MONTIGNAC (126 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

si eu fac ficatei in mai multe feluri
ficat cu bacon : pun pe bacon niste usturoi tocat , ficatelul , rulez si pun o scobitoare .... ii pun pe hartie de copt intr-o tava si bag la cuptor .. sunt deliciosi
sau
ficat cu legume: in tava de yana pun ficat, cepa, ardei ... frunze putina apa .... superrrrr se coace
sau
pateu:pun la fiert niste carnita de pui , ficat si ceapa ... se toaca marunt cu blendarul ... si se adauga si putina apa in care a fiert ficatul ... superrrr iese ... se poate pune si putin unt ....

ce sa va mai spun despre mine ..... ???

sunt disperata , vreau si eu sa scad sub 70 si nu reusesc , nu pot sa merg la sala pana ma redresez cu banii , doamne de 200 lei mi-am luat ieri medicamente pentru problemele gineco sper sa si treaca

am comandat mobila de bucatare care m-a costat o avere .... asta e alt subiect da nah , o sa incep sa ma misc pentru ca fara nu merge ... acasa fac din ce in ce mai rar

azi vreau sa-mi pun muraturi cu saramura doar ... nu-mi plac cu otet plus ca-s cu zahar si nu-s monti

tot azi vreau sa-mi bag florile de pe terasa pe casa scarii ... cu potopul asta imi ingheata toti leandrii , muscatele .... ce schimbari de temperatura si-n casa nu dau astia caldura, inca

pusici

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Merci Andanii, o sa incerc varianta cu ceapa si ardei.Sa vad cum ies la cuptor.

Imi pare rau ca aud ca nu sunt fonduri pt sla.TREBUIE sa te mobilizezi insa pt acasa.
Te pup si sanatate.
Ce ti-a dat de la gineco?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui melany72

Merci Andanii, o sa incerc varianta cu ceapa si ardei.Sa vad cum ies la cuptor.

Imi pare rau ca aud ca nu sunt fonduri pt sla.TREBUIE sa te mobilizezi insa pt acasa.
Te pup si sanatate.
Ce ti-a dat de la gineco?

nu mai sunt fonduri pentru ca m-am avantat in comandarea mobilei de bucatarie care ma costa o galeata de bani si-acuma trebe sa strang cureaua putintel o sa ma redresez si o sa merg la sala, probabil din ianuarie ... imi face bine bine si la psihic si fizic binenteles

of mi-a dat o gramada de chestii , nici nu le stiu din cap pe toate .... sper sa ma faca bine .... in 9 noi o sa merg la control sa vedem daca si-au facut efectul

azi ciorba am papat ... am inceput sa reduc portiile ca nu se mai poate .... pe maine nu stiu ce o sa mai gatesc .... inventez io ceva diseara aaaa si am papat si chifla cu iaurt ... a inceput sezonul painicilor de casa .... a venit ffrigul si ador sa fie cald si sa miroasa a paine in cuptor ....
ooooo sunt fericita ca o sa am cuptor nou electric incorporat in mobila noua si o sa fiu in stare sa gatesc chestii cu grade, minute ....

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Fetelor, bun gasit!

Ma ghidez si eu dupa motignac, nu pot spune ca il tin 100% ca imi mai scapa manutza in sertarul cu bunatati, dar am si eu niste intrebari la voi... organismul meu reactioneaza putin mai ciudat, sau poate doar mi se pare mie. De cand am trimis amidonul la origini, incep sa ma balonez de la aproape orice, mai ales cand nu combin cu proteine. Adica ma balonez si de la legume preparate (clasicele fasolici, mazarea, lintea sau naut, dar si legume mai pamantesti ca dovleceii, vinetele, chiar si nectarine), nu prea mai stiu ce sa mananc, mai ales ca mai tin si zile de post. Mi-au mai ramas ciupercile, slava domnului
Inca ceva: voi va ingrasati de la fructe? La mine e dezastruuuuu, ma termina, cred ca daca as manca numai fructe m-as face cat cladirea.

Androix, ia uite unde te-ai ascuns...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

ANDANII pe tine nu te termina psihic mirosul de paine calda pe mine DA

faina reteta de pateu-trebuie pusa in practica
MIKKA si eu am aceeasi problema cu fructele-ma tin pe loc si asta ma scoate din sarite

Mergi la inceput

da a frucntele, mai ales strugurii, perele, piersicile abia astept citricele care dizolva cat de cat grasimile ... zic io

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata cu proaspata.

Uitati ce subiect am gasit la umanitare http://www.gandul.info/reportaj/ultimele-9-zile-care-o-mai-pot-salva-pe-anamaria-4980083. Haideti sa o ajutam fiecare cat poate. Mai are doar 9 zile

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Pana la ora asta nu a scris nimeni nimic?

Haideti ca sparg eu gheata. Puneti majoretele in functiune pt ca am ajuns la ultima greutate din tabel. Adica mi-au trebuit 3 luni sa dau jos ce am pus in Turcia intr-o saptamana .

Sunt asa de incantata de numaratul caloriilor . Chiar cred ca functioneaza mai ales la fetele aflate pe ultima suta de metri sau care stagneaza de mult. Bineinteles ca alaturi de monti

Andanii, important e sa te vindeci de urateniile alea . Ti-ai luat deja cuptor? Eu tot caut de vreo doua luni, dar imi trebuie musai inox, musai antipata, musai electric si musai ieftin . Problema e ca nu s-a inventat inca

Melany, mi-ai facut pofta asa ca azi am executat ficatei de pui.

Somleac, nu te lua dupa oglinzile din magazine. Nu stiu cat de slaba sau tonifiata ar trebui sa fii ca sa arati bine in ele

Mika, bine ai venit alaturi de monti. Fructele intr-adevar cam ingrasa, cat despre balonat nu prea stiu ce sa iti spun pt ca nu am avut probleme. Eventual incearca sa bei kefir sau iaurt poate se regleaza tranzitul.

Lore, nu ne mai zici nimic?

Ymca, am fost la concert dar mai mult am fugit dupa pitica . Ea aprecia doar aplauzele cand se oprea sa bata si ea din palme

Meniul de azi:
MD: omleta cu somon afumat
P: ficat de pui prajit cu legume mexicane
C: mancare de praz cu masline

O zi frumoasa si monti

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

puisorul, felicitari. Acum poti sa pleci linistita in concediul de iarna mai vorbeste-mi despre calorii ca poate ma mobilizez si eu si succes in gasirea cuptorului ideal! noi weekendul trecut am fost la teatru cu amandoua si spre uimirea mea, a stat chiar si cea mica pe scaun timp de 45 min. dar la concert nu am testat-o inca.

scriu mic ca poate trece neobservat. am atins aseara apogeul decadentei mele culinaro-dietetice: parizer!!! cu paine bineinteles. am mentionat in timpul zilei ca seara voi beneficia de o cina surpriza. asta a fost. parizer cu paine.

andanii, sa ne spui cand e gata mobila ca sa sarbatorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Pana la ora asta nu a scris nimeni nimic?

Haideti ca sparg eu gheata. Puneti majoretele in functiune pt ca am ajuns la ultima greutate din tabel. Adica mi-au trebuit 3 luni sa dau jos ce am pus in Turcia intr-o saptamana .

Sunt asa de incantata de numaratul caloriilor . Chiar cred ca functioneaza mai ales la fetele aflate pe ultima suta de metri sau care stagneaza de mult. Bineinteles ca alaturi de monti

................
Somleac, nu te lua dupa oglinzile din magazine. Nu stiu cat de slaba sau tonifiata ar trebui sa fii ca sa arati bine in ele

Dar cat ai luat soro...de ti-au trebuit 3 luni?

E cam greu si Monti si calorii, a mai incercat cineva si nu prea a iesit la liman, mai valoarea asta mica de calorii...te privezi prea mult.

SOmleac, aratam rau in oglinda de la magazin din cauza luminii din cabina.Stai linistita.

Eu am facut ficateii cu ceapa, ardei, rosii ...la cuptor.

Azi am facut ciorbita de fasole cu costita afumata, chiftelutze de pui.Bine ca mi-am amintit ca e sarbatoare si nu am bagat la spalat.

Mergi la inceput