Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (110)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

LA MULTI ANI DOURADOUDOU, sa iti dea DD multa sanatate tie si micutei tale si numai zile senine!
Bun venit noilor la odiseea noastra, sarcini usoare si palavrageala placuta pana ne vom tine toate puiutii in brate (cat mai aproape de termen, sper).

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

RaminaC ma bucur mult ca ai iesit din stare blue Sper ca incet,incet sa se coloreze cat mai vesel

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
27+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

RAMOC WELCOME!

Bine ai revenit! Ca dor ne-a mai fost de tine!!!!!!!!!
Lasa ca toate trec, vorba ta...si faptul ca ai iesit din starea aia e dovada vie a ceea ce ziceam!!!

Lylyana, deci reclamele alea is facute sa minta poporul cu televizorulnu mai incerc!

Lavi, 33+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Si.....

La multi ani Alexaaaa!!!!!!!!!!!Sanatate multa si fericire maxima!!!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
27+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

m-am latit pe pagina trecuta mai mult ca o placinta!

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13Monis, sa stii ca am pus acu o pizza la cuptor cu blat de ala de la retetaru lu matale! Sa videm ce o iesi, daca nu iese nici azi, jur ca e ultima pizza in viata mea facuta!
Lasa ca daca nu iti iese, stiu exact unde sa va duc la una peeerfeeeectaaaaaaa, ok? Ramona Am simtit eu ca tre sa te strig. Butoiul ala e rezervat inca 10 saptamani, nu uita, nu ai loc. Hai cu noi ca e mai bine. Povesteste-ne oricine, dar stai aici. Simonette pe tine te cred ca esti mamica si esti si plecata din Romanica, deci intelegi neshte chestii. 29+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Ramona C. bine ai revenit!

miany
33+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

LAvi draga, nici la mine nu au functoinat nici un fel de ACTIVIA, desi la gust imi place tare mult cel cu musli si piersici, dar eu nu sunt un exemplu bun ca eu nu pot sa pap nici un fel de iaurt, lapte fara sa nu-mi fie rau de la ele.
Si cu siguranta reclama e mama comertului...sunt chestii mult mai bune la care nu s-au facut reclame inca si nici nu costa un car de bani, trebuie doar sa le gasim!

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Ieri am fost harnicuta si am schimbat pamantul la flori..si azi ma duc sa-mi pun sotul la treaba...la spalat de geamuri , asa ca sunt cu cochii si pe voi si pe el.

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

faza e ca ma simt tare nashpa mai ales seara...am senzatia aia de balonare...si cred ca toate fructele pe care le mananc fermenteaza...si fac ravagii in stomacul meu....sotul nu ma intelege...si ma enerveaza ca rade mereu de mine....e un chin pana adorm!

Lavi, 33+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput