MONTIGNAC (126 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 15
melany72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ymca melany, am mancat unt de arahide in niste mancaruri gatite...dar asa simplu, pe paine, niciodata. ma mai gandesc daca voi gusta! |
Cum adica in mancare...eu numai sandwich stiu...hmmmm..nu stiu daca mi-ar place.
Pup slabutza mincinoasa de soacra!
Tare cu roseata.Si eu ma inrosesc la cardio.
melany72 spune:
| citat din mesajul lui maya_m Mama mama fetelor da' mult ati mai scris ...MELAnY esti de admirat la cate calcule faci zilnic..n-as reusi nicicum[:D |
He, he...nu fac eu calculul ca as inebuni, face programul.
Eu doar cantaresc cantitati .Si la mancarea gatita tot cam asa.Si asta de un an si o luna!
Fetelor am avut un weekend plin, am avut 2 petreceri unde nu prea mi-au placut bucatele.Asa ca am mancat la ambele tort.Unul din ele facut de mine (ala cu 3 feluri cioco de pe culi).
sambata dimineata aveam 67.8kg!

Va doresc o saptamana usoara si frumoasa.
puisorul spune:
Maya, mergi mai departe cu monti parerea mea. Cea a Irinei Reisler mi se pare o dieta greu de tinut si nu foarte sanatoasa.
Melany, stii ce nu inteleg eu? Cum aflu cate calorii sa consum ca sa slabesc? Uite aici o simulare a unui meniu si consum caloric zilnic. Deci sa inteleg ca , cu acest meniiu ( respectiv calorii ingerate) pot slabi 4 kg pe luna? Oricum am inceput sa vorbesc singura cand am vazut cate calorii are ciocolata neagra si musli
. Clar va trebui sa lucru si la cantitati.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
melany72 spune:
| citat din mesajul lui puisorul Maya, mergi mai departe cu monti parerea mea. Cea a Irinei Reisler mi se pare o dieta greu de tinut si nu foarte sanatoasa. Melany, stii ce nu inteleg eu? Cum aflu cate calorii sa consum ca sa slabesc? Uite aici o simulare a unui meniu si consum caloric zilnic. Deci sa inteleg ca , cu acest meniiu ( respectiv calorii ingerate) pot slabi 4 kg pe luna? Oricum am inceput sa vorbesc singura cand am vazut cate calorii are ciocolata neagra si musli . Clar va trebui sa lucru si la cantitati. Ani de Stefana (23.01.2008)Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery Cum se topesc kilogramele |
Uite aici calculezi: http://calorii.oneden.com/calculator-calorii/
melany72 spune:
Andanii, am uitat de tine .Trec toate...asa am patit eu anul trecut cand m-am intors din concediu...nu puteam sa fac Papanicolau de ce gasisera prin secretie.Am facut tratament si am repetat Papanicolau.
Fetelor, eu mi-am facut si o analiza de detectare daca am HPV in corp.Nu e chiar corecta exprimarea dar e folositoare.Stii voi, ala care da cancerul la col (unele radacini), nu am.Daca aveam trebuia sa mai fac o analiza scumpa sa vad daca e din radacinile alea periculoase.
Analiza de mai sus m-a costat vreo 250 roni dar mai bine sa previi decat sa te trezesti...prea tarziu.
Cautati-va fetelor, nu lasati sa treaca atata timp.
Va rog io!![]()
puisorul spune:
Repede-repede sa scriu meniul de azi ca plecam la cumparaturi:
MD: -2 bucatele de cioco neagra( sunt aproape obligatorii cand ma ridic din pat)
- cafea decofeinizata, musli cu kefir
Gustare: un pumn de migdale crude
P(pe la 17): salata cu naut, castraveti murati, ton si ceapa
C: un ceai( am descoperit in mall un magazin de ceaiuri nou deschis si care au niste varietati absolut speciale; mi-am cumparat deocamdata un ceai de relaxare cu mandarine
)
Si uite asa se adunara 1270 de calorii 
Mai raportez si 50 de minute de tae bo si ma apropii cu pasi repezi de ultima greutate din tabel 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
melany72 spune:
Puisoare, cat ti-a iesit ca trebuie sa consumi ca sa slabesti.DAca au iesit 1200 nu manca mai putin, umbla doar la "calitate".
Am incercat azi sa consum din merele de pe masa si am amestecat mere rase cu faina de in, faina de migdale, ou si un pic de musli rasnit.A iesit un rahat, am uitat sa pun putin indulcitor.
Sunt mancabile, evident le-am pus gramajoare in cuptor, dar nu ma dau pe spate.
Poate mananc dimineata.
Azi in sfarsit am reluat sportul.Deocamdata 40 min de cardio.
O seara placuta tuturor.
melany72 spune:
Hai, sus, trezirea!!!
Ia ziceti voi cum faceti ficateii de pui...ca azi am in program si astept sugestii.
maya_m spune:
Ce pustiu e pe-aici
adio monti dar raman cu tine
toate fetele
maya_m spune:
MELANY depinde cum vrei sa-i faci mai dietetici..sau nu..daca vrei mai nesanatos poti sa-i faci pane sau rulati in bacon si prajiti..daca nu vrei batai de cap[cum nu vreau nici eu
] ii pui cu ceapa intr-un vas de yena si la cuptor cu ei-simplu ,rapid si nu trebuie sa tot amesteci in ei...