MONTIGNAC (126 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata la amiaza

Maya, ma bucur ca ramai alaturi de noi

Melany, la noua greutate de 55.4 mi-a iesit ca daca consum 1150 calorii voi slabi 0.5 kg pe luna . Ficatul eu il fac cel mai frecvent prajit alaturi de legume mexicane. E bun cum a zis si Maya, cu ceapa multa si piure de cartofi.

Un fel de clatitute cum ai incercat tu ii fac eu fetitei mele. Eu mai pun un pic de fructoza, un pic de drojdie si le las o jumatate de ora dupa care le prajesc. Sunt foarte bune si una din mancarurile preferate ale piticei.

Meniul de azi;
MD: cafea, o cutie de perle de branza cu smantana Dorna si 2 felii mici de wassa
P: piept de pui la gratar cu salata de andive, salata iceberg si rosii
C: orez basmati cu scoici

O zi frumoasa si monti

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

eu nu mananc ficatei decat prajiti - pana se ard si se fac negri - in ulei. am incercat metode dietetice cand pregateam la diversificare, dar nu mi-a placut nimic fiert sau la cuptor. deci n-am mai consumat in ultima vreme.

azi am ton in suc propriu cu lotul meu de lamai zemoase.
ciorba de legume mai incolo.
pentru seara, supriza totala. ce mai ramane prin frigider.

melany, tu mai ai putin si te apropii de greutatea mea tinta asa ca eu momentan traiesc prin tine bucuria acestui fapt.

puisorul, cum a fost la concert la cleopatra? v-ati mai dus? ce rapid s-au strans cele 1270 calorii. si eu sunt amatoare de ceaiuri si-mi plac si seturile de ceai interesante...undeva beam ceai si ti-l aduceau cu o clepsidra mica ca sa stii cat sa lasi pliculetul; ultima oara am baut un ceai si farfurioara corespunzatoare canii nu avea pe mijloc gaura aia unde se pune cana, ci intr-o parte...ca pe margine sa poti sa pui plicuri de zahar, un biscuit, etc/. momentan sunt pasionata de menta...tot ce are menta de demential

andanii, esti bine?

maya, inca 6 minute pana la ora 12! pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

merci YMCA a iesit delicioasa asa cum ma asteptam daaaar...nu stiu de ce cate o boaba a ramas mai nefiarta ca doar le-am pus la impuiat de cu seara si le-am fiert bine aproape pana la flescaiala

nici mie mu-mi plac ficatei da' ispitele mele- 2 la numar-ar manca in fiecare zi asa ca sunt nevoita sa fac ca vreau ca nu vreau..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele!
N-am mai scris,ca n-aveam ce,am bagat interzisuri la greu,coarda nu mai sar ca m-a luat iarasi spatele,in schimb am muncit la mosie,pe branci,macar atat!
La servici e naspa...azi au anuntat ca renunta la cei care au cumul,urmand ca in lunile urmatoare sa inceapa sa dea afara si din noi,e o situatie tare nasoala,sper sa nu fiu pe vreo lista curand...
Ieri am mancat asa:
un iaurt mic,0%cu un covrig
ciorba de purcel si 2 ficatei
cateva seminte
2 mere si 2 piscoturi de sampanie

Azi asa:
un strugure si un mar
3 ficatei cu 2 castraveciori
diseara costita la cuptor si omleta cu salata de rosii

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya_m

MELANY depinde cum vrei sa-i faci mai dietetici..sau nu..daca vrei mai nesanatos poti sa-i faci pane sau rulati in bacon si prajiti..daca nu vrei batai de cap[cum nu vreau nici eu] ii pui cu ceapa intr-un vas de yena si la cuptor cu ei-simplu ,rapid si nu trebuie sa tot amesteci in ei...

Evident mai dietetici.Uite la cuptor nu stiam...ii faceam in tigaie, tot asa ianbusiti.Multam

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Buna dimineata la amiaza

Maya, ma bucur ca ramai alaturi de noi

Melany, la noua greutate de 55.4 mi-a iesit ca daca consum 1150 calorii voi slabi 0.5 kg pe luna . Ficatul eu il fac cel mai frecvent prajit alaturi de legume mexicane. E bun cum a zis si Maya, cu ceapa multa si piure de cartofi.

Un fel de clatitute cum ai incercat tu ii fac eu fetitei mele. Eu mai pun un pic de fructoza, un pic de drojdie si le las o jumatate de ora dupa care le prajesc. Sunt foarte bune si una din mancarurile preferate ale piticei.

Meniul de azi;
MD: cafea, o cutie de perle de branza cu smantana Dorna si 2 felii mici de wassa
P: piept de pui la gratar cu salata de andive, salata iceberg si rosii
C: orez basmati cu scoici

O zi frumoasa si monti

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Eu trebuia sa pun mai mult ou ca sa iasa mai moi...dar dupa ce aseara le declarasem ..un mare fas, dimineata au fost ok.Probabil s-au inmuiat toate semintele alea.

Cam putinele calorii...dar ai setat si miscarea? Adica aia cu moderat, sedentar...etc?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ymca

melany, tu mai ai putin si te apropii de greutatea mea tinta asa ca eu momentan traiesc prin tine bucuria acestui fapt.

Asta e tinta si a ta? 65??

Pai hai sa ne apropiem impreuna atunci!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Buna fetele!
N-am mai scris,ca n-aveam ce,am bagat interzisuri la greu,coarda nu mai sar ca m-a luat iarasi spatele,in schimb am muncit la mosie,pe branci,macar atat!
La servici e naspa...azi au anuntat ca renunta la cei care au cumul,urmand ca in lunile urmatoare sa inceapa sa dea afara si din noi,e o situatie tare nasoala,sper sa nu fiu pe vreo lista curand...
Ieri am mancat asa:
un iaurt mic,0%cu un covrig
ciorba de purcel si 2 ficatei
cateva seminte
2 mere si 2 piscoturi de sampanie

Azi asa:
un strugure si un mar
3 ficatei cu 2 castraveciori
diseara costita la cuptor si omleta cu salata de rosii

Ooooo, doamna, dar ce dieta tineti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

eu vreau sa ajung la 66...momentan si un 69 m-ar multumi...orice sub 70 ar fi un vis devenit realitate! dar sunt blocata in 71-72 de cateva luni si am perioada de scadere, urmata de botez/nunta/petrecere/concediu/zi de nesimtire care ma face sa cresc din nou. deci oscilez intre kg astea, dar sunt inca multumita ca ma mentin aici; incerc sa tonific ce exista si sper sa mai slabesc acum ca vine iarna si in afara de pomelo nu mai mananc alte fructe.

nu vreau sa ma abtin de la multe mancaruri, sa am frustrari majore pentru ca ma cunosc si stiu ce se intampla cand renunt la reguli. asa ca eu as fi multumita si cu 1 kg pe luna dat jos. astept acum rezultate de la castroanele mele mici.

deci sunt mult in urma ta, asa ca voi lupta spre tinta apropiata tie dar cu un delay de 6 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ymca

eu vreau sa ajung la 66...momentan si un 69 m-ar multumi...orice sub 70 ar fi un vis devenit realitate! dar sunt blocata in 71-72 de cateva luni si am perioada de scadere, urmata de botez/nunta/petrecere/concediu/zi de nesimtire care ma face sa cresc din nou. deci oscilez intre kg astea, dar sunt inca multumita ca ma mentin aici; incerc sa tonific ce exista si sper sa mai slabesc acum ca vine iarna si in afara de pomelo nu mai mananc alte fructe.

nu vreau sa ma abtin de la multe mancaruri, sa am frustrari majore pentru ca ma cunosc si stiu ce se intampla cand renunt la reguli. asa ca eu as fi multumita si cu 1 kg pe luna dat jos. astept acum rezultate de la castroanele mele mici.

deci sunt mult in urma ta, asa ca voi lupta spre tinta apropiata tie dar cu un delay de 6 luni

Sa stii ca politica pasilor mici e cea mai buna!

Eu nu ma abtin decat la dulce,asta pt ca-mi cresc carbohidratii.Mai inventez si eu cate ceva sa gust, daca mi-e pofta mananc.Si totusi am dat jos. Deci sportul face cat 10 diete la un loc.
Am avut acum 2 saptamani cu zero sport, nu am avut timp/chef si totusi am reusit sa mai scad putin.

Hai ca putem, impreuna putem, separat ne mai infranam din avantul din fata frigiderului.

O sa am un alt plan la 65kg, care mi se pare mai greu...sa ma las de fumat.

Mergi la inceput