejun cu un ou ochi acompaniat de-o feliuta de kaizer toate astea decorate cu ceva branza de vacuta
la pranz e sigur ca o sa fie o mancarica de fasole cu legume[mi-era si dor de cand n-am mai mancat]..cina sper sa fie mai usoara ma gandesc la salata PUISORULUI da' si asta-i destul de ;;incarcata'' ...nu stiu ma mai gandesc azi asa am simtit sa mananc mai''gras'' sper sa nu existe vreo repercursiune la cantar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Maya, sa-ti fie de bine. Si eu am o foame de azi-dimineata, mama-mama

Meniu:
MD: musli cu kefir( cerealele astea imi fac o foame grozava)
P: mancarica de naut cu pulpe de pui
C: pastalopita

Am uitat, acum rontai migdale sa mai pacalesc foamea pana pe la 2.

O zi frumoasa si monti

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Puisorule, m-ai pus la cautat de produse si am fost si am cumparat si eu quinoa.Poate o incerc dupa masa.

Mergi la inceput

PUISORULE mie nu-mi plac cerealele de nici un fel nici musli nici celelalte asa-zise ''cereale ''facute din mai multe soiuri de faina pe care incerc sa evit a le avea in casa[fecioru'meu e ahtiat dupa ele iar cand cumpar doar de acelea vrea sa manance asa ca....nu mai cumpar]

si eu tocmai m-am ospatat cu o portie maaaare de prune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

fetelor azi e ziua puiutului meu ... implieste 12 ani ... doamne cum a trecut timpul
va servesc virtual cu o felie de tort ... monti binenteles , o limonada cu fructoza , niste nuci , alune, seminte neprajite si ceva salate combinatii monti binenteles

trebuie sa pregatesc si eu cate ceva pentru sambata ... mi-am facut o lista, sa merg la cumparaturi .... sambata ii tinem ziua cu copii ..... si parinti ... si normal ca fac mancaruri stil monti nu ???? poate ma mai abat ici colo ... a principiul e acelasi

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

ANDANIi- LA MULTI ANI puiului tau sa-i dea DUMNEZEU sanatate sa te poata bucura multi ani de-acum incolo

la o astfel de ocazie se admit abaterile nu-i asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

andanii, LMA dansatorului sef! Sa creasca mare si sa fie fericit toata viata!

puisorul, mie salata aia nu-mi place (pentru ca nu mananc niciodata rosii si maioneza) in schim pastalopitta ...mi s-a parut extraordinara...mai ca as incerca-o...dar mie de-abia imi iese un orez la steamer.

va salut pe toate in parte si va urez succes in continuare

momentan trec printr-o faza anti-monti!

- nu reusesc deloc sa ma mai mobilizez sa execut meniuri monti
- tot stau si regandesc principiile lui si sunt de acord cu teoriile lui privind fructele si cateva combinatii...DAR am probleme mari sa inghit teoriile lui privind orezul, cartoful si inca cateva combinatii.
- pana acum credeam 100% in monti, dar mi s-a cam daramat ceva din credinta asta...si nu ma mai pot mobiliza; ca mi-am zis macar sa fiu monti 75% si eu 25%...dar nu stiu de ce nu mai merge (adica am avut probleme in familie cu una bucata bila si am tot citit diete si regimuri pentru dischinezie biliara, colecistita acuta, etc...si cartoful e un aliment extrem de bine digerat in astfel de boli; si uite-asa mi-au aparut samburii indoielii...si de-aici am stat sa analizez alte popoare, alte diete...)

asadar, am fost la un nutritionist si voi incerca un nou regim de viata, care include destul de mult monti, dar mai cuprinde si niste ceaiuri de papadie, macese si alte nebunii...mai include si mamaliguta si alte placeri de-ale vietii.

iata deci de ce sunt cam absenta in scris...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Andanii sa iti traiasca puiul, sa fie sanatos !

Mergi la inceput