Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (110)
Raspunsuri - Pagina 21
shtephy spune:
Krelia
ti-a mai prelungit asteptarea si emotiile cu reprogramarea,dar imediat e sambata
.
Eu chiar imi faceam griji pentru o durere de mijloc care se duce si pe piciorul stang dar nu mi-a trecut prin cap ca ma apasa pispiricul pe nervul responsabil.
Brrrr,paianjeni in maternitate.mi-e groaza
.
Monis nu e gata somnul de frumusete?La ce ti-o mai trebui nu stiu
.
Andreuta multa multa sanatate.Poate pacalesti raceala si arsurile.Pe astea din urma din fericire nu le-am experimentat niciodata.
Simonette ai un baiat tare curajos.Bravo!
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+ 
shtephy spune:
mussica si eu zic sa nu mananci nimic inainte de glicemie.
Despre voi nu mai povestesti nimic?![]()
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+ 
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephyb]Andreuta[/b] multa multa sanatate.Poate pacalesti raceala si arsurile.Pe astea din urma din fericire nu le-am experimentat niciodata. |
Sunt putin speriata daca ma apuca, pentru ca luni imi pleaca medicul. Va trece cumva si asta, desi nu pricep, am o grija paranoica de mine, nu am iesit din casa, nu a venit lumea in casa, habar n-am. de mi-o adus tati de Chiara ceva de pe avion il tund. El spune ca nu are simptome de raceala. No ... vedem noi. Tu cu raceala cum ai facut?
29+
Chiara Ada
roxyaly spune:
Ne-am intors de la medic.
Desi toata lumea zice ca am burta mica bebe al meu are 1750 gr.Sunt foarte fericita.
va pup ma duc sa citesc din urma
30+
Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 7 SAPTAMANI
floricik spune:
| citat din mesajul lui roxyaly Ne-am intors de la medic. Desi toata lumea zice ca am burta mica bebe al meu are 1750 gr.Sunt foarte fericita. va pup ma duc sa citesc din urma ![]() 30+ Matei Constantinroxyaly-poze AMR 7 SAPTAMANI |
Felicitari pt baietel voinicel.

Eram sigura ca totul e ok. Burta nu e deloc mica ca m-am uitat si eu pe poze
Dar te rog sa nu mai asculti de persoane "binevoitoare". Eu am fost la medicul de familie si cat am asteptat acolo o cucoana ma tot zapacea la cap ca sigur fac baiat
Ca de la spate nu se vede burta...etc ...etc
29+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
ionelamaria spune:
Ma bucur ca aveti vesti bune de la eco... sa fiti sanatoase si voi si bebeii
Nu mai stiu cine intreba... dar cand am facut testul de glicemie am primit instructiuni sa nu mananc nimic inainte cu 12 ore.
Nu e usor... mai ales dimineata cand simt nevoia sa beau o gurita de lapte macar si una de cafea... dar se poate
29+
Mihneaaniversarea nuntii noastre
POZE
shtephy spune:
Andre sarcina asta nu am racit dar la cealalta mi s-a intamplat de doua ori.Homeopatele Oscillococcinum si Stodalul la mine nu isi fac treaba,dar sunt persoane carora le merge bine.Am vazut ca nici tu nu te impaci cu homeopate.
Mie medicul,care e acelasi apropo si acum,mi-a zis sa iau paracetamol simplu de max 3 ori pe zi pt ca ma durea capul si corpul.
In rest kilograme de citrice(kiwi si gref mai ales) si miere cu lamaie.Imi era groaza de tuse,aveam senzatia ca pierd bebele,dar multe lamai stoarse cu miere cat suportam de dulce au facut minuni.
Din pacate nu trece chiar intr-o zi doua,dar e bine sa nu o lasi chiar de capul ei.
Pentru nas infundat poate suporti apa marina,eu nu suport sa imi pun nimic in nas.Daca poti intreba medicul,e pe piata un aparat de bagat in priza Olinth cu niste uleiuri aromate .Asta merge la bebei mici,asa ca e posibil sa fie ok si la gravi.Dar numai daca poti intreba.
Pentru mine e un mister de unde culegem uneori microbii astia.Parca cand te protejezi mai mult atunci se lipesc.
Sanatate multa si iti doresc sa fie o forma usoara,sa treaca repede.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+ 
ralia spune:
| citat din mesajul lui Cory_B Gagici...va puuuuup! ![]() Am si eu o intrebare pt voi...Este vreuna care se confrunta sau s-a confruntat intr-o sarcina anterioara cu sangerarile nazale?? Ca eu deja ma panichez desi am citit ca este realtiv normal. Cum suflu nasul(si incerc sa nu o fac f agresiv)...cum pac...incepe sa curga. Insa nu ma tine mult, indeajuns cat sa ma sperii... Dr mea mi-a recomandat Vitamina C efervescenta...insa nu prea am luat eu exact cum mi-a spus ea. O fi normal acum in luna VIII-a sa am asa ceva? Poate ma luminati voi... Va pupicesc ![]() 32+ |
cum am reusit sa citesc si eu pe forum..
draga Cora.. eu am sangerari nazale de la inceputul sarcinii, mai intense in lunile 3-4, apoi din luna 6 au reinceput.. se infunda nasul, vreau sa il suflu, il suflu usor si apare hemoragia.. au fost cazul in care m-a apuca hemoragia chiar in somn, asta e mai nasol..noroc ca dorm cu capul mai sus..chiar noaptea trecuta.. am simtit ca ma sufoc, am incecat sa suflu nasul si.. pac! sange.. noroc ca nu ma tine mult, imi pu la nas batistute parfumate cu mentol sau un tampon demachiant imbibat in suc lamaie si se opreste repede.. deci nu iti face grija,, sunt normale..

oli
26 +
Ana Theodosia
shtephy spune:
Bravo Roxyaly.Felicitari!!! Asta da bebe dolofan la 30s
.
Ralucib ce bine se vad trasaturile bebeului acum
.Toti copiii seamana cu mamele,asta e clar
.
Lorelix nu ne zici nik de la medic?Petreci in continuare cu proaspatul tau sot?
De ce ai scos din poze?Mie imi placeau toate.
Tinonino vazut burtica mare de fata frumoasa

nov.dec2009
nu am vazut-o pe Geea in lista.Sa imi pun ochelari?![]()
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+ 
shtephy spune:
Floricik tare enervanta "cocoana".Si mie imi zic unii ca-i fata ca am burta rotunda nu tuguiata.Nu stiu in ce secol s-or destepta unii sa nu mai creada in tot felul de basme si sa fie mai presus decat toti medicii la un loc
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+