MONTIGNAC (126 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Tot eu sunt

Se pare ca nu a influentat cantarul inghetata de ieri .

Andanii, important e sa te tratezi acum si sa treaca discomfortul

Ymca, deci daca vii la Cluj sigur o sa te recunosc .

Maya, ma bucur ca au inceput sa curga complimentele . Asta te va tine in priza

Azi deja am fost o tura in parc,ne-am dat cu sareta cu ponei, cu masinutele, si acum tre sa fac papa: peste prajit cu legume mexicane. Ar trebui sa fac si un pic de sport dar numai daca reusesc sa adorm piticul atomic care se pare ca nu vrea sa doarma cu taica-so .

Iar diseara mergem la concert cu Cleopatra si Pavel Stratan. Va fi in mall si cred ca o sa fie o nebunie

Va pup si o duminica frumoasa in continuare

Am uitat sa va zic de marea hotarare pe care am luat-o azi: tin monti in continuare dar numar si caloriile. Poate asa se dau duse si ultimele 4 kg

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

asa m-am gandit si io ,sa am grija si la calorii, vad ca ma mentin doar cu acelasi stil cu care am slabit 20 kg .... trebe schimbat ceva

azi peste pe sare ... salau , delicios ce mai ... si cu salata de rosii, ardei , castraveti, ceapa

iar ati incetinit scrisul

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Andanii, asa se intampla in weekend . Nu au timp fetele de net...

Eu am gasit un calculator de calorii pe slabute.ro. Mai am inca nelamuriri dar o astept pe Melany la descusut

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

PUISORULE ANDANII parca ne-am vorbit-si la noi tot peste a fost azi....eu azi am dat peste dieta irinei reisler-zicea ca a slabit intr-un an 40 si ceva de kg tinand o disociata 3zile vegetale urmate de 3 zile de proteine....daca maine dimi nu misca cantarul s-ar putea sa incerc o saptamana sa vad daca or sa apara rezultate

Mergi la inceput

ia vedeti si voi

http://www.irinareisler.ro/2009/08/21/regimul-disociat-3-zile-vegetale-3-zile-proteine-animale/
daca nu cumva stiti despre ce e vorba.... io sunt mai noua in bransa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut,
eu tot asa Monti cu abateri majore, nu le dau nume sa nu-mi fac pacate cu fetele silitoare.

Am intrat si eu pe adresa cu regimul disociat, mi se pare interesant si usor de tinut.

Oricum eu nu mai vreau sa slabesc , cel putin o vreme. Am intrat vineri intr-o cabina de proba si cand am vazut cum imi atarna m-a luat groaza. Decat slaba si lasata, mai bine grasa si tapana. Zic eu. Asa ca pana nu reusesc sa-mi aranjez carnurile o las mai moale cu slabitul. Asta nu inseamna ca renunt la Monti pe care efectiv l-am adoptat ca stil de viata.

Spor la slabit fetele si o zi conforma.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

buna dimineata tuturor! si afara ploua, ploua, si-i trecut de ora 9...

n-am scris in weekend, dar v-am citit, astfel incat sa pot raspunde cuminte azi.

andanii, bine ca le-ai descoperit si tratare usoara! sa treaca si sa nu se mai intoarca!

androix, nu ma ascund si nu mint, dar omit sa spun unde am fost. si daca tot omit sa spun, nici nu le arat alte indicii (gen rucsac). in acest an al vietii mele am invatat sa fiu mai diplomata...am remarcat ca in zilele in care ies cu sacul in spate si plec la birou...lumea e constienta de faptul ca merg la sala, si cand ma intorc gasesc o atmosfera incarcata in apartament. nu mi se spune nimic in mod direct, dar mi se transmit diverse mesaje: prin sot (de ce ati mai facut copiii astia daca tot nu stati deloc cu ei?), prin comportament (cand intru in casa, soacra e deja imbracata, la usa, cu cheile de la masina in mana, si doar ne salutam si ea dispare intr-o vizita prelungita, adica nu numai eu am dreptul la viata sociala, dar si ea), prin diverse alte reguli si eventual conflicte care apar fix la 1-2 zile dupa ce am iesit eu cu amaratul ala de rucsac. si-atunci evit sa le dau senzatia ca merg la sala...si toata lumea e fericita.

cu jucariile am facut altceva...cand m-au suparat ca n-au vrut sa stranga le-am pus in saci si le-am scos in fata apartamentului si-am zis ca le dau la alti copii. si-au venit mamaie si tataie, speriati ca ni le fura cineva, si le-au dus la ei in apartament. dupa aceea au inceput sa le aduca rand pe rand, pana cand s-a umplut iar casa.

alinam, multumesc pentru ca ma citesti cu placere. si eu pe tine, dar in ultima vreme ai fost laconica. astept sa te eliberezi pe la munca ca sa devii logoreica.

maya, mie mi se pare grea dieta irinei reisler; eu tot pe monti+ aproximat calorii as merge; sau de fapt pe monti in vase mici; as micsora efectiv portiile si atat. intr-o prima faza. dupa aia as mai vedea. si ma bucur enorm pentru noul look care s-a lasat cu complimente...la mai mare (sau de fapt urarea corecta este la mai mic)!

somleac, eu intotdeauna te-am tinut de slabuta...nu-mi aduc aminte detalii privind kg si cm dar stiu ca asa mi-ai ramas in minte. oglinzile din cabinele de proba sunt moartea pasiunii! te-ai uitat odata in ele si nu te mai dezbraci 5 ani...ar trebui sa faca ceva cu ele.

in weekend am mancat putin si prost. ca mese monti am avut doar pranzul de sambata cand am mancat somon cu lamaie, si pranzul de duminica cu varza calita. in rest abateri si niste fructe, dar n-am exagerat cantitativ.

de azi meniul meu va arata zilnic asa:

mic dejun: ceva, ce voi gasi
pranz: ciorba de legume + piept de pui la gratar
cina: salata de vinete sau salata verde cu ton si lamaie

ca gustari, m-am luat dupa voi, si-am cumparat niste migdale crude.

Mergi la inceput

fete siluete

am inceput cu dreptul saptamana asta cantarul mi-a aratat in sfarsit 86ceea ce-i bine daaaarr...ma cam enerveaza ca a fost nevoie de 2 saptamani ca sa se duca 1 amarat de kg
dimi mi-am facut un ochi cu un patratel de cascaval
la pranz am gratar de piept de pui cu salata de varza iar cina o sa fie ceva usor -ori cateva fructe[cum a fost si ieri]ori o salata de rosii cu gogosari
YMCA asa e, urarea corecta e la mai mic-mai am muuuult si bine pana sa arat acceptabil dar faza tare e ca pt cei care ma vad mai rar diferenta e uriasa 113-86 e ceva si nu se pot abtine sa nu ma
am niste boluri mici si adanci si in alea imi pun ciorba -intra cam 2 fie 3 polonice cu totul si io imi pun jumate deci nu-s portii mari
de aprox.calorii nu m-apuc ca stiu ca n-o pot scoate la capat cu ele iar asta cu disociatul nu sunt sigura ca mi se potriveste-as muri incet in alea trei zile fara vegetale..de-aia m-am apucat de monti ca mi s-a parut sa fie cea mai echilibrata si mai flexibila..nu stiu inca ce-o sa fac... pe mine de obicei ma iau tacanelile de la o zi la alta-cum a fost si cu monti-martea citesc / miercurea deja sunt la dieta
vape toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andanii

unde faci tu calculele astea melany , zi si la baba ....

http://calorii.oneden.com/
Habar nu am daca e voie sa dau link-uri din astea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Melany, e un program cu care calculezi caloriile? Chiar as fi curioasa cat consum intr-o zi.

E un program f bun, mai sus care se largeste ca baza de date in fiecare zi.Contribuie lumea...

Mai poti folosi calorieking.com.

Mergi la inceput