Fetele din Austria (29)
Raspunsuri - Pagina 18
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Gina, deci s-a confirmat?
Va avea Thomas o surioara sau un fratior ... felicitari! Si sarcina usoara!
Nicoleta si noi tot de la Merkur am luat tort, asta daca mai e de actualitate intrebarea ta si am fost multumiti.
Eu mai intrebasem si pe la cofetarii (gen Aida) insa un tort pt. 20 pers. ar fi costat cam 80 euro - mi s-a parut cam mult.
Gabi, tu ce mai zici?
Adriana
Nicoleta spune:
Salut.
Inca nu stim unde vom comanda, dar e musai repede!
Intrebare pentru cei cu copiii patinatori: la ce varsta le-ati pus patinele in picioare? Stefan patineaza binisor, ma gandeam ca macar asa de fun sa-l pun si pe Matei o data... desi e cam mic, are 1 an si 9 luni. Doar sa-l incalt si sa-l traga unul dintre noi (sotul meu e mai stabil decat mine), nu sa-l pun sa faca piruete si sarituri ... este prea devreme? (fireste, sa vrea sa accepte patinele... sa gasim patine micute, desi el poarta 24...)
silar spune:
Nicoleta pe 22 ianuarie se deschide patinoarul de la Rathaus. Eu zik sa mergi acolo cu copilasi, este un patinoar mik pt copilasi si este chiar dragutz; eu acolo i-am dus pe ai mei prima data.Distractie maxima.
Nicoleta spune:
Silvia, multumesc, stiam de patinoarul din Centru (am mers in ultima zi de vacanta sa vedem daca e deschis si am vazut anuntul cu deschiderea), acolo vroiam sa mergem. Ma tot intreb daca sa-l cocot si pe Matei... asa, sa vedem ce parere are...
danat spune:
Buna fetelor! ce mai faceti? Liniste totala aici, ati inghetat de tot?
Nicoleta vreau sa iti transmit LA MULTI ANI pentru Stefan, sa fie sanatos, norocos si sa ii mearga mai bine decat pina acum aici in Viena! Sa va traiasca ambii puiuti si petrecere frumoasa!
Pupici tuturor!
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"It´s all for love... L.O.V.E."
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of MUSIC
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"
Nicoleta spune:
Salut.
Astazi sunt buna de cinste, Stefan a implinit 7 ani (dis-de-morning!). Ma intreb cand a trecut timpul... parca ieri era o gagalice! Daca va intrebati cum ii merge, chiar de dimineata doamna intavatoare i-a spus sotului meu ca Stefan merge foarte bine cu scoala.
Dana, multumim de urare. Si lui Radu ii doresc sa ii mearga din ce in ce mai bine la noua gradinita.
-------------------------------------------------------------------------------------
Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti.
miha13gina spune:
La multi ani,Stefan!! Sa cresti mare,sanatos si in viata sa ai parte numai de bucurii!
Nicoleta,sa va traiasca copilasi!!Ati fost la patinoar??De unde ati luat tortul!!
Adriana,multumim pt felicitari
Desprre noi nu prea bine ,Thomas cu febra de 4 zile,tuse ,maraiala totala,mai ales ca l-am si intarcat de 10 zile si acum ii lipseste multsi ca sa fie tot tacamul ne ies si maselele
Gina,+12 si Thomas(21.02.2008)
Nicoleta spune:
Gina, sanatate multa lui Thomas. Si Stefan a avut putina febra in week-end. Dar el, ca si Matei, mai mult de 2-3 zile nu face febra. Tortul l-am comandat pana la urma de la restaurantul Interspar, sincer fiindca este cel mai aproape de noi. Si nu am fost cine stie ce incantata, tortul arata foarte bine, dar era cam... uscat. A si ramas mult, ne-au dat acasa ce a ramas netaiat (noi am vrut pentru 20 de copii, dar era standard), as fi preferat sa fie mai mic si mai insiropat... Daca viitoare vom sti.
-------------------------------------------------------------------------------------
Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti.
silar spune:
Gina sanatate multa pt Thomas si aveti grija cu racelile. Sa dea DD sa se faca bine repede blondutzul.
Nicoleta La multiiiiiiii ani pt Stefan, sa creasca mare , sanatos si multe multe bucurii. Sa va traiasca amandoi baieti si voi pe langa ei .