MONTIGNAC (126 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 19
puisorul spune:
Incerc cateva idei de meniu si revin cu completari pe parcursul zilei:
Micul dejun:
- cereale cu kefir
- wassa cu magiun de prune si kefir
- wassa cu salata de vinete
- branza de vaci cu gogosari
- humus cu rosii si ardei
Pranz:
- piept de pui la gratar cu garnitura de fasole verde, brocoli, mazare
- friptura cu varza calita
- ciorba de perisoare( fara orez) cu telina, dovlecel, ceapa si ardei
- supa crema de linte, mazare, etc
- tocanita de pui
- mancarica cu piept de pui, ciuperci, rosii, gogosari si ceapa
- mancare de pui cu naut
- peste la gratar cu legume mexicane
- mancare de mazare cu oua ochiuri
- ficatei de pui prajiti cu fasole verde
- ciorba de fasole cu ciolan
- tocanita de pipote si inimi de pui
Cina:
- paste integrale cu ciuperci
- paste cu somon si usturoi
- basmati cu ciuperci
- orez cu scoici, vin si sos de soia
- salata de piept de pui, naut, castraveti murati, ceapa si optional maioneza
- salata de fructe de mare trase la tigaie cu usturoi si ghimbir, patrunjel verde
- salata cu andive, salata verde, ton si lamaie
- falafel cu garnitura de legume
- brocoli sotat cu ulei de masline si usturoi
Pe masura ce imi mai vin idei voi edita.
O duminica frumoasa 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
melany72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ymca deci eu ma antrenez intens pentru maratonul din weekendul asta. doream sa particip la cursa populara, si de saptamana trecuta alerg pe banda 4km si incerc sa-mi imbunatatesc timpul...si ritmul cardiac |
Bueiiii, ma uit pe geam si poate te zaresc.Tocmai venisem si eu cu masina la servici si ymca mi-a inchis perimetrul.
melany72 spune:
| citat din mesajul lui Androix Daca nu, never mind, dar numa i=uitati cu linku de numarat, Melany parca tu l-ai dat ![]() |
Am vazut ca ti-a raspuns puisorul deja.Eu am lipsit ca m-am indeletnicit cu un parastas...am ajutat-o pe o matusa. SI am fost intr-o stare cam...proasta.Adica nu am avut chef de nimic, mai ales de stat pe net.
melany72 spune:
citat din mesajul lui maya_m colegele mele de suferintan-am mai intrat de mult caci ultimele 2 zile au fost de cacao..pruncu' are otita [asa-mi trebuie daca am sperat sa-i treaca raceala fara antibiotic stiind ca niciodata n-am scapat fara]iar eu se pare ca sunt meteodependenta mai ceva ca o babeta de 89 de ani ...in fine ,despre monti pot sa va spun ca l-am tinut la extrem si ieri si alaltaieri am fost pe cruditati si mere..nu am avut timp sa mananc si nici chef sau pofta[asa mi se intampla de fiecare data cand mi-e bebelu' bolnavior]..chiar acum ''as we speach''iau cina -um mar si-o paraLOREDANA nu dispera ai muuulta rabdare si sa mananci conform chiar daca n-ai rezultatele visate...chiar daca scadem cu viteza melcului e bine ca totusi mergem in jos,nu cu conditia sa-mi doresc din tot sufletul...si crede-ma asta e reteta testata![]() ANDROIX stii ce-ar fi fain-daca la meniurile prestabilite ar calcula MELANY caloriile hai ca ies , va pupacesc pe toate![]() ![]() ![]() |
Ce calorii sa calculez soro, ca va calculez, dar imi trebuie cantitati exacte ca nu vad ce aveti in farfurie?!

Eu zic asa, nu faceti nici o abatere, buei, da' nici o abatere, nici macar din aia de faza a 2-a 2 saptamani si vedeti ce se intampla...
Si pe urma ajustati.
Va pup si duminica placuta.
YmCA, go girl!!!
maya_m spune:
MELANY glumeam in legatura cu calculatul caloriilor-am mai spus ca n-as putea sa cantaresc fiecare portie de mancare apoi sa caut echivalentul in calorii...pur si simplu nu e pt. mine

azi -la micul dejun am avut wassa cu salata de vinetepranz-ficatei la cuptor iar pt.cina nu stiu ca n-o sa fiu acasa cred ca ceva cruditatiDuminica placuta s-aveti toate va
melany72 spune:
| citat din mesajul lui maya_m MELANY glumeam in legatura cu calculatul caloriilor-am mai spus ca n-as putea sa cantaresc fiecare portie de mancare apoi sa caut echivalentul in calorii...pur si simplu nu e pt. mine ![]() |
Nu era nici o problema...asta sa fie deranjul...
Sa stii ca te obisnuiesti cu toate, eu nu tin minte caloriile nicdecum..doar stiu cand exagerez la carbi,asta a m retinut cat de cat;asta dupa un an de exercitiu.

Ma duc si eu spre casa...
alayna spune:
Puisorule,mersi
Am facut rulada aseara,am pus cateva bucati de mozarella light ,pe care nu le-am mai gast in rulada cand am mancat
1. Fetele,voi ce stiti,avem voie zacusca? (facuta acasa) ,ca mi-a trimis mama vreo 3 borcane de acasa si pana la urma urmii sunt legume(si ciuperci),dar ca are ulei,ala ce-ar fi mai periculos.Si as putea sa mananc cu wasa,dimineata.........
2. Am orez integral,zace de 2 luni in dulap.As face orez cu lapte....ma lasati?
Sau nu e voie combinatia??????Si as pune un pic de fructoza(numai din asta am) si scortisoara
Va doresc o dumnica placuta !
Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love 
puisorul spune:
Alanya, poti face orezul cu lapte degresat sau cu lapte de soia.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
alayna spune:
Ohhh,asa nu ma mai joc 
Laptele de soia nu-mi place deloc ,iar cel degresat ...adika 0,1% grasimi?
Eu aveam niste lapte proaspat de vacuta,de la o ferma si ma gandeam ca pot face ceva cu el,dar acum sunt in ceata
.Si fiind mai gras,as putea manca orezul cu lapte dimineata
,dar asa.......imi pun pofta-n cui
Mersi puisorule
,intotdeauna esti prezenta si raspunzi foarte rapid la subiect 
Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love 
dinubebe spune:
'neata, fetele,
Pentru ca stiu ca lunea e zi de raport, iata ca ma inscriu si eu cu 102,4 kg (doar in bikini) sau 103,4 kg imbracata. Asta dupa ce fix acum o saptamana cantaream 106,9.
As spune ca si la mine incepe sa dea roade povestea cu numaratul caloriilor - Dumnezeu sa va dea sanatate, fetelor, ca buna idee ati avut - incep si eu sa ma simt mai optimista, dar cel mai mult ma multumeste ca am descoperit ca pot sa ma satur si cu mult mai putin.
Meniul meu ieri, desi destul de monti, a fost un pic mai neasteptat, cel putin la micul dejun, cand am mancat, ce credeti?, ciorba de perisoare (o facusem de sambata seara si nu apucasem sa o gust, asa ca ieri dimineata nu i-am mai putut rezista).
Asadar, ieri:
MD (luat pe la 9,30 - 10): ciorba de perisoare - 200 ml
pranz (luat pe la 15.00): varza calita cu carne miel - 400 g (eu o las putin mai zemoasa)
Pe seara (pe la vreo 22.00) am rontait niste pomelo - 300 g.
Total estimat - 1322 calorii (asta daca valorile fetelor de pe slabute.ro sunt ok). La varza am calculat separat Varza calita 200g (360 cal. - am luat valoarea cea mai mare pe care am putut-o gasi, desi varza nu era prajita in ulei) + carne 200 g (632 cal.).
Astazi, am luat deja micul dejun de 192 calorii (200 g iaurt Milli0% + 40 g fulgi secara Sanovita).
La pranz, am de ales intre perisoare si varza, iar pe seara, din nou pomelo.
In continuare nu beau decat apa de cand am renuntat la ceai, incerc sa mentin ritmul de 8 cani de 270 ml pe zi, desi acum, ca s-a racit vremea, pare mai dificil.
Va las acum si va doresc o saptamana calda si super monti.
Cu drag, Loredana
PS De sarbatori ce idei aveti ? Sincer, mi-as dori sa nu fac mare rabat de la monti nici macar in sarbatori...cozonac oricum nu mananc, sa vedem cum facem cu alte dulciuri, friptane, "porc-ariile" traditionale de Craciun. Pe langa faptul ca la noi, cum probabil peste tot, in fiecare an de Craciun ne reunim toata familia la tara, si acolo petrecem cu pomana porcului and restul...
Sa zic ca la mine acasa inlocuiesc porcul cu curcanul, dar la tara nu cred ca va fi posibil. POate mai stiti si voi ceva idei.
Va multumesc si va doresc spor in toate cele. Loredana

colegele mele de suferintan-am mai intrat de mult caci ultimele 2 zile au fost de cacao..pruncu' are otita
[asa-mi trebuie daca am sperat sa-i treaca raceala fara antibiotic stiind ca niciodata n-am scapat fara]iar eu se pare ca sunt meteodependenta mai ceva ca o babeta de 89 de ani ...in fine ,despre monti pot sa va spun ca l-am tinut la extrem si ieri si alaltaieri am fost pe cruditati si mere..nu am avut timp sa mananc si nici chef sau pofta[asa mi se intampla de fiecare data cand mi-e bebelu' bolnavior]..chiar acum ''as we speach''iau cina -um mar si-o paraLOREDANA nu dispera ai muuulta rabdare si sa mananci conform chiar daca n-ai rezultatele visate...chiar daca scadem cu viteza melcului e bine ca totusi mergem in jos,nu
hai ca ies , va pupacesc pe toate