Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (110)
Raspunsuri - Pagina 9
Cory_B spune:
Gagici...va puuuuup!
Am si eu o intrebare pt voi...Este vreuna care se confrunta sau s-a confruntat intr-o sarcina anterioara cu sangerarile nazale?? Ca eu deja ma panichez desi am citit ca este realtiv normal. Cum suflu nasul(si incerc sa nu o fac f agresiv)...cum pac...incepe sa curga. Insa nu ma tine mult, indeajuns cat sa ma sperii... Dr mea mi-a recomandat Vitamina C efervescenta...insa nu prea am luat eu exact cum mi-a spus ea. O fi normal acum in luna VIII-a sa am asa ceva? Poate ma luminati voi...Va pupicesc![]()

32+
RamonaCopot spune:
Ionelamaria
, prima varianta, ca daca ramai cateva pagini in urma, asa de frumos e sa recuperezi dupa aceea
.
Eu m-am bucurat tare mult cand am vazut cat ati scris zilele astea, asa am avut si eu activitate mai placuta si nu am stat numai cu degetul pe F5 sa nu mor de plictiseala si de ganduri.
Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RamonaCopot Lavi a depasit termenul cu 2 sapt si a trimis-o tot acasa???? Eu una as fi innebunita si nu as putea sa stau atata. Cred ca mai mult de 2 zile dupa DPN nu as putea astepta si nu ar scapa dr de mine pana nu l-ar scoate pe bebe de acolo cat mai repede. Inseamna ca ea sta mai bine cu psihicul ca si noi, ca mine, sigur si are mare incredere in dr ei... Ramona, 34+ DOMINIC ANDREI |
Sa mai spun si ca sotul ei lucreaza in Olanda si si-a luat 6 saptamani de concediu. A venit in urma cu 3 sapt acasa, in speranta ca bebele se va naste la termen si acum mai are inca 3 si inca nu s-a nascut cel mic!

Nu stiu cata incredre are in medicul ei, dar cert este faptul ca a preferat sa mearga acasa decat sa stea in spital...si sa astepte sa o apuce durerile! Ma gandesc ca e vorba si de stress...poate si din cauza asta nu mai naste! Incerc si eu sa o incurajez cum pot! Dar am cam epuizat cuvintele...nici nu stiu ce sa ii mai zic!
Lavi,
33+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
RamonaCopot spune:
Ramonika
, nu mai retin, pana la urma cat mai stai la serviciu?
Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
Lumi_Richard spune:
Raluci
si felicitari ca e bb in grafic...si ca nu e pisoi!!! Am ras cu lacrimi cand am citit despre visul tau!
Madalina,ms mult
Lylyana,imi pare rau ca si tu faci parte din grupul cu problema asta....
Andre
,tot raul spre bine! Cred ca toate suntem la fel...trebuie sa trecem prin anumite dificultati,pierderi etc sa incepem sa apreciem ce avem.
Miany
,abia astept sa vad poze cu mobila ginerelui!
Many bany,felicitari pt finalizarea camerei bebelului!
Daca vrei mai multe detalii,poti intra pe mothercare.com si te uiti la toate biberoanele,hainute etc. Poti comanda din Anglia,daca la noi nu sunt.
Simonette,stiu ca esti ocupata cu flacaii,dar e frumos sa te vedem pe forum! Bafta la vaccin cu Luca!
Ionela,imi pare rau pt tatal tau,imi pare rau pt voi sa-l vedeti transformat si imi pare rau pt cat trebuie sa va chinuiti! Multa putere si sanatate in continuare!
Miramar,te compatimesc....eu trebuie sa fac pauze dupa ce ma misc putin,nu stiu daca as mai rezista sa lucrez macar o zi! Bafta in continuare!
Evy,cand nu ai somn,vino pe forum sa stai cu schimbul 3!
RamonaC,dupa ce am bantuit pe forum pana tarziu,am mai stat si cu Richard vreo 2 ore,ca se trezise!
Lumi
32+ cu
Alexa Annabelle Denise
smaranditza spune:
Bine ai revenit, Ramona C 

Alexa, mami de Nabila 

Bun venit si noilor burtici 

Mai, e activitate intensa pe aici, iar eu abia pot tine pasul cu voi. Daca intr-o zi nu reusesc sa intru deloc, am de citit cel putin un capitol din urma
.
Din capitolele trecute am mai recuperat asa, mai mult in diagonala.
Am vazut ca ati discutat despre aleze. Pe aici le spune "pampers cearseafuri"; banuiesc ca vorbim despre acelasi lucru. Acum, intrebarea mea este: aceste aleze se pun peste lenjeria de patut a copilului, sau sub ea, ca sa protejeze doar salteluta, nu si lenjeria?
Anul trecut am fost in vizita la o familie de prieteni care aveau copii mici - gemeni. Chiar cand am ajuns noi s-au trezit, si m-am pus in patul lor sa ma joc putin cu ei. Nu mai retin daca era pampers cearseaful asta deasupra sau lenjeria de pat...cert este ca m-am ridicat de acolo uda la 
Probabil protejeaza salteaua/lenjeria, dar nu si fundul (hainutele) copilului care sta acolo, nu?
Oricum, ma gandesc ca daca are pampers, copilasul nu simte ud la fundulet de la aleza...
Edit: am uitat sa schimb semnatura. AMR 8 saptamani 
32+
vias spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot Camy , tocmai ce ma pregateam sa-ti urez spor la treaba azi, si sa-ti tin pumnii pt o zi intreaga de suportat soacra. Ce fain ca ai scapat, poate face ea singura si pt voi si nu e nevoie sa mergi tu sa stai in picioare acolo. Oricum spor la smotruit prin casa, ca banuiesc ca ai destule de facut inca. ![]() ![]() ![]() Ramona, 34+ DOMINIC ANDREI |
neeeeeeeeeeeeea.... nu vreau sa-mi faca ea/....ca nu-mi place...
iar cu smotruiala...i-am zis lui Pustache ca eu nu mai fac nimic fara el..
In schimb pe mine ma mananca palma tare...si vreau sa merg la cumparaturi.... pt bebe bineanteles....nu pt casa...acum Pustache a zis ca a intrat la Ikea sa cumpere lustra..offffff..ce sufar ca nu sunt si eu acolo..sa mai cumpar ceva pt bebele meu
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
33+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius Cristian
AMR 5 SAPTAMANI
POZE
simina_kin spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot![]() ![]() Buna dimineata dragelor, Am reusit si eu sa mai ies cat de cat din starea blue in care eram, desi sincer nu prea am motive, sper sa fie hormonii astia zburdalnici... Ieri ii ziceam si eu sotului ca ma doare pasarica, mai bine zis osele alea ...si el zice asa mirat :"da ce, are si oase?"... Trecem noi peste toate! ![]() Ramona, |
Bunaz dimineata
Ramo ma bucur ca ai revenit pe forum

Si pe mine ma doare pasa

cateodata am niste zvacnituri de durere de simt ca vrea fimea sa iasa
.....se intampla mai mult seara , ziua mai rar. Si acum am aceste dureri
au iceput de la ora 10

32+ cu
Maya AndreeaAMR 8 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
lorelix spune:
In primul rand sa-mi traiasca SOTUL..
Este ziua lui

[s
Acum plecam la Dr. la ecografie, revenim pe seara cu amanunte.
Va pup si o zi buna !

LORELIX
DANIEL 32+ TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!