Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (110)
Raspunsuri - Pagina 5
miany75 spune:
Andre ms de gand
...momentan sunt bine...sper sa scap...am papat aseara un compot de mere cu multa lamaie si niste tinctura de propolis (din asta am sa iau in fiecare dimineata de acum incolo,daca nu voi uita) si acu de dimineata am ingurgitat 3 kiwi..asa ca sper sa o tin departe..
miany
33+
DAVID ANDREI
laviniablaga spune:
, myany la cafea e bine venita toata lumea...mai ales tu!
Lavi,
33+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lylyana.ion da'... la o activia de baut cu fibre, nu se baga nimeni? 32 Alexandru |
chiar vroiam sa va intreb daca ati incercat sa beti activia ca tot se spune in reclame ca e buna pentru tranzitul intestinal...are vreun efect...ca eu nu prea pot manca nimic....un pahar de lapte ma mai relaxeaza....ca in rest e dezastru!

Lavi,
33+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
simonette spune:
Andrecluj mare dreptate ai!!!!

Raluci uite si tie un 
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
27+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
RamonaCopot spune:

Buna dimineata dragelor,
Am reusit si eu sa mai ies cat de cat din starea blue in care eram, desi sincer nu prea am motive, sper sa fie hormonii astia zburdalnici...
Sunt datoare o gramada de 

pentru toate fetele care s-au gandit la mine si m-au rugat sa intru din nou pe forum si sa mai palavragesc si eu. Pupicii nu-i trimit din datorie ci din suflet, asa cum i-am primit si eu la randul meu. Sunteti minunate fetelor si ma bucur macar ca v-am putut citi in fiecare zi.
Sotul a lucrat sapt trecuta 3 zile non stop aproape si acum a avut liber de luni, inlcusiv si azi..asa ca m-a ajutat si prezenta lui alaturi de pupicii vostri sa-mi mai revin cat de cat.
Sunt ingrijorata putin de contractiile alea nedureroase, pe care se pare ca le experimenteaza tot mai multe burticute si ma rog sa mai stea bebe 4 sapt in burtica, chiar daca vad ca nu mai are loc sa se intinda si a inceput sa plesneasca pielea in mai multe locuri (vergeturi), inca 4 sapt pe langa cele 34 de chinuri de pana acuma is parfum
.
Ieri ii ziceam si eu sotului ca ma doare pasarica, mai bine zis osele alea ...si el zice asa mirat :"da ce, are si oase?"...
....
Trecem noi peste toate! 
Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
lylyana.ion spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laviniablaga
chiar vroiam sa va intreb daca ati incercat sa beti activia ca tot se spune in reclame ca e buna pentru tranzitul intestinal...are vreun efect...ca eu nu prea pot manca nimic....un pahar de lapte ma mai relaxeaza....ca in rest e dezastru! ![]() Lavi, 33+ mami de Rares CristianAu mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh! Camera lui Rares Poze HainuteRares HaineRares2 |
la mine nu are efectul ala din reclame, nici macar in combinatie cu fructe de tot felul

32
Alexandru
laurairina13 spune:
RamonaC, in sfarsittttt..aparusi si matale acilea
de ai latit pagina cu pupicii!![]()
Monis, sa stii ca am pus acu o pizza la cuptor cu blat de ala de la retetaru lu matale! Sa videm ce o iesi, daca nu iese nici azi, jur ca e ultima pizza in viata mea facuta!
Ramonika, vezi cand ceri la Doamne Doamne sa se mai animeze forumu?? Na'ca acu nu mai faci fatzaaa!![]()
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
33+
Mara Teodora
AMR 7 saptamani !!
poze