MONTIGNAC (126 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 18
valentinag spune:
Buna slabutele!
Puisorule,felicitari!Io n-am reusit sa dau jos ce-am pus in concediul din vara
si am pus,nu va spui cat,ca ma bateti!Oricum,de luni am luat-o in serios,daca lunea viitoare cand ma cantaresc nu vad o scadere cu cel putin un kil,reduc la mancare iarasi,imi fac meniu fix,ca de ex azi,pe langa ce am mancat dim 2 covrigi,au scos colegele mele acum sunca cu branza,ridichi si ceapa verde,mirosea de nu se poate,asa ca am gustat si eu din fiecare un pic.
Da sa va zic meniul de ieri:
2 felii de paine cu gem(fara zahar,de la Tarnaveni,v-am zis io ca am gasit si e bunut)
2 cartofi fierti cu gogosari cruzi,ceapa rosie si un catravecior
niste seminte
paste integrale cu ciuperci si sos de rosii
o felie de paine cu gem iarasi,ca simt nevoie de dulce rau,nu-s ce am...
Ma duc sa bantui,o zi minunata!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
puisorul spune:
Ymca, sa stii ca chiar da rezultate numaratul.Dar nu cred ca as putea sa tin prea mult timp. Si prin prisma caloriilor monti ramane totusi de apreciat ca slabesti chiar si daca mananci multe calorii. Abia acum imi dau seama ca mancam cred ca vreo 2000 de calorii/zi 
Spre rusinea mea mie imi placea parizerul ala gros, taranesc cred ca se numea. mi se parea ca avea gustul celui ceausist. Dar nu am mai mancat de vreo doi ani 
Melany, eu sper sa ma tina doar pana dau jos inca 3 kg. Apoi rev in la un monti relaxat. Oricum cam tot ce gatesc gandesc prin prisma monti. Asa m-am obisnuit.
In concediu am pus doar 2 kg dar intre timp am stat la mama acasa o luna si oricum eu tare incet slabesc
. De aceea am si cautat ceva de impulsionat monti.
Hai Vali, ca se poate 

. Te asteptam luni cu minus 1 kg.
Andanii, unde te-ai ascuns? 
Meniul de azi:
Md: perle de branza cu smantana si rosii
P: spaghete integrale cu ciuperci
C: salata de andive cu ton si salata verde
O zi frumoasa si monti 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
melany72 spune:
Buna fetele,
Ma eu nu vreau sa ma injure careva pe aici ca vin eu cu idei de calorii.Doar am raspuns la o intrebare, da?
Si Monti, da, zice ca nu tii cont de calorii.Nici eu nu tineam cand eram pe val cu Monti.
DAr in anul asta de cand am numarat calorii am dat jos pana acum 14 kg.Cu sport evident.
Deci, concluzia este ca SPORTUL e f important.
Va pup, ma duc sa mananc si eu.
Azi am fost libera si am lenevit cum nu am mai facut-o de mult!
valentinag spune:
Uau melany,14 kile ma??Minunat!
Meniul de ieri:
2 covrigi
2 feliute de sunca,3 ridichi,o jum de ceapa rosie(dupa acre am stat numai cu guma in gura
)
ciorba de costita acrita cu zeama de varza
niste alune crude
iarasi un polonic din ciorba de mai sus
5 chiftele
pe seara o jumate de felie de paine cu 2 lingurite de gem
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
dinubebe spune:
Buna fetelor, iata ca am revenit si eu. De fapt, nu am fost plecata, ci doar retrasa, izolata si extrem de demotivata...Pentru ca ...de la faimoasa mea slabire de 8 kg, cantarul meu a aratat fix a doua zi cu 2,5 kg mai mult (adica de la 104,3 la 107 a doua zi). Fara sa fac nimic altceva sau ceva nemonti. Plus ca 2,5 kg pe zi era totusi enorm si daca as fi consumat numai prostii grase , dulciuri si alte asemenea complet nepermise.
In fata unui asemenea dezastru, cel mai greu mi-a fost sa duc mai departe dieta. Incepeam deja sa cred in principiul ca "oricum eu nu slabesc mai mult, orice dieta as tine", iar curba motivatiei si entuziasmului meu se prabusise total. Am incercat sa gasesc o explicatie posibila (care probabil ca e o aberatie din pct de vdr medical) in faptul ca vreo 5 zile, in care am slabit undeva la 1,5 kg per total, fusesem cumplit de deranjata la stomac, asa ca am fost nevoita sa schimb ceaiul, moment in care s-a reparat stomacul, dar am si inceput sa reiau din kg pierdute. Iar eu am incercat sa explic urcarea vertiginoasa prin faptul ca organismul meu se deshidratase si acum recupera. In orice caz, au urmat cateva zile de letargie, in care mi-a revenit ideea cu chirurgia la care am renuntat inca o data gandindu-ma la costuri, am cautat noi diete si retete minune, si nu m-a mai preocupat deloc cat de monti mai erau mancarurile mele. Macar de data aceasta nu am mai plusat cu nimic la greutate. Eram frustrata si dezamagita, si cel mai rau ma supara faptul ca nu aveam nici o explicatie. Erau totusi 2,5 kg intr-o singura zi...zi in care nu schimbasem nimic in afara de ceai. Atat. Si se mai chema si ceai de slabit (perfect figura - celmar).
Dupa cateva zile, in care v-am tot citit pe aici si am vazut ca erati tot mai entuziaste si mai vioaie, dupa ce am vazut si siteul de pe slabute.ro cu numaratul caloriilor, mi-am mai facut si eu curaj si am revenit la monti, de data asta si numarand caloriile. Am fost mereu "cu ochii pe voi" si m-am bucurat mult pentru vestile voastre bune, pentru care va felicit din toata inima, si am tras cu ochiul si la meniurile voastre, ca sa nu mai zic ca am si facut mancarea aceea la cuptor cu ficatei, ardei si ceapa. Acum monti pare ca a inceput sa dea iar roade, sunt din nou la 105,3 kg, dar tot stau cu teama ca va veni iar ziua cand cantarul meu se va ambitiona sa-mi pluseze cateva kilograme. Usor usor, am inceput si eu ceva sport, la bicicleta si tae bo, dar nu prea mult, ca nu ma duc balamalele si uneori ma mai tempereaza si ciocul acela din calcaiul stang, mai ales acum de cand s-a racit vremea...Intre timp am renuntat complet la ceai, si beau numai apa, dupa ce am si citit pe la irinareisler ca nici nu se bea ceai in zilele cand se consuma carne.
Una peste alta, dupa toata "tragedia", am scotocit prin psihicul meu dupa ultimele farame de ambitie si m-am repus pe regim, un monti cu mult mai putine calorii de data asta, ca pare o cale ceva mai sigura.
Meniul pe azi: pomelo (1 jumatate) pe la 8,30, urmeaza micul dejun la 10 iaurt milli 0% (200 g) cu 30 g fulgi secara, pranz: 250 g mancare ficat+ardei+ceapa la cuptor, cina: probabil tot pomelo (cealalta jumatate) sau 1 grepfruit. PLus apa. Multa apa. Minimum 8 cani de 270 ml.
Daca ma mai primiti, va mai tin la curent, eu oricum intru sa va citesc. Mai ales de cand tonusul vostru l-a influentat si pe al meu si m-a readus pe calea monti.
Va pup si va doresc un week-end cald.
Cu drag, Loredana
ymca spune:
loredana, ma bucur ca ai revenit si suntem aici sa-ti tinem moralul ridicat
puisorul, chiar din ala gros a fost (dar de pui, nu taranesc; dar gata, mi-am satisfacut pofta si pana la anul nu mai imi trebuie. oricum m-a vazut soacra mancand din el si mi-a povestit cum cainelui unei cunostinte de-a ei ii cadea blana si veterinarul i-a explicat ca de la consumul acestui aliment din care serveam eu linistita[:D. am linistit-o spunandu-i ca blana mea rezista la tratamente si mai dure de-atat
)
melany, nu te injura nimeni...ai adaugat o perspectiva noua, mai ales pentru fetele aflate pe ultimii 20m si care trebuie se impulsioneze cumva acul cantarului. oricum, uite chiar si eu care tot zic ca ma despart cumva de monti, tot pe langa el ma dau. ca totusi, pe organismul meu, a dat cele mai bune rezultate pe termen lung. iar pentru mentinere este superb.
valentinag, mi-ai facut pofte de paste integrale...si mi-am cumparat si eu ieri. astept acum sa se faca weekend ca sa le prepar. tinem pumnii sa fie cu minus luni.
eu in seara asta particip la un cocktail, maine la un botez, asa ca voi fi, modern spus, dietetically challenged
. cred ca duminica tin post negru.
deci eu ma antrenez intens pentru maratonul din weekendul asta. doream sa particip la cursa populara, si de saptamana trecuta alerg pe banda 4km si incerc sa-mi imbunatatesc timpul...si ritmul cardiac
. desi cu botezul nu stiu cum sa fac sa ajung...oricum, antrenamentul merge bine si la urmatoarea cursa organizata voi fi in prima linie.
Androix spune:
Sa nu ma injurati dar vin cu o idee, daca va place si voua ar fi super. Vreti sa mancam toate la fel? adica acelasi meniu? Ideea vine de la faptul ca eu calc stramb cel mai adesea pentru ca nu am un plan stabilit dinainte. Si in al doilea rand de la faptul ca nu prea mai stiu ce sa gatesc. Incredibil cat de inrobiti suntem de cartofi! Asta e concluzia la care am ajuns eu.
In concluzie: mai puneti va rog o data site-ul de numarat calorii si daca va incanta ideea mea haideti sa propunem retete pe zile, pentru o saptamana intreaga in avans, ca sa avem timp de eventuale cumparaturi.
Daca nu, never mind, dar numa i=uitati cu linku de numarat, Melany parca tu l-ai dat 
Eu nici acum nu am dat ce am pus toata vara. Am pus 5 kg in 5 luni si abia dadui jou unul singur. Fac si eu un program de exercitii cu cindy crawford, o veche cunostinta de-a mea si cred ca de la asta se trage, ca de mancat mananc destul de haotic.
Va pupacesc pe toate si va doresc soare in suflet ![]()
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux
Andreea mama de Filip si Georgia
maya_m spune:
colegele mele de suferinta
[asa-mi trebuie daca am sperat sa-i treaca raceala fara antibiotic stiind ca niciodata n-am scapat fara]iar eu se pare ca sunt meteodependenta mai ceva ca o babeta de 89 de ani ...in fine ,despre monti pot sa va spun ca l-am tinut la extrem si ieri si alaltaieri am fost pe cruditati si mere..nu am avut timp sa mananc si nici chef sau pofta[asa mi se intampla de fiecare data cand mi-e bebelu' bolnavior]..chiar acum ''as we speach''iau cina -um mar si-o paraLOREDANA nu dispera ai muuulta rabdare si sa mananci conform chiar daca n-ai rezultatele visate...chiar daca scadem cu viteza melcului e bine ca totusi mergem in jos,nu
cu conditia sa-mi doresc din tot sufletul...si crede-ma asta e reteta testata
ANDROIX stii ce-ar fi fain-daca la meniurile prestabilite ar calcula MELANY caloriile
hai ca ies , va pupacesc pe toate

alayna spune:
Revin si eu dupa o mica pauza,vreau sa ma tin serios de Monti,am cam stagnat in ultimele saptamani ,greu se mai misca acul cantarului
Am in plan o rulada de pui la cuptor,am s-o umplu cu niste legume,dar se pot pune niste felii de cascaval sau mozarella light??????Carne cu branza?E permis?Merge in M0nti???
Astept raspunsul vostru !!
Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love 
puisorul spune:
Buna seara iubitelor 
Alayna, welcome back
. Merge carnea cu branza asa ca fa rulada linistita.
Maya, pupam bebelu sa se faca bine 
Lore, nu te da batuta pt ca rezultatele vor aparea. Sunt aici fete care au slabit zeci de kg deci se poate.
Melany, stai linistita
. Eu stiam ca nu e chiar in regula ce mult mancam asa ca acum urmaresc un pic si cantitatea. In rest, fidela monti ma declar 
Ymca, bafta la maraton daca te incumeti maine 
Androix, site-urile sunt slabute.ro si calorii.oneden.com. Maine revin si cu idei de meniu.
Apropo de numarat calorii: nu cred ca e o idee buna pt cine are de slabit multe kg. Cum a zis si Melany, si monti si calorii e destul de greu. Eventual asa o perioada scurta pt a impulsiona cantarul. Eu nu cred ca le-as putea tine combinate a la long pt ca mancarea e cam putintica
.
Meniu ieri:
MD: branza de vaci cu o feliuta de somon afumat si gogosar
P: spaghete integrale cu somon afumat si usturoi
C: mazare cu ochiuri
Azi:
MD: wassa homemade cu salata de vinete si rosii
P: mazare
C: tocanita de ciuperci cu castraveti
O seara frumoasa. Eu ma bag la nani 
Ani de
Stefana (23.01.2008)