Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (110)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

si pentru Proaspata Duoamna si in acelasi timp Proaspata Proprietareasaaaa si in curand "proaspata mamica"!
Felicitari pentru apartament, sa va bucurati de el si sa aveti numai bucurii! Ma bucur ca in sfarsit ati rezolvat-o si pe asta.
Vezi ca tre sa te mentii mereu "proaspata"..asa ca astept sa vad dupa ce iti atribui si statutul de "proaspata mamica" cu ce te mai improspetezi .

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Buna ziua...ca m-am trezit tarziu...daca nu dorm noaptea ...dar ochii mei s-au bucurat la vederea RamoneiC ...bine ai revenit scumpica

Laviniablaga aoleu....cand nasc..te astept cu un gogosar cu struguri la mine..si cu reteta de la mami tau ..reteta daca faci rost de ea zilele astea ar fi super..as pune si eu...
eu nu mai merg la zacusca, am scapat ..dar am treaba...
Va pupacesc, o zi buna in continuare!

gogosar iti aduc la maternitate! Dar reteta o sa ti-o dau mai devreme! O sun pe mama si dupa aia o postez aici, ok?

Lavi, 33+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamariaAndrecluj, ai mare dreptate cand spui ca in situatii speciale invatam sa apreciem ce avem. La incepututl casniciei mele sotul lucra numai in Iasi. Eram 2 sabii tari in aceeasi teaca... orgoliosi si incapatanati. La un moment dat am fost pe punctul sa ne despartim. Distanta ne-a invatat cat insemnam unul pentru altul. Abia asa ne-am amintit cat ne iubim si de ce suntem impreuna. Azi imi lipseste mult... si as vrea sa fie aici... dar stiu ca nu trebuie sa fiu foarte suparata pe acest serviciu al lui pentru ca asta ne-a ajutat sa ne redescoperim.
Exact. Noi anul trecut de ziua mea, adica in perioada asta, ne desparteam si iata-ne azi. Mami de Santiago iti fac o cafeluta de aia, stii tu? 29+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Lumi e bine macar ca te-ai odihnit, ai tu vreme si de analize zilele astea. Oricum eu stiu ca trebuie sa fii si odihnita pt analize, ca altfel is cam irelevante rezultatele, iar la cat ai bantuit tu azi noapte pe forum, banuiesc, in cautare de mos Ene , chiar daca te trezeai la timp sa mergi nu era prea bine.
Poate la noapte vine somnul mai usor si mai odihnitor (era sa scriu dulce, dar mi-am amintit ca esti tu destul de "dulce" si nu mai e nevoie si somnul sa fie la fel )

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ramona C , bun revenit

Legat de activia, eu una ma simt excelent de la cel "de baut" simplu. Cele dulci nu mi-au placut niciodata. Mie mi se pare ca reclama aia are dreptate. Probabil tine si de organism. Stiu pe cineva ce se confrunta cu o constipatie crunta, dar daca mananca 10 zile cate un iaurtel mic de la activia scapa de probleme. e drept ca revin problemele dupa ce renunta la iaurt

29+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Madalina,ma bucur ca te simti bine cu noi pe forum!Sper sa intri cat mai des!

Luciandrea,esti in grupul chiulangitelor,dar te iertam daca intri mai des!

LauraB,ma bucur atat pt voi,cat si pt Diana ca si-a mai revenit!
Probleme cu sarcina,daca ai citit pe aici,poate ai observat ca ma plang de multe chestii...Ne resemnam momentan si traim cu speranta ca multe dintre ele vor disparea dupa nastere.

Katy,am visat ca te-ai intors de la medic,iti facusera ecografie,ne spuneai cat de fericita esti,baby in grafic si....ne-ai anuntat ca e fetita! Sau nu am visat si e adevarat? Sunt confuza....

Lumi 32+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

uraaaaaa, v-am ajuns din urma. Acum ce sa fac? ordine si poze? sau sa stau cu ochii in DC sa nu mai raman in urma?

29+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Lumi, eu sunt bine...adica ma simt mai bine...in sensul ca nu ma mai doare deloc spatele...si mi se vindeca si juliturile de la cot!

Monis...buna dimi!

Mai inainte am vb la tel cu o buna prietena, care trebuie sa nasca..dar nu mai stiu cand...ca a depasit termenul de doua saptamani! Abia a venit de la medic si a trimis-o acasa, dupa ce i-a facut o eco si i-a masurat bataile cordului la bebe, spunandu-i ca daca nici pana saptamana viitoare nu va naste, sa mearga sa o interneze si sa ii provoace travaliul! Ma gandeam ca are o rabdare de fier...cred ca eu daca ar trebui sa nasc si nu as mai naste...as avea niste nervi de nu se poate!

Lavi, 33+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Lavi a depasit termenul cu 2 sapt si a trimis-o tot acasa????
Eu una as fi innebunita si nu as putea sa stau atata. Cred ca mai mult de 2 zile dupa DPN nu as putea astepta si nu ar scapa dr de mine pana nu l-ar scoate pe bebe de acolo cat mai repede.
Inseamna ca ea sta mai bine cu psihicul ca si noi, ca mine, sigur si are mare incredere in dr ei...

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

am avut de-a treaba la servici azi, ca niciodata...
ia sa vad daca mai stiu ce si cum...

fetele din Iasi - asa a ramas, vineri, 18,30 in P-ta Unirii (la porumbei) si om vedea unde bem un suculetz, poate la Corso daca mai e deschis.
dymomo - te asteptam cu drag, poate reusesti sa vii.
lalu mai trebuie sa confirme, miha confirma joi, in rest se vine. pacat ca nu mai stim nimic de byabeatrice.

laurairina - imi faci in ciuda, ha?

RamonaC - bine ai revenit. se simte deja ca ai intrat in forma, deja am zambit la cateva postari de-ale tale.

Geea, sandru, alexa75 - bine ati venit

evy - bine ai revenit la fel Madalina_t, Miramar

raluci - felicitari pt. vesti bune

douradoudou - LA MULTI ANI fericiti alaturi de printesa ta

ionela - imi pare rau ca suferi pt. tatal tau. al meu nu mai e de 11 ani deja...

Avalon - pe unde umbli? nu ati terminat cu curatenia?
betty iar vad ca trage chiulul.

Mergi la inceput