Fetele din Austria (29)
Raspunsuri - Pagina 19
Nicoleta spune:
Silvia, multumim de urari. Asemenea si voua, sa fiti sanatosi cu totii!
-------------------------------------------------------------------------------------
Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti.
Adriana_78 spune:
Buna seara fetelor!
Pe la noi ninge viscolit.
E o vreme oribila, nu mai vine odata primavara!
Cica vor inchide maine gradinitele si scolile - nu stiu daca si cele private, vom vedea maine.
Noi ne facem deja planuri pt. vacanta in Grecia, abia astept
sanatate tuturor
Adriana
danat spune:
Silvia vreau sa iti spun si oficial (poate se mai umplu paginile pe aici) LA MULTI ANI pentru Mihaita! Sa iti traiasca feciorasul, alaturi de surioara lui printesa si Alba-ca-Zapada la un loc
Bineinteles, LA MULTI ANI si pentru Philip . Gabi sa iti traiasca puii si sa fie sanatosi!!!
Adriana am vazut si eu pe webcam ca in Bucuresti e iarasi albit totul. Aici a nins frumos cu fulgi mari astazi dimineata, dar pina la amiaza nu se mai vedea mai nimic. In schimb, iar s-a racit, erau - 5 gr deja pe seara.
Numai bine tuturor!
Hobby
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank"> .... "Ok, everybody, that's a wrap!"
miha13gina spune:
PhilipLa multi ani!!(pt ieri) Sa cresti mare ,sanatos si-n viata sa ai parte numai de bucurii alaturi de surioara si fratiorul tau
MihaitaLa multi ani!fericiti,plini de bucurii si impliniri marete alaturi de surioara ta.
Gabriela,Silvia,sa va traiasca copilasi multi ani fericiti!!
Adriana,noi asteptam cu nerabdare vremea calda,ca ne-am saturat de frig.Cand vreti sa plecati in Grecia???
Ai fost cu Lara la dr??
Dana,ca bine zici..poate reusim sa incheiem si noi capitolul asta..ca imediat se face o jumatate de an decand e deschis.
Nicoleta,voi ce faceti??sunteti bine,sanatosi??
Gina13+ si Thomas(21.02.2008)
Nicoleta spune:
Salutare.
La multi ani sarbatoritilor! Phillip, Mihaita, sa fiti sanatosi si fericiti!
Gina, noi suntem bine, multumim de intrebare, de maine incepem scoala... trece timpul normal, fara nimic foarte special. Nu am venit azi fiindca este sotul meu virusat. Dar ii va trece. Tu cum esti? Thomas este bine acum?
Sa aveti cu totii o saptamana minunata!
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
Adriana_78 spune:
Noroc cu Dana -- urez si eu sarbatoritilor Mihaita si Philip LA MULTI ANI cu bucurii!
Mai rau cu zapada asta mare e ca si traficul e super ingreunat. Munti de zapada peste tot, abia reusesti sa-ti scoti masina, si apoi chinuiala cu parcatul, ca multe locuri sunt blocate de nametii dati de altii in incercarea de a-si scoate propria masina.
Oricum eu in curand voi face mai multa miscare, ca acum o sapt mi-a luat un politist carnetul. A fost vina mea, am avut ghinion ca m-a vazut si nu l-am putut indupleca la o pedeapsa mai blanda.
Gina, sotul e prevazator, el facemereu rezervarile cu 6 luni inainte -
- vom merge tot acolo unde am fost si acum 3 ani, e fain ca apart. e direct pe plaja, cu multa umbra, cu vremea asta, ma incalzesc si eu visand la plaja si mare. Vom pleca la sf lui aug.-incep. lui sept
Lara se pare ca are reflux gastroesofagian. Vom face insa si cand ajungem in Viena niste investigatii
Sanatate sotului Nicoletei!
Adriana
Nicoleta spune:
Adriana, multumesc, o viroza rebela, se rezolva repede, a plecat mai spre sud... Migrator, deh!
miha13gina spune:
Luca,La multi ani cu sanatate,fericiré si numai de bucurii sa ai parte in viata impreuna cu fratiorul si surioara ta.
Adriana,,imi pare rau pt cu Lara,sper ca se simte mai bine.Ia dat si tratament dr??Annika ce mai face??
Celalate fete ce mai fac?
NOAPTE BUNA!
Gina14+ si Thomas(21.02.2008)
Nicoleta spune:
La multi ani, Luca! Sa fii sanatos inainte de toate, fericit si ai parte numai de cele bune ale vietii! Gabi, sa-ti traiasca feciorul cel mic!