MONTIGNAC (126 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 13
maya_m spune:
Mama mama fetelor da' mult ati mai scris ...
MELAnY esti de admirat la cate calcule faci zilnic..n-as reusi nicicum
merci PUISORULE de tip
.... am mai intrat pe culinar da' ii periculos rau la ce de bunatati sunt pe-acolo..AZI micul dejun-iaurt cu wassapranz-salata de vinete cu rosiiinca nu stiu dar in orice caz o salata ..ma gandesc ca nu mi-am facut de mult una de morcovi cu telina si mar
..si chiar mi s-a facut un dor subitm-am gandit ieri sa-mi schimb ziua oficiala de cantarire-din sambata in lunea ca sa nu mai fiu tentata duminica sa ma ''premiez ''nici macar cu o imbucatura de dulce...si cred ca o sa functioneze
pe toate 

YMCA nu degeaba se spune -soacra poama acra....si-au capatat renumele pe buna dreptate
andanii spune:
de mine ce sa va zic .... o anexita , o candida , o rana .... nimic de sperit dar destule de tratat .... ma simt nasol , stare de disconfort ... trec si astea
de luni incep lucrul 

mananc struguri la greu, zilnic, abia astept sa-i inlocuiesc cu pomelo ... o fi mai productiv la scadere ... oricum sala face mult ... lipsa ei ma refer ... acasa nu fac zilnic , acuma cum ma si doare burticul nu prea am chef ... nah , astea sunt chestiile
ymca m-am distrat de fata ta rosie ... am o prietena cu aceeasi problema ca si tine , mergeam impreuna la sala ... ea spunea ca este ca si o gogoasa 
nu stiu de la ce ![]()
ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
alinam spune:
Andanii capul sus, astea trec, mai nasol cu disconfortul!
spor la slabit tuturor!
Ymca e o placere sa iti citesc mesajele ![]()
Androix spune:
Ymca, da ce-am pierdut? De ce te ascunzi sau de cine?
Kinderii ce sa faca nimic neobisnuit la varsta asta: au imprastiat toate dar absolut toate jucariile si n-au mai vrut sa le stranga. Si vorbim aici de 4 cutii mari de la ikea, patru mici cu jucarii de la oua kinder, un cufar mare cu de toate, inca 2 rafturi de biblioteca cu deiverse jocuri, tablite magnetice de desen si inca doua rafturi de carti. Pana acum le lasam cartile, acum am ras tot 
femeie nebuna. Pana acum a fost ok, au iesit in parc cu tati acum dorm, dar dupa amiaza va trebui sa le dau macar cate un creion si o foaie de hartie. Incerc sa ii invat in primul rand sa nu-si bata joc de jucarii, sa nu le distruga. Va dati seama ca odata imprastiate nici nu se mai joaca cu ele de fapt, doar le joaca in picioare. Si spatele meu nu e de acord sa tot adun eu, nici gura mea n-a mai putut sa repete de mii de ori acelasi lucru asa ca am pus jucariile in stand by pe balcon. Nici eu nu mai am acum pe unde calca si am o masina de rufe de intins si alte doua de adunat de pe balcon...
Am facut si sport!
DVD-ul asta cu Cindy e tare greu dar am observat ca incet incet il dovedesc: azi am facut exercitii peste care de obicei treceam ca erau prea grele.
Andanii, tot e bine ca ai mers si ai vazut cum stai. Acum fa tratamentul si o sa te refaci cu bine.
Maya,
nici daca e monty nu gusti? Eu tre sa mai fac azi o tava ca s-a mancat asa de repede incat sotul meu a ramas "neterminat"
I-am suflat ultimele 2 portii si dimineata m-a apostrofat ca el le lasase pentru copii si eu mama hapsana le-am mancat. Dar eu eram cu gandul ca oricum mai fac azi asa ca n-am avut retineri
Poate reusesc sa bag cateva si la frigider ca am eu banuiala ca de la rece sunt si mai bune.
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux
Andreea mama de Filip si Georgia
andanii spune:
androix super prajitura ta ... darrrr eu nu am faina care te slabeste ... tu ai ???? eu nu am pus faina ... cam tot asa ceva am facut dar fara faina
ANDANII 

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
Androix spune:
Ei am, de un' sa am ca se vinde la saci, da cred ca o sa ma incumet si o sa iau si eu un sac de 5 kg, daca or avea. Am facut cu faina integrala si daca vrei sa fii mai stricta pui jumate tarate jumate faina, dar la 5 linguri rase la o tava normala e putin ca sa ma mai strofoc. Mai ales ca m-am umplut de fluturi de molii prin dulapuri de la pungile de tarate. Degeaba le-am pus eu in recipiente cu capac...
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux
Andreea mama de Filip si Georgia
andanii spune:
gata am fbricat-o e in cuptor .... e un fel de crema de zahar ars ma rof fructoza arsa cu mere coapte in ea .... e buna in loc de alt dulce nemonti 

ANDANII 

maya_m spune:
ANDROIX tocmai asta e problema ca o prea gust
si vorba ta sotul ramane'' neterminat''

..io si copia mea fidela[adica bebelu']ne dam coate pana ajungem la finish
asta doar in privinta prajiturilor...si din pacate in ultimul timp greu ma pot abtine ,la inceput de monti mi-a fost muuult mai usor...iar daca fac monti ispititorii astia ai mei nu mananca-am facut acu' vreo doua saptamani praji cu mere cu aluat din parti egale de faina neagra cu tarate si am aruncat juma'de tava ca nu le-a placut
-vezi doamne ca se simteau taratele[si sunt din alea fine fine]...deci si prin urmare fac retete normale sa fie ei multumiti iar eu stau si salivez...in cea mai mare parte a timpului..mai fentez si eu
..ocazional..eh, n-am ce face asta-i viata de mamica

pe toate
maya_m spune:
Am uitat sa va spun ca azi am fost complimentata la greu
..ce sa mai zic... m-am simtit asa de bine si plina de mine
..nici cand am fost mireasa
nu m-am simtit asa sexi ca azi![]()
![]()
![]()
puisorul spune:
Am intrat doar sa va salut, sa va
si sa va zic ca
...in seara asta am facut-o rau de oaie si am halit o Mc'Flurry. Si nici nu imi pare rau ca a fost deliciooooooasa 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele