Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (110)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

buna ziua,

Intai va raspund, apoi putina ordine si refac pozele cu ce am cumparat ieri ca cele facute noaptea nu au culori ok si nu imi plac. Apoi le pun pe contul comun

Sarandu, bun venit si sarcina usoara.

Multumesc tuturor pentru incurajarile pe care mi le trimiteti legat de tata. El ia tratament de vreo 4 ani. Boala a debutat atipic, la 49 de ani ( in anuyl in care eu ma casatoream... si a fost groaznic pentru ca nu intelegeam de unde atata agresivitate la un om atat de calm si bun. Sub tratament nu e deloc agresiv dar boala fiind avansata nu prea coopereaza. Ne intelegem foarte greu si uneori e foarte depresiv. Mama lucreaza in psihiatrie si tot timpul suplimentam tratamentul primit gratuit cu tot felul de stimulente puternice pentru regenerarea celulelor cerebrale. ( si e gratuit pentru ca e inca tanar. Statul nostru nu acorda tratament gratuit bolilor grave dupa varsta de pensionare considerand ca e o investitie proasta, acesti oamneni nemaiputand sa revina la munca). In mare, stim la ce sa ne asteptam... si sunt pregatita mereu pentru ce e mai rau...

Lylyana, uff greu cu nesomnul asta... parca face ca timpul sa treaca mai greu... ma incearca si pe mine tot mai des

Trimit mesajul sa nu fie prea lung si incep un altul

29+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

La multi ani Douradou (ALexa) sa fii sanatoasa si tu si Nabila!

Lacramioara2 - ai vazut ce telepatie

Nu mai pot - nu mai vreau la servici! Mai am fix 2 saptm. de venit si e tot mai greu. SI cand ma gandesc ca saptm. trecuta ii spuneam sefului ca uite ma simt bine si daca e totul ok la eco de vineri (ceea ce a fost) poate mai vine inca 2 saptm. Dar nu mai viiiin!!!!! Abia astept sa zac acasa!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna ziua...ca m-am trezit tarziu...daca nu dorm noaptea ...dar ochii mei s-au bucurat la vederea RamoneiC ...bine ai revenit scumpica

Katy iti tin pumnii pt azi la dr, sper sa dai peste unul mai de Doamne Ajuta!

Sarandu bine ai venit...sa-ti traiasca fetita!

Laura_B ma bucur ca s-au mai linistit lucrurile acasa, multa bafta Dianei in acest an la scoala, sanatate multa ii urez. Si Sophia Nicole imi place la nebunie numele.

Laviniablaga aoleu....cand nasc..te astept cu un gogosar cu struguri la mine..si cu reteta de la mami tau ..reteta daca faci rost de ea zilele astea ar fi super..as pune si eu...

Raluci_b felicitari pt rezultatele bune de la eco...ce flacau mare ai...

[b]MadalinaT
vad ac te-ai descurcat sa pui caruciorul roz la semnatura..si ma bucur ca te-ai simtit bine ieri...asa poate stai mai mult pe aici

[b]Kreliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
unde esti???..hai la raport

eu nu mai merg la zacusca, am scapat ..dar am treaba...
Va pupacesc, o zi buna in continuare!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

faza e ca ma simt tare nashpa mai ales seara...am senzatia aia de balonare...si cred ca toate fructele pe care le mananc fermenteaza...si fac ravagii in stomacul meu....sotul nu ma intelege...si ma enerveaza ca rade mereu de mine....e un chin pana adorm!

Lavi, 33+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

senzatia asta o aveam inainte de sarcina. acum fiind burta maaaare, nici nu mai stiu pe unde mi-e stomacu

32 Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

neata fetelor !!!
ma bucur din suflet pt reprimirea facuta . sunteti super toate .

trag si eu cu ochiul la voi sa vad ce mai scrieti la mancarica , ca eu sunt in pana de idei .

eu in sarcina nu am mai baut cafea , pur si simplu nu am avut pofta . si ieri daca am baut ca imi scazuse tensiunea si ma lua cu lesin , ce credeti ... nu am mai dormit toata noaptea . rezolvare nu gluma
asa ca m-am foit pe toate partile , am adormit la 3 dar am dormit pana acum .

bebele vad ca doarme si acum . l-am simtit pe la 2 ca facea slalom prin burtica si acum doarme . al meu are perioade : o saptamana se joaca non stop , cealalta e mai puturos . important e ca da semne mereu ca e bine , ca altfel ..intra iar paranoia ,va dati seama

o zi supeeeer

Evy 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Camy , tocmai ce ma pregateam sa-ti urez spor la treaba azi, si sa-ti tin pumnii pt o zi intreaga de suportat soacra.
Ce fain ca ai scapat, poate face ea singura si pt voi si nu e nevoie sa mergi tu sa stai in picioare acolo.
Oricum spor la smotruit prin casa, ca banuiesc ca ai destule de facut inca.

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

ok... neatza...

eu de vreo 2 ore citesc... mananc... ma tarai... am adormit pe la 3 jumate asa ca iar nu sunt in forma.
Dar ma bucur ca e mare activitate pe aici

tuturor, i-am scris si Alexai un offline cu urarile voastre de LMA, sa vedem cand o raspunde si ce mai zice

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Alexa 75, bun venit si tie... scuze pentru intarziere

Douradoudou, la multi ani sanatosi impreuna cu printesa cea mica si tot restul familiei!

Andrecluj, ai mare dreptate cand spui ca in situatii speciale invatam sa apreciem ce avem. La incepututl casniciei mele sotul lucra numai in Iasi. Eram 2 sabii tari in aceeasi teaca... orgoliosi si incapatanati. La un moment dat am fost pe punctul sa ne despartim. Distanta ne-a invatat cat insemnam unul pentru altul. Abia asa ne-am amintit cat ne iubim si de ce suntem impreuna. Azi imi lipseste mult... si as vrea sa fie aici... dar stiu ca nu trebuie sa fiu foarte suparata pe acest serviciu al lui pentru ca asta ne-a ajutat sa ne redescoperim.

Ramonika, e ingrozitor ritmul asta... dar e bine asa. Ma gandesc la faptul ca in curand imi va fi frica sa ma ridic de la comp. Daca atunci cand ma intorc nu voi mai putea recupera?!

Moaaaama.... iar trimit mesajul si apoi deschid altul

29+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Andre , am retinut-o pe aia cu butoiul, oricum nu am prea gasit butoaie goale, ca vad ca mai toti is harnici si le-au umplut cu must deja, si eu is maarrreeeeeeeeeeee si nu am loc in ele, poate numai asa...sa bag cate un pai si sa ma mufez langa butoi .

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna,am aparut si eu!Am citit ce ati mai scris la cap. trecut,va scriu un pic,apoi trec la citit din cap. asta....asta ca sa nu uit ce sa scriu

Trebuia sa merg iar la analize,dar m-am trezit prea tarziu E si maine o zi!

La multi ani, Alexa!

Sarandu,bine ai venit printre noi!

LauraG,e incredibil! Amandoua cu diabet,amandoua cu Sindrom de tunel carpian! Sper sa ne limitam la ce avem....
Iubita,de cand sunt in Romania,m-am cam lenevit....trebuie sa-mi caut un nutritionist,si o voi face zilele astea.Deocamdata,ma chinui de una singura....ieri iar am avut rezultate bune si am `dat-o in bara` dupa cina. Te pupic dulce si te astept mai des pe forum!

Lavi, ce matinala esti! Cum te mai simti?

Laurairina,au trecut durerile care le aveai ieri?

Lumi 32+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput