MONTIGNAC (126 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

fetelor,am o ciuda pe barbatu' si fecioru' meu .....pe scurt-piticu vine de la gradi cu pofte ca nu stiu ce baietel isi pune placinte cu el''toata ziua ,tu mami''[a se citi'' in fiecare zi'']si ca io de ce nu-i pun.... asta s-a repetat de mai multe ori nu a fost pt. prima data cand am auzit povestea placintelor[ a avut grija piticu sa-i reproseze si mamei colegului'' de ce-i pui asa des placinte , tu nu stii ca mie-mi face pofta'']asa ca ieri, aseara mai exact incoltita de cei doi, io intindeam placinte cu branzica de vaca sa pot pune la pachet dimineata..n-ar fi o problema daca m-as putea abtine sa nu gust din ce gatesc ..deci stiti ce urmeaza sa spun, nu-i asa...ati ghicit... am suflat o juma de placintica ..asta dupa ce toata saptamana am fost in ''norme''

azi am luat-o de la capat asa
dimi cu nelipsitul iaurt
la pranz o salata cu ton
cina o farfurie de ciorba de legume de ieri
speeerrr ca azi sa nu mai aiba nimeni pofte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Na, hop si eu
Meniu pe azi stiu doar mic dejun o salta de cruditati cu bucatele de sunca pe care am servit-o in primul restaurant pe care l-am gasit deschis, dupa ce am constatat ca mi-am uitat mancarea acasa. Restul va fi in voia sortii ca mergem si la o zi de nastere astazi asa ca voi fi ispitita.

Cu timpul si eu ca si voi. Pentru sport ma trezesc dimineata pe la 5, dar cateodata mai clachez , ca pur si simplu nu ma asculta corpul. In rest mi se pare ca sunt foarte dezorganizata desi cred ca nu-s, dar eu n-am programul meu eu am programul altora ( respectiv al pruncilor) si cum programul lor depinde de altii care-l mai schimba ....., basca bolile si neprevazutele care intervin, nu mai spun nimic ca va bag in ceata. La mine nici macar noaptea nu-i nimic cert pentru ca stiu doar in care pat ma culc seara, noaptea ma plimb ca fantoma dintr-un pat in altul in functie de solicitari sau doar pentru ca pur si simplu nu mai am loc in patul meu.

Cu cina patesc si eu ca si Ymca, nu ca ar fi rau, partea proasta e ca daca reusesc sa stau la vreun film imi amintesc ca n-am mancat si imi vine cheful de rontait.

Cat despre gatitul cu Monti am avut o perioada de mare entuziasm si aveam atatea feluri in minte, dar acu cred ca mi-a furat cineva ideile. Sunt in pana. De aia de multe ori singura masa e un pumn de migdale. Sper sa nu-mi iasa vre-un copac pe urechi.

Dinu bebe tine-o tot asa, cantareste doar o data pe saptamana cum a zis si ymca.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

am papat acuma la pranz varza calita cu o lingurita de smantana si branza sarata rasa

acuma am facut ca desert pentru pitic o chestie cu mere coapte cu putina fructoza si scortisoara peste care am turnat dupa 15 min combinatia ou batut cu lapte si fructoza ... a mai stat in cuptor vreo 30 min .... super a iesit .... se preteaza tare bine cu frisca peste .... si rece .... e destul de bunicica acuma calda , diseara va spun cum e rece precizez ca nu am mai facut da m-a innebunit copilu ca vrea praji si am inventat pe loc chestia asta

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ymca

melany, cum e finn crispu' cu unt de arahide? e bun la gust? n-am incercat niciodata. nu stiu din ce s-au adunat toate caloriile alea, ca la prima citire pare foarte putin ce-ai mancat tu ieri. dar de-aia esti asa silueta acum, pentru ca mananci frumos.

Sa te faci bine repede, da?

Tare faza cu poseta!!

Iti zic cum s-au adunat imediat:
Kefir Covalact - 221 grame, 121.6 calorii, 7.1 proteine, 7.3 lipide, 6.6 carbohidrati, 0 fibre
Musli cu cereale integrale si seminte Bio Real - 46 grame, 154.1 calorii, 5.7 proteine, 3.5 lipide, 24.9 carbohidrati, 5.9 fibre
Baton proteic cu zer si arahide Redis - 60 grame, 284 calorii, 20 proteine, 12 lipide, 24 carbohidrati, 2 fibre
Lapte pentru cafea - 7 grame, 13.1 calorii, 0.2 proteine, 1.1 lipide, 0.4 carbohidrati, 0 fibre
Piept de pui gatit fara piele - 75 grame, 123.8 calorii, 23.3 proteine, 2.7 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Varza chinezeasca (bok-choy, pak-choi) - 90 grame, 11.7 calorii, 1.4 proteine, 0.2 lipide, 2 carbohidrati, 0.9 fibre
Cas de oaie - 48 grame, 134.4 calorii, 12 proteine, 9.1 lipide, 1.1 carbohidrati, 0 fibre
Rosii cherry - 36 grame, 10.4 calorii, 0 proteine, 0 lipide, 2.1 carbohidrati, 0 fibre
Ulei amestec Costa D'Oro - 10 grame, 82.4 calorii, 0 proteine, 9.2 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Smochine proaspete - 43 grame, 31.8 calorii, 0.3 proteine, 0.1 lipide, 8.3 carbohidrati, 1.2 fibre
Prajitura Kinder Delice - 20 grame, 88.2 calorii, 1.2 proteine, 5.5 lipide, 8.4 carbohidrati, 0 fibre
Suc de fructe rosii Active Fitness Pfanner - 50 grame, 6.6 calorii, 0.1 proteine, 0.1 lipide, 1.6 carbohidrati, 0.2 fibre
Migdale - 27 grame, 156.1 calorii, 5.8 proteine, 13.7 lipide, 5.3 carbohidrati, 3.2 fibre
Paine crocanta hi fibre Finn Crisp - 13 grame, 39 calorii, 1.6 proteine, 0.3 lipide, 7.2 carbohidrati, 2.7 fibre
Unt de arahide Cinderella - 13 grame, 81.3 calorii, 3.3 proteine, 6.5 lipide, 3.3 carbohidrati, 0.8 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 759.5 grame, 1338.5 calorii, 82 proteine, 71.3 lipide, 95.2 carbohidrati, 16.9 fibre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

M-ai intrebat de unt de arahide si am uitat..ufff...mie imi place, daca nu-ti place untul de arahide, cum nu-mi placea mie, nu lua.Ai mancat vreodata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

unde faci tu calculele astea melany , zi si la baba ....

offf topic..... fug la doctor acuma , ginecolog, nu am fost de vreo 5 anisori si ma cam doare burta si altele pe acolo ... merg sa vad ce si cum ... am emotii ... de cat timp nu am fost nici nu mai stiu cum e sa stai pe capra aia

oricum la cat de frumos stagnez acuma mancand monti cu mici abateri ... fantastic ...

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu am prestat prajitura asta cu mere. Deja jumate am halit-o eu si cei doi rechini ai mei. Preconizez ca pana vine barbatu acasa trebuie sa mai fac una Se face super usor si e foarte buna, cred de fapt ca e super buna rece, dar noi am mancat-o calda prima jumatate...

Andanii, bafta la gineco, sa vii cu vesti bune. Ceea ce-mi aduce aminte ca am ramas restanta cu un papanicolau si o vizita de control anul asta...

Somleac, reusesti sa te trezesti la 5 pentru sport? Ieri cand cugetam la asta tot aceasta concluzie mi-a rezultat si mie ca singura solutie sa am timp de toate este sa ma trezesc dimineata mai devreme si sa fac. Dar asa cum ma cunosc nu cred sa-mi iasa, am mai putin de o luna de zile in care m-am trezit la 7 ca sa-l pregatesc si sa-l duc pe Filip la gradi si pe joi-vineri sunt cam stoarsa. Trezitul de dimineata nu-i pentru mine.

Ce sa va zic, ca varza nu-i facuta nici acum, am margelit in schimb oi manca margele cand prajitura cu mere nu mi-o mai tine de foame...

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Andanii, sper sa nu fie probleme. Si eu ar trebui sa merg la gine mai ales ca nu am fost de cand am nascut . Dar tot caut scuze

Melany, e un program cu care calculezi caloriile? Chiar as fi curioasa cat consum intr-o zi.

Ymca, ingenioasa ca de obicei . Ce fete atente ai, cum se gandesc ele la silueta ta

Androix, s-a notat reteta pt urmatorul dulce.

Somleac, si eu sunt matinala dar tu ma depasesti . Bravo tie

Maya, vezi ca pe culinar gasesti retete de clatite si poate chiar placinte monti. Ca sa nu mai cazi in pacat

Lore, cred ca toata lumea sta prost cu timpul . Ideal ar fi sa corupi si restul familiei la monti ca sa nu faci doua feluri de mancare.

Meniul de azi:
MD: wassa cu pateu de casa si rosii
P: supa de linte si pe la 5 conopida la cuptor
C: nu mi-a fost foame asa ca am bagat doar niste cioco neagra

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Neata
Azi e zi de sport, va spun de-acum ca sa fiu sigura ca n-o ratez. Incep ziua cu un drum la piata sa iau castraveti pentru iarna. Am o zi grea: kinderii sunt pedepsiti si nu au nici o jucarie, toate sunt pe balcon, deci va dati seama

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

andanii, cum a fost? toate piesele la locul lor? unse, stralucitoare?

androix, deci bucatariti impreuna. dar ce-au facut atat de grav? la noi e imposibil de pus in practica o astfel de pedeapsa pentru ca avem balconul mic(si deja plin cu tot felul de chestii). tu cu margica mancata ieri parca esti gaina din punguta cu 2 bani!

melany, am mancat unt de arahide in niste mancaruri gatite...dar asa simplu, pe paine, niciodata. ma mai gandesc daca voi gusta!

somleac, sa-mi dai si mie niste migdale din productia proprie.

puisorul, ce meniu light ai avut ieri! mi-a ramas gandul la pastalopitta...poate o fac si eu in weekend.

dar am uitat sa va zic cea mai tare chestie...tot legata de sala si de ascunsul meu...eu la exercitiile cardio - de orice tip ar fi ele - ma inrosesc la fata foarte tare...si ies din sala, fac un dus, ma mai usuc pe par, ma spal cu apa rece din belsug pe fata si nu se duce roseata. sala e aproape de casa, deci banuiti groaza mea ca voi fi descoperita.si din parcare de la sala, pana la bloc...deschid geamul si-mi scot fata pe geam, ca sa ma bata vantul si sa capat o culoare care sa nu dea de banuit. si n-am luat-o inca razna...sau da? cand vedeti o fata rosie la volan, scoasa pe jumatate pe geam, strigati-ma, sunt eu

meniu azi:

MD: n-am nimic la mine, deci beau cafea
pranz: ciorba de legume si piept pui la gratar
gustare: pomelo
cina: salata de vinete cu finn crisp
noaptea: muci, tuse, si cate-un film pana ma ia iar somnul

Mergi la inceput