MONTIGNAC (126 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 5
Androix spune:
Pai lunea e zi de raport d-aia fugim care incotro...
Eu raportez o crestere semnificativa nu mai stiu pe ce fond, pana la urma in cuvinte putine pe fond de nesimtire. Dar azi am facut ceva aerobic cu Cindy, vechea mea cunostinta. M-am oprit dupa doar 40 de minute chinuite de teama ca se trezeste fi-mea si putem pleca sa-l luam pe Filip de la gradi si deja o astept de vreo ora si ea nimic...
AM descoperit o paine integrala fara prostii pe la kaufland, problema e ca ma cam baloneaza. Mananc doar la micul dejun si spre seara deja e cam naspa. Doar prajita e mai ok.
Gata, ma duc sa scol somnoroasa. Ma rog sa ma tina asta cu miscarea. Mi-am propus sa-mi fac programul in jurul orei de sport si nu sa introduc ora de sport atunci cand am liber in program. Acum sa vedem cat ma tine...
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux
Andreea mama de Filip si Georgia
melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dinubebe Ma sacaie ca merge greu, ma asteptam sa scad mai spectaculos, dar, sincer, nu fac nici un pic de activitate fizica si nici nu tin mortis sa fac pentru ca stiu ca nu e genul meu si ma tem ca, la cat de sedentara ma stiu, dupa ce voi slabi mai mult, voi abandona miscarea si voi repune iar cateva kilograme. |
Uite aici trebuie sa te cert.Miscare trebuie sa faci.La kg tale nu-ti recomand ceva drastic, dar mers pe jos, la inceput cate un km, apoi din ce in ce mai mult nu-ti face rau.
Profita de toamna frumoasa, alege un parc in zona si iesi la pozat...frunze macar.
melany72 spune:
citat din mesajul lui dinubebe Deci: Dimineata: strugure (in jur de 3-400 g) Pranz: crema de branza 0,2 % cu maracuja (din comert) si fulgi secara - 200-250 ml Cina: o rosie micuta, 1 felie sunca presata, o bucata mica de cascaval (cred ca avea max. 30 g) Maine mi-am propus sa imi prepar o salata de fructe monti, fara nici un pic de zahar, nici chiar fructoza, mi-a adus sotul meu de la tara struguri, nuci, pere si mere si sunt innebunita, as manca de toate. Cel putin strugurii - de-aia de streasina - miros de ma lesina, poate reusesc maine sa incropesc ceva bunut. |
Uite aici iar o greseala.Desi ii mananci pe burta goala, strugurii au IG mare si sunt multi in meniu.Incearca sa te limitezi macar la jumatate.
Crema aia de maracuja, desi e cu 0.2% grasime, dupa cate imi amintesc are zahar...
Iar salata de fructe iar are prea multe fructe zau...
melany72 spune:
citat din mesajul lui dinubebe Salutare, fetelor, azi sunt mai optimista, caci de dimineata cantaream 107,9. Acuma, eu vreau sa va mai povestesc o problema: Aseara inainte de culcare cantarul meu arata 107,9, dupa ce aratase dimineata 108,5. Azi dimineata, pipi, igiena, cutare, cantarul meu: 106,9 !!! Il aduc pe sotul meu sa citeasca, imi confirma si el, analizam pozitia picioarelor, ca poate am schimbat centrul de greutate, etc. fac mai multe cantariri, nimic, la fel. Mie imi sare inima cand vad 2 kg in doua zile. Ma duc la scoala cu fetita, alergam putin ca am intarziat, ma intorc, ma cantaresc din nou (de, mi-era drag sa vad asa scadere), tragedie: 107,5 Ma dezumflu putin, ma cheama "natura", fac ce e de facut, si cu stomacul usurat si cu speranta in suflet, cantarim iarasi: 107,9. Pfoaaaaaaaaaaaa, vorba Alaynei. Ma urc din nou, verificam, nici o schimbare, 107,9. Dau pantofii jos, ma urc desculta pe cantar, dau si bluza, imi da cu vreo 300 g mai putin - logic, zic eu. Asa ca m-am decis sa nu ma mai cantaresc atat de des. Chiar, voi la cat timp va cantariti si, mai ales, in ce moment al zilei ? Pe azi nu am idee de meniu, poate incerc ceva tot ca ieri, cu fructe la mic dejun si incerc si pe seara. La pranz poate ceva iaurt dietetic cu fulgi, si poate intre timp imi vine in minte altceva pentru seara. |
M-ai ametit cu atatea cantariri.Alege o zi, oricare si atunci te cantaresti, dimineata dupa ce mergi la toaleta.
Cantarul e electronic? Pt ca daca e , e f sensibil.
melany72 spune:
citat din mesajul lui maya_m Buna fetelor azi sunt HAAAPPPYYYY am un anunt oficial ... am iesit din faza de platou ....ieri dimi [si azi din nou ca am vrut sa fiu sigura ca nu ma insala ochii]m-am cantarit asa ca va comunic noua mea greutate-87-sunt extaziataPUISORULE nu zici nimic de silvoita cum ti-a iesit,hai da de veste ca sunt si io interesata sa incerc |
Uite ca a venit si o veste buna!!
Bravo, sa vezi ce vin la vale si fetele acum dupa tine.
melany72 spune:
citat din mesajul lui puisorul Astazi sunt foarte happy de cantarul meu minunat care imi arata ca am slabit intr-o saptamana jumatate 1.4 kg . Sunt sigura ca e "de vina" si tae bo-ul asa ca voi incerca sa fac in continuare zilnic. Si daca aveti musafiri(cum voi avea eu azi) uitati ce www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/23695/Salata-etajata-cu-salata-de-vinete-/" target="_blank">salata minunata Meniul de azi: MD: cafea decofeinizata si pe la 12 conopida pane cu rosii P si C(doi in unu): pulpe de pui la cuptor cu legume mexicane O zi frumoasa si monti Ani de Stefana (23.01.2008) Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery Cum se topesc kilogramele |
Am zis ca vin si altele? Bravo si tie.Tine-o tot pe tae-bo.
Mie oricum tot putin mi se pare ca mananci, dar treaba ta..stii tu mai bine.
Dupa cum vedeti eu cand raspund la mesaje nu ma incurc.
O saptamana minunata tuturor.Eu am zi de cantar oficial sambata care vine.Poate o sa fie sub 69, poate nu.Cine stie.Dupa ce pun pozele pe hard o sa mai inoiesc si eu albumul de la shared.
Va pup pe toate si spor .
Puisoare, paraseste forumul respectiv...e periculos rau de tot.Vazusem si eu doar titlul salatei dar nici macar nu am desfacut subiectul...de frica...
dinubebe spune:
Salutare, fetele,
Pe astazi cantarul meu s-a dus in sus la 106,8.
Da, melany72, e un cantar electronic, intr-adevar foarte sensibil.
Asadar am crescut 400g fata de sambata, cam stiu eu de ce (mesele nu tocmai monti din week-end, + am gresit aseara pe la 22.00, impinsa de o pofta diavoleasca, cu niste tzatziki +1/2 thuringer). In general nu mai mananc nimic dupa 5-6, dar ieri si-a bagat dracusorul codita.
Azi mi-am facut mea culpa si am servit la micul dejun un kiwi+1 lingura iaurt.
La pranz iaurt Milli 0% grasime + fulgi secara.
Si pe seara o sa fac un pui umplut cu ciuperci.
puisorul spune:
Melany, doar ieri am mancat asa putin .Decretez salata delicioasa . Pe langa ca e monti, am primit si o multime de laude de la musafiri. Ar trebui sa nu mai intru pe culi dar nu ma pot abtine
Somleac, nu ai mai spus nimic de branza topita. Te astept cu detalii
Dinubebe, daca vrei cu adevarat sa slabesti incearca si nu mai manca neconforme. Nu imi mai amintesc sursa exacta dar zice Monti undeva ca trebuie cam 3 luni sa mananci fara abateri ca sa se regleze activitatea pancreasului. Si nu manca asa putin...Masa de pranz si micul dejun trebuie sa fie mai consistente si cina mai usoara. Mai bine ai papa puiul la amiaza. In plus daca mananci asa putin nu vei putea tine mult timp dieta, devii frustrata si o dai in nepermise. Sper ca nu te-ai suparat pe mine dar chiar as vrea sa slabesti frumos si sanatos.
Androix, o sa vezi ca sportul va misca cantarul .
Restul fetelor unde umblati?
Meniul de azi:
MD: o portie mica din salata de ieri
P: ciuperci de padure pane( mancarea mea preferata of all time)
C: inca nu stiu dar revin
O zi frumoasa
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
melany72 spune:
citat din mesajul lui dinubebe Salutare, fetele, Pe astazi cantarul meu s-a dus in sus la 106,8. Da, melany72, e un cantar electronic, intr-adevar foarte sensibil. Asadar am crescut 400g fata de sambata, cam stiu eu de ce (mesele nu tocmai monti din week-end, + am gresit aseara pe la 22.00, impinsa de o pofta diavoleasca, cu niste tzatziki +1/2 thuringer). In general nu mai mananc nimic dupa 5-6, dar ieri si-a bagat dracusorul codita. Azi mi-am facut mea culpa si am servit la micul dejun un kiwi+1 lingura iaurt. La pranz iaurt Milli 0% grasime + fulgi secara. Si pe seara o sa fac un pui umplut cu ciuperci. |
Ce ai mancat aseara a fost conform, daca thuringen-ul ala e fara amidon (citeste cu multa atentie etichetele la mezeluri).
Si nu te mai cantari in fiecare zi.variaza greutatea pe parcursul unei saptamani, dar la sf iesi pe minus daca esti cuminte.
melany72 spune:
citat din mesajul lui puisorul Melany, doar ieri am mancat asa putin .Decretez salata delicioasa . Pe langa ca e monti, am primit si o multime de laude de la musafiri. Ar trebui sa nu mai intru pe culi dar nu ma pot abtine |
Bineee.
Eu salata aia trebuie sa o calculez ca sa vad daca merita efortul...ca daca iese prea cu calorii nu-mi permit.
NB: Pt fetele noi, eu nu tin Monti, doar fac galerie.