Fetele din Austria (29)
Raspunsuri - Pagina 17
Nicoleta spune:
Salutare!
Cum este, obosite, obosite? La noi a fost atata harmalaie in cartierca la 12 s-au trezit baietii sa vada ce se intampla, am admirat de la geam artificiile... s-au terminat abia pe la 1...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
adinag spune:
Da, eu sunt chiar taaare obosita. Copiii mei s-au culcat abia dupa ora 1 noaptea, deci ce sa mai zic...
Dar si noi am ajuns abia dupa 6 dimineata la culcare, nu stiu cum am rezistat pana la ora aia! Asa ca mi-am facut-o cu mana mea, nu?
Acum ma gandesc ce rezolutii am pentru noul an, dar imi vin prea multe idei :D
Nicoleta spune:
Adina, a meritat totusi, nu? Ai face la fel,daca ar fi iar 2009 pe sfarsite, corect?
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Nicoleta spune:
Salut.
Vrem sa organizam o petrecere de ziua lui Stefan si nu stim unde sa comandam tort. Sincer, mare placere mi-ar face sa merg si sa colind cofetariile sa vad care are produse mai gustoase , dar nu prea am cum, cu piciul dupa mine .
Din ce ati auzit sau chiar ati testat, aveti vreo recomandare pentru noi? Multumim .
silar spune:
Nicoleta eu recomand Merkur, noi de acolo am avut tot timpul si am fost multumiti. Sincer eu pe la cofetarii nu am fost, am mers pe recomandarile fetelor .
Distractie maxima si multa sanatate la toti.
miha13gina spune:
Buna fetele,
Nicoleta,noi lui Thomas i-am luat de aici bunatatea de tort de 1 anisor..intradevar f bun..dar si scump..
http://www.ihr-konditor.at/frame.htm
Gina, 10+siThomas
Nicoleta spune:
Va multumesc mult pentru raspunsuri, intre timp am mai cautat si pe net, mi-a mai spus sotul meu ca a vazut o cofetarie pe langa DonauZentrum... sper sa iasa asa cum trebuie pana la urma!
Gina, felicitari inca o data pentru bebe din burtica, sa ai o sarcina usoara!
Babee spune:
Gina ce dulce e mamica cu burtica...
Nicoleta, la Merkur se pot comanda torturi cu diferita tematica si sunt bune.....